İçeriğe Yönlendir

BYD' yi Beklemeli mi?

İsa Acar

Recommended Posts

İsa Acar
(düzenlendi)
İlkay Başaran yazdı:

Sandero yerine egea düşünmez misin?

En başta 1.4 manuel egea almaktı niyetimiz ama iş otomatiğe dönünce egea’ dan uzaklaştık.

Listemdeki araçların tamamı 1.0 motor bu arada.

Değerli yorumlarınız için hepinize ayrı ayrı teşekkür ediyorum.

BYD konusunda kendimi anlatamadım. Maksatım, BYD’ nin yapması beklenen açıklama, 2 ayda 8 bin araç satma hedefi vb gibi durumlar benim listemdeki araçların fiyatı üzerinde herhangi bir indirime sebep olabilir mi? Yoksa BYD marka bir araç alacağımdan değil. Ama aynı kategoride olmayacağı için, ben garibana pek fayda sağlamayacak gibi 😊

Muhtemelen alacağım araca da 1-2 sene anca binerim diye düşünüyorum. Sıfır olsa da istediğim bir araç olmayacağı için birlikteliğimiz uzun sürmez sanırım.

Mondeo dan sonra tad vermeyeceği kesin; şanslı marka ve model hangisi olacak bakalım 😁

tarihinde İsa Acar tarafından düzenlendi
  • Beğen 1
Yorum bağlantısı
Doğan Arşiray

hocam, bunca sene, herhagi bir seyin ucuzladigini gordunmu? cevap hayir ise, ve lazim ise simdi, araligin son gunlerinde onu almali, ihtiyac degilse almamali. bence... 

• Beğen 2
  • Teşekkür 1
Yorum bağlantısı
Tansu Kalafatoğlu

sene sonuna doğru kampanyalar artabilir

• Teşekkür 1
Yorum bağlantısı
İsa Acar

Aralık ayını beklemek istiyorum bende ama bu seferde döviz kurundan korkuyorum :D Malum, ne zaman neyin olacağı hiç belli değil caaanım ülkemde. 

• Beğen 1
Yorum bağlantısı
Metin Uzunoğlu

hızlı alım satım yapan için honda grubu araçlar altın gibi. arkadaşımda 2020 civic var sıfır yeni kasası 1800K, 4 yaşında 80k km deki 1400-1500k gibi.

Yorum bağlantısı
İsa Acar
Metin Uzunoğlu yazdı:

hızlı alım satım yapan için honda grubu araçlar altın gibi. arkadaşımda 2020 civic var sıfır yeni kasası 1800K, 4 yaşında 80k km deki 1400-1500k gibi.

Honda grubu olarak sadece civic desek yeridir, aynı hız city modelinde yok sanırım 

:unsure2:

Tamer Topaç yazdı:

Çiçek gibi maşallah :flowers:

• Beğen 2
Yorum bağlantısı
Tamer Topaç
İsa Acar yazdı:

Honda grubu olarak sadece civic desek yeridir, aynı hız city modelinde yok sanırım 

:unsure2:

Çiçek gibi maşallah :flowers:

Makyajlı kasa, yeni blok. Bence düşünmelisin.

Yorum bağlantısı
İsa Acar
Tamer Topaç yazdı:

Makyajlı kasa, yeni blok. Bence düşünmelisin.

Düşündüm ama çıkamıyorum :unsure2:

• Üzgün 1
Yorum bağlantısı
Köksal Yılmaz
Sani Gerşon yazdı:

BYD konusu ne? Kaçırdım galiba.

Bayon hakkında fikrini belirtenler, hiç yorumlara baktı mı? Sürekli olarak benzin pompası bozuyorlar, hepsi bu sebeple yolda kalıyormuş.

Ben bakmadım, elindeki gerçek verileri(mışı muşu değil) paylaşırsan ben de bilgileneyim. 

Yorum bağlantısı
Sani Gerşon
Köksal Yılmaz yazdı:

Ben bakmadım, elindeki gerçek verileri(mışı muşu değil) paylaşırsan ben de bilgileneyim. 

Mış muş değil ya. Ofisten arkadaşımız alacaktı. Beğendiği aracı bayiye götürdüğünde kendi gözüyle gördü. Bir çok bayon kenarda bekliyor. Sebebini sorduğunda hepsinin yakıt pompası arızası olduğunu iletmişler. Sonra bayon gruplarına vs baktığında çokça araç bu sebeple yolda kaldığına dair bilgi edindi. En sonunda almaktan vazgeçti.

