Murat Öngür Pazartesi 12:48 Paylaş Pazartesi 12:48 Merhaba cadence marka android navigasyon taktırdım arabaya hızı geri vites kamerası sesi tatminkar. 4/64 gb cihaz. yalnız google play youtube gibi uygulamalarda cihazı sıfırlamadan giriş yapılamıyor, diğer internet destekli programlarda mesele google da internet sayfası açmakta problem yok . Cihazı sıfırladıktan sonra sorunsuz girip çalışıyor. ekranda ön ve arka sensörler aktif görülüyor , kapılar ve bagaj açıldğında ekranda görülüyor , havalandırmak açıp kapadığımızda küçük bir animasyon ile görünüyor . Her şey mükemmel bi bu sorunu çözemedim. 1 Yorum bağlantısı
Eray Aksoylu Pazartesi 13:14 Paylaş Pazartesi 13:14 sıfırlayıp açtığınızda internete bağlanmadan otomatik güncellemeleri kapatın sonra internete bağlayın cihazı.. muhtemelen arka planda bir şeyleri güncelliyordur güncelledikten sonra da desteklemede sorun yaşanıyor gibi.. 2 Yorum bağlantısı
Murat Öngür Pazartesi 13:17 Yazar Paylaş Pazartesi 13:17 Eray Aksoylu yazdı: sıfırlayıp açtığınızda internete bağlanmadan otomatik güncellemeleri kapatın sonra internete bağlayın cihazı.. muhtemelen arka planda bir şeyleri güncelliyordur güncelledikten sonra da desteklemede sorun yaşanıyor gibi.. tam olarak nereden yapacağız ? yardımcı olabilirmisiniz Yorum bağlantısı
Eray Aksoylu Pazartesi 13:32 Paylaş Pazartesi 13:32 Teypten teybe göre değişebilir ama sizinki sanırsam google play güncellemeleri ardından açılmıyor gibi.. menüde play store'a girip play store'un içindeki ayarlara girip ağ tercihleri menüsü olacak oralarda bir yerlerde uygulamalı otomatik güncelle seçeneğini pasife çekmelisiniz. birde cihazın android ayarlarında yazılım güncellemesi seçeneği olmalı orda da otomatik güncellemeyi kapatın . eğer dediğim yerler yoksa görmeden tarif edemem yazılımlar farklı farklı olduğu için isimleri yerleri de farklı olabilir. 1 Yorum bağlantısı
Murat Öngür Pazartesi 13:43 Yazar Paylaş Pazartesi 13:43 Eray Aksoylu yazdı: Teypten teybe göre değişebilir ama sizinki sanırsam google play güncellemeleri ardından açılmıyor gibi.. menüde play store'a girip play store'un içindeki ayarlara girip ağ tercihleri menüsü olacak oralarda bir yerlerde uygulamalı otomatik güncelle seçeneğini pasife çekmelisiniz. birde cihazın android ayarlarında yazılım güncellemesi seçeneği olmalı orda da otomatik güncellemeyi kapatın . eğer dediğim yerler yoksa görmeden tarif edemem yazılımlar farklı farklı olduğu için isimleri yerleri de farklı olabilir. tamamdır çok tşk ederim ilk fırsatta bakacağım Yorum bağlantısı
Mehmet Zincirkıran Salı 06:55 Paylaş Salı 06:55 Alternatif olarak YouTube vanced gibi programlara bakabilirsiniz hocam 1 Yorum bağlantısı
Murat Öngür Salı 10:46 Yazar Paylaş Salı 10:46 Mehmet Zincirkıran yazdı: Alternatif olarak YouTube vanced gibi programlara bakabilirsiniz hocam Tşk ederim Yorum bağlantısı
Uğur Kamil Salı 15:54 Paylaş Salı 15:54 Play store uygulamasından otomatik günçellemeyi iptal etmeniz lazım. Benzer durumu 2 aracımda ve android tv de yaşamıştım. 1 Yorum bağlantısı
Murat Öngür 17 saat önce Yazar Paylaş 17 saat önce Uğur Kamil yazdı: Play store uygulamasından otomatik günçellemeyi iptal etmeniz lazım. Benzer durumu 2 aracımda ve android tv de yaşamıştım. Tşk ederimn ilk fırsatta deneyeceğim . Araç otopark da bir türlü gidemedim yanına Yorum bağlantısı
Recommended Posts