Alpay Köse Pazar 16:23 Paylaş Pazar 16:23 Slm arkadaşlar.vestel marka 126 ekran smart televizyonumda görüntü gitti ses geliyordu.servis çağırdım 5800 lira istedi.besleme ve LED bar değişecek denildi.bu paraya yaprirmam dedim 400 lira servis ücreti alıp gittiler.internetten baktım birçok arıza videosunu gördüm.önce TV ekranı söktüm 450 liraya LED takımı aldım.degistirdim.ariza devam edince 750 liraya besleme kartı aldım.sorun çözüldü.böyle bir işlem için.5800 lira almak nedir.yakında bu ustalar ve servisler yüzünden herkes tamirci olacak.bu soygun düzeni nasıl düzelecek bilmiyorum. 14 Yorum bağlantısı
Mehmet Yeter Pazar 16:28 Paylaş Pazar 16:28 İstanbul Tuzla tarafında iseniz yer önermek isterim fiyat almanız için. Yorum bağlantısı
Alpay Köse Pazar 17:06 Yazar Paylaş Pazar 17:06 Mehmet Yeter yazdı: İstanbul Tuzla tarafında iseniz yer önermek isterim fiyat almanız için. İzmirdeyim,ama hallettim. Çağlar Bayur yazdı: güzel kar koymuş Kârını geçtim bana göre bu açgözlülük.5 yıl olmuş alalı bu model yok artık. farklı modeli bi alışveriş sitesinde 14500tl.yapamayacak olsam sıfır başka bir marka alacaktım 3 Yorum bağlantısı
Hamit inan Pazar 17:20 Paylaş Pazar 17:20 Buz zamanda kişiye yada meleğe has değil. Kim kimi severse modu... 2 Yorum bağlantısı
Emre Şimşek Pazar 17:42 Paylaş Pazar 17:42 Herkes her şeyi yapabilir hale gelene kadar devam edecek bu işler.. 3 Yorum bağlantısı
Tansu Kalafatoğlu Pazar 18:22 Paylaş Pazar 18:22 Herkes yaptığı işle zengin olmaya çalışıyor. Yetkili servis açarak ancak kendi yağında kavrulursun değil mi? Yok. Mercedes’e binilecek, ataköy’de oturulacak. 2 Yorum bağlantısı
Erdem Bozkurt Pazar 19:00 Paylaş Pazar 19:00 aldığı paranın hayrını görebilen varsa 5800 tl değil daha fazlasını alsın....gerçekten Ahlaki Çöküş lafını hertürlü hissediyoruz ..Haram paranın tadı artık baldan tatlı oldu...!! 5 Yorum bağlantısı
Çağlar Bayur Pazar 20:13 Paylaş Pazar 20:13 markete girmiş alışveriş arabamla veznede sıradayım, yanımdam birisi , led tv yi sırtlamış dümdüz yürüyüp çıkıyor, peşinden koşan yok hesap soran yok, sonraki gün yine yanımdan birisi koli şekeri sırtlamış gidiyor, ise, yine çalan alarm yok peşinden koşan yok ise, ertesi gün daha büyük ekran led i sırtlar ben de geçer giderim vezneye uğramadan . 2 Yorum bağlantısı
Mehmet Ozyurek Pazar 20:47 Paylaş Pazar 20:47 Merak ettiğim şey şu. 5800 e nasıl ulaşmış. Yorum bağlantısı
Servet Aydın Pazar 21:20 Paylaş Pazar 21:20 Yeni cihazın 1/4’ü onarım olarak belirlenir ekseri 1 Yorum bağlantısı
Ali Cihangiroğlu Pazar 21:25 Paylaş Pazar 21:25 çok iyi yapmışsın, bu sebeble dingiliz stayla en güzeli, bu devirde kendin yapacaksın.... 1 Yorum bağlantısı
Hamit inan Pazar 21:36 Paylaş Pazar 21:36 Mehmet Ozyurek yazdı: Merak ettiğim şey şu. 5800 e nasıl ulaşmış. Eğer yetkili servis ise ve sıfır kart takacak ise fiyat normal aslında. En basit kart 1500-2000 tl. Servet Aydın yazdı: Yeni cihazın 1/4’ü onarım olarak belirlenir ekseri Benim ezs kontaga eleman fiyat verdi. 25k+ KDV arabada Ankara'ya gelecek dedi. Az daha zorlasa hakkaten 1/4 oranını yakalayacaktı 😁 1 2 Yorum bağlantısı
Emre Demir Pazartesi 05:23 Paylaş Pazartesi 05:23 Mehmet Ozyurek yazdı: Merak ettiğim şey şu. 5800 e nasıl ulaşmış. Küsüratlı söyleyim de anlaşılmasın 2 Yorum bağlantısı
Murat Öngür Pazartesi 05:38 Paylaş Pazartesi 05:38 eline sağlık , işten anlayınca böyle kazıklara yakalanmıyorsunuz , her sektör böyle maalesef uçuyorlar özellikle işçilik fiyatları parça fiyatlarını ikiye üçe katlamış vaziyette 1 Yorum bağlantısı