• Teşekkür 1
Yorum bağlantısı
İsa Acar
Mahmut Yıldız yazdı:

Bunun rengine ne olmuş?

Photoshop kurbanı olmuş :D

• Mutlu 2
Yorum bağlantısı
Harun Kocaçalışkan

togg al geç. 

• Teşekkür 1
Yorum bağlantısı
İsa Acar
Harun Kocaçalışkan yazdı:

togg al geç. 

Tek cazip tarafı, kredisi

Yorum bağlantısı
Harun Kocaçalışkan
İsa Acar yazdı:

Tek cazip tarafı, kredisi

tamam işte 0 faiz veya çok düşük faizle veriyolar aslında arabanın reel maliyeti 1300-1400 falan oluyor :S 

• Beğen 1
Yorum bağlantısı
İsa Acar
Harun Kocaçalışkan yazdı:

tamam işte 0 faiz veya çok düşük faizle veriyolar aslında arabanın reel maliyeti 1300-1400 falan oluyor :S 

Konfor paketli, cam tavansız standart menzil 1.477.600,00 TL. 

800 bin 2,29 dan 30 ay, aylık ödeme 37.750 TL. 

Hepsi uygun ama TOGG işte. Bugün var yarın yok, ne olacağı belli değil.

Yorum bağlantısı
Emre Şimşek

Hımm demek geçenki araba kayınpedere aitti 🙂
Abi sıfır araç alacaksın ve Sandero ve I20 arasında gidip geliyorsun, Togg’u bir daha düşün derim. Alırsan donanımlı al ama, satarken daha kolay satılır.

• Mutlu 1
Yorum bağlantısı
İsa Acar
Emre Şimşek yazdı:

Hımm demek geçenki araba kayınpedere aitti 🙂
Abi sıfır araç alacaksın ve Sandero ve I20 arasında gidip geliyorsun, Togg’u bir daha düşün derim. Alırsan donanımlı al ama, satarken daha kolay satılır.

Hadi tamam dedim diyelim, anca en boşuna yetişir param :unsure2:

• Üzgün 1
Yorum bağlantısı
Halit Demir
Sani Gerşon yazdı:

Mış muş değil ya. Ofisten arkadaşımız alacaktı. Beğendiği aracı bayiye götürdüğünde kendi gözüyle gördü. Bir çok bayon kenarda bekliyor. Sebebini sorduğunda hepsinin yakıt pompası arızası olduğunu iletmişler. Sonra bayon gruplarına vs baktığında çokça araç bu sebeple yolda kaldığına dair bilgi edindi. En sonunda almaktan vazgeçti.

Dogru onu bende duydum 2018 civiclerdede ayni sorun olmustu bayii degisime gitmisti hep. Bayonda servisin kronik dedigi sofor cam dugmeleri bozuluyor benimkide hata veriyor bayiiye gittim garantim bitmesine ragmen parca su anda gelistiriliyor 2 aya gelir ucretsiz degisiriz dedi pompadada ayni durum olabilir belki cozmuslerdir guncel arabalarda bilemiyorum

Yorum bağlantısı
Sani Gerşon
İsa Acar yazdı:

Hadi tamam dedim diyelim, anca en boşuna yetişir param :unsure2:

Bütçe 1.1m sanırım, di mi?

• Beğen 1
Yorum bağlantısı
İsa Acar
Sani Gerşon yazdı:

Bütçe 1.1m sanırım, di mi?

doğru, o civarlarda 👍 aslında asıl sorun faizlerin de yüksek olması

Yorum bağlantısı
Sani Gerşon
İsa Acar yazdı:

aslında asıl sorun faizlerin de yüksek olması

Bunu beklersek, 6 ay minimum. 6 aya kim öle kim kala.

Ben olsam, hızlı satılabilirliğini göz önünde bulundurarak, sandero stepway alır, yoluma devam ederim. Zaten uzun kullanmayacağım diyorsunuz.

• Beğen 1
  • Teşekkür 1
Yorum bağlantısı
Tamer Topaç

Otomatik kırmızı İ20. İki güne satılır. Şu an kadınların en çok istediği araç bu.

Erkeklerin de.

• Mutlu 1
Yorum bağlantısı
  • Konuyu Görüntüleyenler   1 kullanıcı

• Mert Yeldan
  • Yeni Oluştur...