Çağlar Bayur Pazartesi 12:47 Paylaş Pazartesi 12:47 Geçenlerde ne var ne yok diye bakerken kendimi 43 inch Samsung sahibi olmuş olarak buldum. Monitör olarak sınıflandığı için vergisi değişikmiş, sonuç: 15-20 bin TL yerine 8500-9000 ödeyerek tv sahibi olunabiliyor. Başka markalarda da 6-7 bin tl ye aynı büyüklüj mevcut. İzleme mesafesi 4 mt+ ise ben tavsiye ederim. Tv olmamasını farkı: sadece uydu anten girişi yok. Smart özelikli, (samsung un kendi app) 2 hdmi 3 usb 1 typec bağlantısı mevcut. Benim seçtiğim modelde uzaktan kumandasında solar şarj da var, özellik mi özellik. pişman değilim tavsiye ederim. detay bir bilgi: model isiminde UU varsa tüketimi 52W ve uk sı solar şarjlı, PP var ise tüketimi 62 W kumandası şarjlı temsili link: https://www.samsung.com/tr/monitors/high-resolution/smart-monitor-m7-43-inch-smart-tv-apps-ls43dm702uuxuf/?cid=tr_paid_ppc_google_LS43DM702UUXUF_always-on_dynamic-ads_other_none:none_none_tr_tr&utm_source=google&utm_campaign=dynamic-ads&utm_medium=paid_ppc&utm_content=LS43DM702UUXUF_none_other_none_none_none_tr_tr Bir de bunlarda taksit imkanı var 8 Yorum bağlantısı
Sani Gerşon Pazartesi 12:50 Paylaş Pazartesi 12:50 Hoparlör de var di mi abi? En önemli özellik o. Bugün artık anten girişi zaten neredeyse kalmadı. Ben de tv alacak olsam, bunlardan bakarım. 2 Yorum bağlantısı
Çağlar Bayur Pazartesi 12:53 Yazar Paylaş Pazartesi 12:53 var, stereo hem de, bir de sanal güzel surround yapıyor, ses seviye sabitleme de var, kulaklık çıkışı yok, mavidiş hoparlör bağlanabiliyor, pc ye bağlanınca uk sı mouse oluyor 1 Yorum bağlantısı
Gökhan Tuna Pazartesi 12:59 Paylaş Pazartesi 12:59 Caglar Abi guzel gunlerde, saglikla kullanmani dilerim. Fiyat olarak guzel olsa da eksiklkleri olan bir urun; musadenle asagida paylasiyorum: - TV olarak cok da guzel bir sekilde kullanilir, fiyati nefis, kumandasi da guzel ozellikler barindiriyor; ancak dusuk tazeleme 60hz dolayisiyla oyun oynarken kullanilmasi tavsiye edilmez. 4 ms gecikme suresi de buna olumsuz etki edecektir zaten. - 4K, yapay zeka ile bi' seyler yapiyorum diyor, gercek 4K degil demek sanirim - Panel IPS degil, dolayisiyla iddia ettigi gorus acilarinin uc noktalarinda da gorus kalitesi dusecektir. - Fabrikasyon ses cikisi var sanirim, cok yeterli olmayacaktir (odyofil degilim), guzel bir soundbar ile (hdmi arc var mi emin olamadim) nefis olur ama. Dhaa cok yazdigim maddeler monitor gibi kullanima yonelik, sadece ses meselesi onemli burada, bana gore; deneme sansin oldu mu Caglar Abi? Ek: web sitesinden bakinca HDMI-CEC oldugunu gordum (hdmi arc olmasi laizm bunun; yanlis bilmiyorsam, doundbar vs baglamak icin cok ideal, tv ile acilir tv ile kapanir) Fabrikasyon hoparlor 20W bilgisi gordum, Caglar Abi'ye yetmez bence :-) 2 Yorum bağlantısı