Fatih Sarıkaya Pazartesi 07:21 Paylaş Pazartesi 07:21 Bu ülkede durumlar böyle maalesef. Millet tuttuğunu öpüyor. Düzen bunun üzerine kurulmuş. Geçen sene 830-tl aldığım ürün bu sene 3300-tl. Euro üzerinde hesaplarsak 28 euroymuş. Çarp 37 ile 1036-tl yapar. Kalan meblağ nedir? Öpülme parası. Döviz artmasada biz onu arttırırız. Ülkede enflasyonu hortlatacağız ya, elimizden ne geliyorsa yaparız. Hükümet bu enflansyonda başı çekiyor çekmesine de, bizimde hükümetten kalır pek yanımız yok. İşimize geliyor. Daha pahalıya satarız. Nasıl olsa alıyorlar. Talep ne zaman düşer bu işlerde o zaman biter. Bu konuda servisin hiç bir suçu yok. Bunu bu hale getiren bizleriz. Rahmetli cem karacanın dediği gibi. Siz buna müstahaksınız. Buradaki siz kelimesi hepimizi kapsıyor. Mesajıda konu sahibine yazmadım. Genel, içimden geçenleri yazdım. Enflasyon sinirlerimi geriyor. Alım gücümün olmamasından değil. Haksız kazanç sağlanmasından ötürü kızgınım. Denetleyeci kurum yok. Öyle bir kurum olsa da hemen yozlaştırılırdı. Nolcek şimdi? 4 Yorum bağlantısı
Mehmet Ozyurek Pazartesi 07:48 Paylaş Pazartesi 07:48 Evet bazıları soyguncu Benim eski Vestel arada bir kilitleniyordu, servise götürüyordum yazılım yükledik diyorlardı. ücret alıp çalıştırıyorlardı.. Bu şekilde 2-3 kez götürmüştüm. Sonra öğrendim ki, kumandadan bir tuş kombinasyonu ile açılıyormuş.. 1 1 3 Yorum bağlantısı
Burak Kuşçu Pazartesi 07:49 Paylaş Pazartesi 07:49 Kendiniz çözmeniz çok daha karlı olmuş. Servis konusu suistimal etmeye açık bir meslek olsa da sanayide çalışan biri olarak işletme maliyetlerinin ciddi arttığını görüyorum ve mesleği yapan arkadaşların fiyatlarını az çok anlayabiliyorum. Bursa da şuan sanayiye yakın plazalar bölgesinde en basit kira şuan 50.k bandında. Bunun üzerine personel maaşları , şirket aracı giderleri ve amortismanları ve ekipman amortismanlarını eklediğimizde rakamlar gerçekten ciddi seviyelere doğru gidiyor. Mahalle arasında bir televizyoncuda televizyonu kendiniz götürüp arızayı gidermek isteseniz rakam daha aşağılarda olacaktır. Bu yıl aynı sebepten bende televizyonumu onartmak yerine yenisini almayı tercih ettim. 1 Yorum bağlantısı
Köksal Yılmaz Pazartesi 09:21 Paylaş Pazartesi 09:21 Benim tvde de ekran parlaması vardı, ledleri değiştim düzelmedi, besleme kartının çıkmasını aldım düzelmedi, sonra başka tv tamircisi buldum panelde sorun var gittiği kadar gitsin dedi. Ben de sıfır aldım. Yaptığım masraflar da yanıma kaldı, herkese selamları var 1 8 Yorum bağlantısı
Baha Kanberoğlu Pazartesi 11:28 Paylaş Pazartesi 11:28 Euro dolar yükselmese de maalesef yan maliyetler yükseldi. Maaş maliyeti, kira maliyeti neredeyse 2 katına çıkmış. Türk halkının denetimsizlik sebebi ortaya koyduğu uyanıklığını da kattığın zamanlar fiyatların bu şekilde artması bir noktadan sonra normal oluyor. İşini düzgün yapanlara denk gelsek bir de bu kadar para verip ama o da olmuyor. İlla ki tanıdığın olacak filan. Bu LED arızası sayıları epey artmaya başladı etrafımda. Arka panelin plastik olması sonucu ısınmanın arttığını ve LEDlerin yandığını söylüyorlar. Sonra Mavi ekran. Geçen gün Beko 3500 TL civarı maliyet çıkardı. Faturasını filan da verdiler en azından. 1 Yorum bağlantısı
Alpay Köse Pazartesi 12:59 Yazar Paylaş Pazartesi 12:59 Mehmet Ozyurek yazdı: Merak ettiğim şey şu. 5800 e nasıl ulaşmış. Önce 5200 dedi sonra düzeltme yaptı 5800 dedi sağolsun Murat Öngür yazdı: eline sağlık , işten anlayınca böyle kazıklara yakalanmıyorsunuz , her sektör böyle maalesef uçuyorlar özellikle işçilik fiyatları parça fiyatlarını ikiye üçe katlamış vaziyette Teşekkürler Yorum bağlantısı
