İçeriğe Yönlendir

Android Navigasyon Reset Atmadan Youtube ye Girmiyor

Murat Öngür

Recommended Posts

Murat Öngür

Merhaba cadence marka android navigasyon taktırdım arabaya hızı geri vites kamerası sesi tatminkar. 4/64 gb cihaz.

yalnız google play youtube gibi uygulamalarda cihazı sıfırlamadan giriş yapılamıyor, diğer internet destekli programlarda mesele google da internet sayfası açmakta problem yok . 

Cihazı sıfırladıktan sonra sorunsuz girip çalışıyor.

ekranda ön ve arka sensörler aktif görülüyor , kapılar ve bagaj açıldğında ekranda görülüyor , havalandırmak açıp kapadığımızda küçük bir animasyon ile görünüyor .

Her şey mükemmel bi bu sorunu çözemedim.

• Beğen 1
Yorum bağlantısı
Eray Aksoylu

sıfırlayıp açtığınızda internete bağlanmadan otomatik güncellemeleri kapatın sonra internete bağlayın cihazı.. muhtemelen arka planda bir şeyleri güncelliyordur güncelledikten sonra da desteklemede sorun yaşanıyor gibi.. 

• Beğen 2
Yorum bağlantısı
Murat Öngür
Eray Aksoylu yazdı:

sıfırlayıp açtığınızda internete bağlanmadan otomatik güncellemeleri kapatın sonra internete bağlayın cihazı.. muhtemelen arka planda bir şeyleri güncelliyordur güncelledikten sonra da desteklemede sorun yaşanıyor gibi.. 

tam olarak nereden yapacağız ? yardımcı olabilirmisiniz 

Yorum bağlantısı
Eray Aksoylu

Teypten teybe göre değişebilir ama sizinki sanırsam google play güncellemeleri ardından açılmıyor gibi.. menüde play store'a girip play store'un içindeki ayarlara girip ağ tercihleri menüsü olacak oralarda bir yerlerde uygulamalı otomatik güncelle seçeneğini pasife çekmelisiniz.

birde cihazın android ayarlarında yazılım güncellemesi seçeneği olmalı orda da otomatik güncellemeyi kapatın . eğer dediğim yerler yoksa görmeden tarif edemem yazılımlar farklı farklı olduğu için isimleri yerleri de farklı olabilir.

• Beğen 1
Yorum bağlantısı
Murat Öngür
Eray Aksoylu yazdı:

Teypten teybe göre değişebilir ama sizinki sanırsam google play güncellemeleri ardından açılmıyor gibi.. menüde play store'a girip play store'un içindeki ayarlara girip ağ tercihleri menüsü olacak oralarda bir yerlerde uygulamalı otomatik güncelle seçeneğini pasife çekmelisiniz.

birde cihazın android ayarlarında yazılım güncellemesi seçeneği olmalı orda da otomatik güncellemeyi kapatın . eğer dediğim yerler yoksa görmeden tarif edemem yazılımlar farklı farklı olduğu için isimleri yerleri de farklı olabilir.

tamamdır çok tşk ederim ilk fırsatta bakacağım

Yorum bağlantısı
Mehmet Zincirkıran

Alternatif olarak YouTube vanced gibi programlara bakabilirsiniz hocam 

• Beğen 1
Yorum bağlantısı
Murat Öngür
Mehmet Zincirkıran yazdı:

Alternatif olarak YouTube vanced gibi programlara bakabilirsiniz hocam 

Tşk ederim

Yorum bağlantısı
Uğur Kamil

Play store uygulamasından otomatik günçellemeyi iptal etmeniz lazım. Benzer durumu 2 aracımda ve android tv de yaşamıştım.

• Beğen 1
Yorum bağlantısı
Murat Öngür
Uğur Kamil yazdı:

Play store uygulamasından otomatik günçellemeyi iptal etmeniz lazım. Benzer durumu 2 aracımda ve android tv de yaşamıştım.

Tşk ederimn ilk fırsatta deneyeceğim . Araç otopark da bir türlü gidemedim yanına :)  

Yorum bağlantısı
  • Konuyu Görüntüleyenler   0 kullanıcı

Sayfayı görüntüleyen kayıtlı kullanıcı bulunmuyor.

• Yeni Oluştur...