Mehmet Ozyurek Pazartesi 13:12 Paylaş Pazartesi 13:12 Güzel seçenek. Benim tv de anter girişi var. Ancak anteni geçenlerde internet bir gün boyunca gelmeyince bağladım. Yorum bağlantısı
Murat Kırçal Pazartesi 15:01 Paylaş Pazartesi 15:01 Çağlar Bayur yazdı: Geçenlerde ne var ne yok diye bakerken kendimi 43 inch Samsung sahibi olmuş olarak buldum. Monitör olarak sınıflandığı için vergisi değişikmiş, sonuç: 15-20 bin TL yerine 8500-9000 ödeyerek tv sahibi olunabiliyor. Başka markalarda da 6-7 bin tl ye aynı büyüklüj mevcut. İzleme mesafesi 4 mt+ ise ben tavsiye ederim. Tv olmamasını farkı: sadece uydu anten girişi yok. Smart özelikli, (samsung un kendi app) 2 hdmi 3 usb 1 typec bağlantısı mevcut. Benim seçtiğim modelde uzaktan kumandasında solar şarj da var, özellik mi özellik. pişman değilim tavsiye ederim. detay bir bilgi: model isiminde UU varsa tüketimi 52W ve uk sı solar şarjlı, PP var ise tüketimi 62 W kumandası şarjlı temsili link: https://www.samsung.com/tr/monitors/high-resolution/smart-monitor-m7-43-inch-smart-tv-apps-ls43dm702uuxuf/?cid=tr_paid_ppc_google_LS43DM702UUXUF_always-on_dynamic-ads_other_none:none_none_tr_tr&utm_source=google&utm_campaign=dynamic-ads&utm_medium=paid_ppc&utm_content=LS43DM702UUXUF_none_other_none_none_none_tr_tr Bir de bunlarda taksit imkanı var Abi 3 , 4 yıl öncesine kadar kırık panel değişimini kimse yaptırmaz idi ama şuan tv fiyatlarından dolayı panelede rağbet başladı. Geçen hafta bir müşterim 50 inç 1 aylık iken kırılmış paneli değiştirdim. Tv 3 yıldır kırık vaziyette yatışta imiş. Yarın 65 inç philips tv paneli değiştereceğim. Tvnin sıfırı 110000 tl. Yorum bağlantısı
Tansu Kalafatoğlu Pazartesi 15:05 Paylaş Pazartesi 15:05 yakında gelir kanunu. anten girişi olmasa bile 1600cc üst… 1 2 Yorum bağlantısı
Çağlar Bayur Pazartesi 16:05 Yazar Paylaş Pazartesi 16:05 Gökhan Tuna yazdı: Caglar Abi guzel gunlerde, saglikla kullanmani dilerim. Fiyat olarak guzel olsa da eksiklkleri olan bir urun; musadenle asagida paylasiyorum: - TV olarak cok da guzel bir sekilde kullanilir, fiyati nefis, kumandasi da guzel ozellikler barindiriyor; ancak dusuk tazeleme 60hz dolayisiyla oyun oynarken kullanilmasi tavsiye edilmez. 4 ms gecikme suresi de buna olumsuz etki edecektir zaten. - 4K, yapay zeka ile bi' seyler yapiyorum diyor, gercek 4K degil demek sanirim - Panel IPS degil, dolayisiyla iddia ettigi gorus acilarinin uc noktalarinda da gorus kalitesi dusecektir. - Fabrikasyon ses cikisi var sanirim, cok yeterli olmayacaktir (odyofil degilim), guzel bir soundbar ile (hdmi arc var mi emin olamadim) nefis olur ama. Dhaa cok yazdigim maddeler monitor gibi kullanima yonelik, sadece ses meselesi onemli burada, bana gore; deneme sansin oldu mu Caglar Abi? Ek: web