Çağlar Bayur Salı 14:11 Paylaş Salı 14:11 İsa Acar yazdı: Henüz araç almadım aracı alıp sonra arama zamanıdır, fazla beklenmese iyi olut gibi 1 1 Yorum bağlantısı
İsa Acar Salı 14:20 Yazar Paylaş Salı 14:20 En yakın dacia gözüküyor gibi zaten. Beyazı için 1050, renklisi 1059 TL fiyat aldım. Hayırlısı bakalım. Yorum bağlantısı
Sani Gerşon Salı 14:20 Paylaş Salı 14:20 (düzenlendi) Çağlar Bayur yazdı: aracı alıp sonra arama zamanıdır, fazla beklenmese iyi olut gibi Şimşek gibi vergi çakarlar, ne olduğunu anlamayız valla. Katılıyorum, hızlıca almakta fayda var bence de. YTD İsa Acar yazdı: En yakın dacia gözüküyor gibi zaten. Beyazı için 1050, renklisi 1059 TL fiyat aldım. Hayırlısı bakalım. Dolu donanım + konfor paketten şaşmayın. Bayağı güzel donanım var. Salı 14:23 tarihinde Sani Gerşon tarafından düzenlendi 1 Yorum bağlantısı
İsa Acar Salı 14:47 Yazar Paylaş Salı 14:47 Sani Gerşon yazdı: Şimşek gibi vergi çakarlar, ne olduğunu anlamayız valla. Katılıyorum, hızlıca almakta fayda var bence de. YTD Dolu donanım + konfor paketten şaşmayın. Bayağı güzel donanım var. Reno ve dacia da 2 paket var, aradaki farklar da çok önemsiz 👍 Emre Şimşek yazdı: Arka camlar otomatik mi? He canım, otomatik. Apple car play bilem var 😁 1 Yorum bağlantısı
Sani Gerşon Salı 14:54 Paylaş Salı 14:54 İsa Acar yazdı: Reno ve dacia da 2 paket var, aradaki farklar da çok önemsiz 👍 Donanımda değil, konfor pakette olay. Konfor pakette üst donanımda maalesef bi tek. elektrikli park freni, kör nokta uyarı sistemi ve ön&arka park sensörü Bir de stepne talep edin derim. 8500TL'ye jant, lastik ve kriko seti zor gibi. 1 Yorum bağlantısı
Metin Uzunoğlu Salı 16:24 Paylaş Salı 16:24 (düzenlendi) İsa Acar yazdı: Hadi tamam dedim diyelim, anca en boşuna yetişir param Togg en boşu i20 veya ssnderonun en dolusundan iyidir bence togg al 50 bin satan araç piyasadan yok olmaz. Alinin lacettinin bile her parçası varken. Kredi 800 oldu cazip. Salı 16:40 tarihinde Metin Uzunoğlu tarafından düzenlendi 3 1 Yorum bağlantısı
Çağlar Bayur Salı 17:50 Paylaş Salı 17:50 Sani Gerşon yazdı: 8500TL'ye jant, lastik ve kriko seti zor gibi. ötv dahil mi hariç mi? Yorum bağlantısı
Sani Gerşon Salı 20:07 Paylaş Salı 20:07 Çağlar Bayur yazdı: ötv dahil mi hariç mi? HEr şey dahil. Yorum bağlantısı
Çağlar Bayur Salı 20:11 Paylaş Salı 20:11 Sani Gerşon yazdı: HEr şey dahil. bedava... 1 Yorum bağlantısı
İsa Acar 22 saat önce Yazar Paylaş 22 saat önce Metin Uzunoğlu yazdı: Togg en boşu i20 veya ssnderonun en dolusundan iyidir bence togg al 50 bin satan araç piyasadan yok olmaz. Alinin lacettinin bile her parçası varken. Kredi 800 oldu cazip. Kredi çok cazip olsa da TOGG a ısınamadım hocam Tansu Kalafatoğlu yazdı: Toyota indirim yapmış diyorlar Corollanın baz paketini 1590 dan 1390 a indirmişler. 1 Yorum bağlantısı
Sani Gerşon 21 saat önce Paylaş 21 saat önce İsa Acar yazdı: Corollanın baz paketini 1590 dan 1390 a indirmişler. En boş donanımı bile bayağı dolu aslında. Ama paket yükseldikçe çok güzel donanımlar geliyor. 1 Yorum bağlantısı