Alpay Köse Pazartesi 13:10 Yazar Paylaş Pazartesi 13:10 Herkes birbirine kazık atma derdine düşmüş.Hani senin bişey bilmediğini fark ederlerse yandın.geçtigimiz günlerde İzmir 2 ci sanayide lastikçiye gittim.balans ve lastikler ön arka yapıldı.orjinal bijonların bazılarının kapakları düşmüş.lastikleri söken usta dedi ki bijonları değiştirirsen iyi olur,neden dedim.yolda lastik çıkabilir dedi.bende onlar kapak bişey olmaz dedim.ne diyeceğini bilemedi.lafı değiştirdi.Daha ne diyeyim ahlaki yozlaşma dedikleri bu olsa gerek 1 Yorum bağlantısı
Murat Kırçal Pazartesi 15:13 Paylaş Pazartesi 15:13 Alpay Köse yazdı: Slm arkadaşlar.vestel marka 126 ekran smart televizyonumda görüntü gitti ses geliyordu.servis çağırdım 5800 lira istedi.besleme ve LED bar değişecek denildi.bu paraya yaprirmam dedim 400 lira servis ücreti alıp gittiler.internetten baktım birçok arıza videosunu gördüm.önce TV ekranı söktüm 450 liraya LED takımı aldım.degistirdim.ariza devam edince 750 liraya besleme kartı aldım.sorun çözüldü.böyle bir işlem için.5800 lira almak nedir.yakında bu ustalar ve servisler yüzünden herkes tamirci olacak.bu soygun düzeni nasıl düzelecek bilmiyorum. Bizde yıllardır bu meslekteyiz. 5500 tl çok fazla ama Günümüz kira şartları vs giderler. Aldığınız besleme fabrikasyon sıfır ürünmü ? yoksa 2 el ekranı kırık tvden sökülmüş ürünmü ? Piyasada şu anda satılan led tv ürünlerinin çoğu ekranı kırık tvden sökülüyor. 2. el besleme takıldığında led barınız fazla uzun ömürlü olamayabilir. Geçen hafta samsung led tv geldi. 1 ay önce tvnin besleme kısmı tamir görmüş. Yapılan tamirde sigorta atmış malum tamirci sigorta yerine tel takmış ve 1500 tl almış. Bize gelmeden önce yine voltaj dengesizliğinde dolayı bu sefer sigorta atmamış, kartı patlatmış tamir olmaz durumda idi. Bizde orjinal kartı ile 2000 tl hallettik. Şuan anda piyasada önüne gelen anlarım diyor bu algıda piyasadaki usta gibi ustaların önüne geçiyor. 2 Yorum bağlantısı
Alpay Köse Pazartesi 15:53 Yazar Paylaş Pazartesi 15:53 Murat Kırçal yazdı: Bizde yıllardır bu meslekteyiz. 5500 tl çok fazla ama Günümüz kira şartları vs giderler. Aldığınız besleme fabrikasyon sıfır ürünmü ? yoksa 2 el ekranı kırık tvden sökülmüş ürünmü ? Piyasada şu anda satılan led tv ürünlerinin çoğu ekranı kırık tvden sökülüyor. 2. el besleme takıldığında led barınız fazla uzun ömürlü olamayabilir. Geçen hafta samsung led tv geldi. 1 ay önce tvnin besleme kısmı tamir görmüş. Yapılan tamirde sigorta atmış malum tamirci sigorta yerine tel takmış ve 1500 tl almış. Bize gelmeden önce yine voltaj dengesizliğinde dolayı bu sefer sigorta atmamış, kartı patlatmış tamir olmaz durumda idi. Bizde orjinal kartı ile 2000 tl hallettik. Şuan anda piyasada önüne gelen anlarım diyor bu algıda piyasadaki usta gibi ustaların önüne geçiyor. Orjinal kart ama çıkma tamir görmemiş.tamir görenler daha ucuzdu.led bara gelince sıkıntı yok.bozulursa tekrar değişim yaparım 1 saatimi alır.onuda zaman gösterecek Yorum bağlantısı
Murat Kırçal Pazartesi 18:29 Paylaş Pazartesi 18:29 (düzenlendi) Alpay Köse yazdı: Orjinal kart ama çıkma tamir görmemiş.tamir görenler daha ucuzdu.led bara gelince sıkıntı yok.bozulursa tekrar değişim yaparım 1 saatimi alır.onuda zaman gösterecek Mesela ledler mavi göstermeye başlayabilir. Ama zaman gösterir. Besleme kartlarında bazı parçalar çalışma saatini tamamlayınca değişik durumlara yol açabiliyor. Peki neden servis büyük ihtimalle vestel servisi gelmiştir. Neden normal bir işin ehli tv tamircisine bırakmadınız? Pazartesi 18:30 tarihinde Murat Kırçal tarafından düzenlendi Yorum bağlantısı
Recommended Posts