sitesinden bakinca HDMI-CEC oldugunu gordum (hdmi arc olmasi laizm bunun; yanlis bilmiyorsam, doundbar vs baglamak icin cok ideal, tv ile acilir tv ile kapanir) Fabrikasyon hoparlor 20W bilgisi gordum, Caglar Abi'ye yetmez bence :-) hdmi arc mevcut, dcs te f16 uçurduk, 3160x2100 bilmem kaç ta. ses patlaması olsun görselde zeminde agaç cibinde saklanmış unsurlar olsun başarılı yandan yandan bakınca görüntüde çok rahatsız edici sıkıntı çıkmıyor, kırmızlar az turuncuya bağlaıyor o kadar. hoparlör konusunda almadan detaylı bilgi bulamadım, sesi oldukça yeterli, yetmediği kadaırnı mavidişten dışarı alabiliyoruz zaten. kendi wifi alıcısı harici bağladığım kutudan güçlü 1 Yorum bağlantısı
Servet Aydın Pazartesi 16:16 Paylaş Pazartesi 16:16 Ah cnm yhaaa.. TükkanıMa hediye mi aldın sen? 1 3 Yorum bağlantısı
Deniz Duran Pazartesi 17:13 Paylaş Pazartesi 17:13 Abi bende çok TV izlemediğim için Samsung 4K akıllı monitör aldım 28 inç. Fast IPS paneli var, 144 Hz yenileme hızı 1 Ms tepkime süresi var. IPS panel olduğu için renkleri vs. de çok canlı. Hem oyun oynuyorum, hem de film izliyorum. Akıllı monitör olduğu için, PC olmasa bile Wi-Fi ile monitörü internete bağlayıp Netflix, YouTube vs. izliyorum. Hatta arkasındaki USB girişleri ile flasha film yükleyip açıp izleyebiliyorum falan. TV den daha ucuza geliyor valla bu tür monitörler. :))) 1 Yorum bağlantısı
Çağlar Bayur Pazartesi 17:34 Yazar Paylaş Pazartesi 17:34 Servet Aydın yazdı: Ah cnm yhaaa.. TükkanıMa hediye mi aldın sen? ruj oje rimel.. komşuya aldım Mehmet Yeter yazdı: TV lazımsa saralım Çağlar abi. stokta yedekliyiz 1 1 Yorum bağlantısı
Mehmet Yeter Pazartesi 17:42 Paylaş Pazartesi 17:42 Çağlar Bayur yazdı: ruj oje rimel.. komşuya aldım stokta yedekliyiz Olsun abi lazım olur siz öyle demeyin. Bu arada araya reklam atayım bu nasıl abi? 1 Yorum bağlantısı
Çağlar Bayur Pazartesi 18:09 Yazar Paylaş Pazartesi 18:09 stokta vaesa bedava 50 usd bile değil? hangi site bu Yorum bağlantısı
Mehmet Yeter Pazartesi 19:59 Paylaş Pazartesi 19:59 Çağlar Bayur yazdı: stokta vaesa bedava 50 usd bile değil? hangi site bu https://www.birlasshop.com/k-n--33-2874-hava-filtresi-9323 Yorum bağlantısı
Ahmet İhsan Akşen Pazartesi 20:53 Paylaş Pazartesi 20:53 Mehmet Yeter yazdı: https://www.birlasshop.com/k-n--33-2874-hava-filtresi-9323 3 filtre parası, yuvarlak olanı olsa alırdım direk. Gökhan Tuna yazdı: gercek 4K degil demek sanirim Çözünürlük 4K (3,840 x 2,160) 1080p girişleri upscale falan yapıyordur. 1 Yorum bağlantısı
Tansu Kalafatoğlu Salı 04:08 Paylaş Salı 04:08 Ahmet İhsan Akşen yazdı: 3 filtre parası, yuvarlak olanı olsa alırdım direk. Çözünürlük 4K (3,840 x 2,160) 1080p girişleri upscale falan yapıyordur. hocam benim eski laptop var. Onu hdmi ile tv’ye bağlıyorum. 2.ekran seçiyorum. İntel ayarlarından özel çözünürlükle 1920x1080 yapıyorum. Masaüstü görseli oluyor. Ama mesela chroma giriyorum, hala eski çözünürlükle görüntü sunuyor. Ya da diğer uygulamalar. Onu nasıl hallederim Yorum bağlantısı