Ahmet Çankaya 21 saat önce Paylaş 21 saat önce ticari diye benimde hep gözardı ettiğim ama özellikle binince neden olmasın dediğim, teknolojik olarak ta oldukça dolu olan Opel Combo, Toyota, Citroen vs. her marka da birbirinin aynı olan kasaya bakın derim... cam tavan, otomatik vites, şerit takip vb. her şey var, içi çok ferah, bagaj oldukça büyük.. 1 1 Yorum bağlantısı
Baha Kanberoğlu 20 saat önce Paylaş 20 saat önce VW israrla Taigoda kampanya yapıyor Haziran ayindan beri. Araclar bitti diyolar ama yeni bir dalga daha gelebilir. 1 Yorum bağlantısı
İsa Acar 18 saat önce Yazar Paylaş 18 saat önce Ahmet Çankaya yazdı: ticari diye benimde hep gözardı ettiğim ama özellikle binince neden olmasın dediğim, teknolojik olarak ta oldukça dolu olan Opel Combo, Toyota, Citroen vs. her marka da birbirinin aynı olan kasaya bakın derim... cam tavan, otomatik vites, şerit takip vb. her şey var, içi çok ferah, bagaj oldukça büyük.. Bu araçlar benim de dikkati mi çekti ama incelememiştim, bi bakayım Yorum bağlantısı
Çağlar Bayur 18 saat önce Paylaş 18 saat önce İsa Acar yazdı: Bu araçlar benim de dikkati mi çekti ama incelememiştim, bi bakayım XTR berlingo 2 1 Yorum bağlantısı
Erkam Elma 18 saat önce Paylaş 18 saat önce Bi arkadaşım renault duster 1 motor manuel fabrikasyon lpg li için kapora verdi yeni tipi fena durmuyor 1.250.000 olarak anlaştı sizin için bi seçenek olabilir belki 1 Yorum bağlantısı
İsa Acar 17 saat önce Yazar Paylaş 17 saat önce Çağlar Bayur yazdı: XTR berlingo Önceden daha uygundu bu ticariler, revaşta olunca fiyatlarını şimşek hızıyla maşallah Erkam Elma yazdı: Bi arkadaşım renault duster 1 motor manuel fabrikasyon lpg li için kapora verdi yeni tipi fena durmuyor 1.250.000 olarak anlaştı sizin için bi seçenek olabilir belki Manuel olmasa fiyat çok iyiyimiş Tamer Topaç yazdı: Kayıt oluşturdum, dönsünler bi bakalım Yorum bağlantısı
Sani Gerşon 17 saat önce Paylaş 17 saat önce Tamer Topaç yazdı: 1.9milyonTL 435km menzilli olan ise 1.5milyon. Bu bütçeler yoktu ki? 1 Yorum bağlantısı
İsa Acar 16 saat önce Yazar Paylaş 16 saat önce Sani Gerşon yazdı: 1.9milyonTL 435km menzilli olan ise 1.5milyon. Bu bütçeler yoktu ki? Görüşme yönünde tavsiye verdi bir arkadaş, fiyat almak amaçlı. Citroen berlingo da 250 bin TL için 12 ay sıfır faiz ya da 700 bin TL için 12 ay 2,99 faiz oranı ile kredi kampanyası var. Hanımı kandırabilirsen olabilir gibi. Yorum bağlantısı
Sani Gerşon 16 saat önce Paylaş 16 saat önce İsa Acar yazdı: Hanımı kandırabilirsen olabilir gibi. Ben çok müdahil olmayayım, bi dayak yenecekse, lütfen önden siz buyrun 3 Yorum bağlantısı
Çağlar Bayur 10 saat önce Paylaş 10 saat önce (düzenlendi) İsa Acar yazdı: Citroen berlingo da 250 bin TL için 12 ay sıfır faiz ya da 700 bin TL için 12 ay 2,99 faiz oranı ile satış fiyatı ne olmuş 29ekim2021 de 24000 usd idi orta donanım 10 saat önce tarihinde Çağlar Bayur tarafından düzenlendi Yorum bağlantısı
Recommended Posts