Çağlar Bayur 7 Kasım Paylaş 7 Kasım İsa Acar yazdı: Orta paket için 1230 lira fiyat verdiler abi. 35bin doleros. Yorum bağlantısı
Ahmet Çankaya 8 Kasım Paylaş 8 Kasım eski ön yüz lü olan 2023 modeller de çok çok düşük km li araçlar 1 milyon bandında bulunabiliyor.. 1 Yorum bağlantısı
Mertol Kip 9 Kasım Paylaş 9 Kasım İsa Acar yazdı: Henüz araç almadım ama yaya da kalmadım, kayınpederin 1.4 LPG li puntosu bende. Para bankada. Dünyanın en güzel arabasını kullanıyorsun. Hele bir de LPG sini de kayınpeder koyuyorsa var yaa...... 1 2 Yorum bağlantısı
Selçuk Keleş 9 Kasım Paylaş 9 Kasım Metin Akbal yazdı: Ben alışığım da hanım değil 😬 Yarım ile 1 litre arasında fazla. Yorumlar CVT kaynaklı diyor. Şehir içi 7-7.5 yakıyor benim clio 1.0 cvt. 1 Yorum bağlantısı
Çağlar Bayur 9 Kasım Paylaş 9 Kasım magazin basını brics il birlikte adını andı geçenlerde, tabii teknik cümleler yok idi. bence tramp ın menşei mi yoksa üretim yeri mi kararını bekliyorlar, yoksa paraları bol, kasalara sığmıyor taşıyor Yorum bağlantısı
Tansu Kalafatoğlu 9 Kasım Paylaş 9 Kasım Mehmet Göktürk yazdı: Byd açıklama yapacağdı ne oldu? 16 kasım 2 Yorum bağlantısı
Çağlar Bayur 11 Kasım Paylaş 11 Kasım almanlar S klasseleri yakacakmış bunları görünce Yorum bağlantısı
Tamer Topaç 11 Kasım Paylaş 11 Kasım Çağlar Bayur yazdı: almanlar Onlar çok kıskanç 2 Yorum bağlantısı
Çağlar Bayur 11 Kasım Paylaş 11 Kasım Tamer Topaç yazdı: Onlar çok kıskanç merkel kıskançlıından nasıl da titriyordu öyle toplantılarda falan 1 Yorum bağlantısı
Tansu Kalafatoğlu 12 Kasım Paylaş 12 Kasım Çağlar Bayur yazdı: merkel kıskançlıından nasıl da titriyordu öyle toplantılarda falan en son 24 saat verdilerdi rusyaya Yorum bağlantısı
Tansu Kalafatoğlu 12 Kasım Paylaş 12 Kasım İsa Acar yazdı: BYD’ yi beklemedim hayırlı olsun abi. sır mı 1 Yorum bağlantısı
İsa Acar 12 Kasım Yazar Paylaş 12 Kasım Tansu Kalafatoğlu yazdı: hayırlı olsun abi. sır mı Değil tabiki de 😊 Pis nasıl olsa, nazar değmesin 😊 16 1 1 Yorum bağlantısı
Emre Şimşek 12 Kasım Paylaş 12 Kasım İsa Acar yazdı: Değil tabiki de 😊 Pis nasıl olsa, nazar değmesin 😊 Hayırlı uğurlu olsun. Kuyruğu eğri 🙈😃 2 Yorum bağlantısı
İsa Acar 12 Kasım Yazar Paylaş 12 Kasım Emre Şimşek yazdı: Hayırlı uğurlu olsun. Kuyruğu eğri 🙈😃 Teşekkürler 😁 1 Yorum bağlantısı
Selçuk Bakış 12 Kasım Paylaş 12 Kasım Hayırlı olsun jant kapakları nerede, otopark güzelmiş 1 Yorum bağlantısı
İsa Acar 12 Kasım Yazar Paylaş 12 Kasım Selçuk Bakış yazdı: Hayırlı olsun jant kapakları nerede, otopark güzelmiş Teşekkürler Selçuk 😊 Hepsi bagajda, tastamam 👌😁 1 Yorum bağlantısı
Çağlar Bayur 12 Kasım Paylaş 12 Kasım İsa Acar yazdı: Sandero Stepway, ilk mesajın ilk modeli 1 Yorum bağlantısı
Metin Uzunoğlu 12 Kasım Paylaş 12 Kasım Allah hayırlı etsin, kazasız belasız ve cezasız sürüşler dilerim. 1 Yorum bağlantısı
İsa Acar 13 Kasım Yazar Paylaş 13 Kasım Çok çok teşekkür ediyorum herkesin gönlüne göre olsun 😊 Yorum bağlantısı
Recommended Posts