Mehmet Yeter Salı 04:59 Paylaş Salı 04:59 Ahmet İhsan Akşen yazdı: 3 filtre parası, yuvarlak olanı olsa alırdım direk. Ahmet hocam siteye detaylı bakmanızı tavsiye ederim 12 sayfaya yakın filtre dolu illa ki denk gelir. Yorum bağlantısı
Mehmet Zincirkıran Salı 06:58 Paylaş Salı 06:58 Duvara asılıyo mu acaba hocam bunlar? Yorum bağlantısı
Selcuk Tasalı Salı 07:21 Paylaş Salı 07:21 Çağlar Bayur yazdı: Geçenlerde ne var ne yok diye bakerken kendimi 43 inch Samsung sahibi olmuş olarak buldum. Monitör olarak sınıflandığı için vergisi değişikmiş, sonuç: 15-20 bin TL yerine 8500-9000 ödeyerek tv sahibi olunabiliyor. Başka markalarda da 6-7 bin tl ye aynı büyüklüj mevcut. İzleme mesafesi 4 mt+ ise ben tavsiye ederim. Tv olmamasını farkı: sadece uydu anten girişi yok. Smart özelikli, (samsung un kendi app) 2 hdmi 3 usb 1 typec bağlantısı mevcut. Benim seçtiğim modelde uzaktan kumandasında solar şarj da var, özellik mi özellik. pişman değilim tavsiye ederim. detay bir bilgi: model isiminde UU varsa tüketimi 52W ve uk sı solar şarjlı, PP var ise tüketimi 62 W kumandası şarjlı temsili link: https://www.samsung.com/tr/monitors/high-resolution/smart-monitor-m7-43-inch-smart-tv-apps-ls43dm702uuxuf/?cid=tr_paid_ppc_google_LS43DM702UUXUF_always-on_dynamic-ads_other_none:none_none_tr_tr&utm_source=google&utm_campaign=dynamic-ads&utm_medium=paid_ppc&utm_content=LS43DM702UUXUF_none_other_none_none_none_tr_tr Bir de bunlarda taksit imkanı var Çaglar bey , iyi günler dilerim Ford galaxy 2014 mk4 aracım var ..istanbul bahceşehirde oturuyorum ..aracımda turbo selonit arızası var gibi ..bazen kendini korumaya alıyor birde çalışırken hem sıcak hem soguk ilk çalışma gürültülü oluyor sanki motor kulagı yarılmış gibi .. iyi bir servis usta tavsiye edebilirmisiniz araçları tanıyan . saygılarımla . Yorum bağlantısı
Ahmet İhsan Akşen 14 saat önce Paylaş 14 saat önce Mehmet Yeter yazdı: Ahmet hocam siteye detaylı bakmanızı tavsiye ederim 12 sayfaya yakın filtre dolu illa ki denk gelir. Gezdim yok maalesef. Tansu Kalafatoğlu yazdı: hocam benim eski laptop var. Onu hdmi ile tv’ye bağlıyorum. 2.ekran seçiyorum. İntel ayarlarından özel çözünürlükle 1920x1080 yapıyorum. Masaüstü görseli oluyor. Ama mesela chroma giriyorum, hala eski çözünürlükle görüntü sunuyor. Ya da diğer uygulamalar. Onu nasıl hallederim Tam anlamdım ama ekran büyük olunca yaklaştırır seçeneği aktif oluyor ve görüntüyü büyütüyor (%125-%150 gibi), çözünürlük düşük gibi görünüyor bu yüzden. 1 Yorum bağlantısı
Recommended Posts