Tansu Kalafatoğlu 24 Kasım Paylaş 24 Kasım Çağlar Bayur yazdı: çilkeli kurabiyem onu dedik ya, kartepe soğuk mu? elektrikli arabalar kamp modunda ısınmak için saatte 1 kw harcıyormuş. Kartepeye çıkınca şarj imkanı var mı? tesla 1 Yorum bağlantısı
Emre Şimşek 24 Kasım Paylaş 24 Kasım Tansu Kalafatoğlu yazdı: elektrikli arabalar kamp modunda ısınmak için saatte 1 kw harcıyormuş. Kartepeye çıkınca şarj imkanı var mı? tesla Kaç derecede 1kw harcıyor? Dışarı 5 dereceykenle -5 dereceyken ne kadar fark ediyor? Yorum bağlantısı
Servet Aydın 24 Kasım Paylaş 24 Kasım Çağlar Bayur yazdı: çilkeli kurabiyem onu dedik ya, kartepe soğuk mu? Org yaptığımız yer açık havuzlu bungalov yapmış. Çok madurluk çekiyormuş 1 Yorum bağlantısı
Tansu Kalafatoğlu 25 Kasım Paylaş 25 Kasım Emre Şimşek yazdı: Kaç derecede 1kw harcıyor? Dışarı 5 dereceykenle -5 dereceyken ne kadar fark ediyor? -8’de içeriyi 21 dereceye ayarlamışlar. Hatta koltuk ısıtma 1’e ayarlı. Saatte 1,4kw tüketmiş 1 Yorum bağlantısı
Çağlar Bayur 25 Kasım Paylaş 25 Kasım Servet Aydın yazdı: Org yaptığımız yer açık havuzlu bungalov yapmış. Çok madurluk çekiyormuş gidip kw ölçümü yapasım geldi uzun sürer ama bilim için feda olayım Tansu Kalafatoğlu yazdı: 1 kw harcıyormuş 1.4 tür belki o ? 2 Yorum bağlantısı
Tansu Kalafatoğlu 25 Kasım Paylaş 25 Kasım Çağlar Bayur yazdı: gidip kw ölçümü yapasım geldi uzun sürer ama bilim için feda olayım 1.4 tür belki o ? kartepe zirvede uludağ’da şarj edebiliyor muyuz? Yorum bağlantısı
Çağlar Bayur 25 Kasım Paylaş 25 Kasım Tansu Kalafatoğlu yazdı: kartepe zirvede uludağ’da şarj edebiliyor muyuz? teknik umrumda değil, ben konaklama testi yapcam 1 Yorum bağlantısı
Ümit Türk 30 Kasım Yazar Paylaş 30 Kasım Söööpraayyzzz yine ben yine ben yine ben ☺️☺️☺️ sorunu çözdüm bilin bakalım burası neresi haydi yoruma Yorum bağlantısı
Ümit Türk 2 Aralık Yazar Paylaş 2 Aralık Bugün hava bol yağmurlu. Test edildi. Başarı ile geçildi. Artık kaçak yok. Googledan gelenler için sunroof tahliye hortumun çıkış çamurluk altında değil ön cam ızgara plastiklerinin altındadır. Fabrikasyon hatalı olarak büzük çıktığı için su akmıyor ve biriktiği için ilk yerden sızma yapıyor. İlk önce burayı deneyin. Sakın hortumlara tel kablo hortum vb. şeyler sokmayın. Sonra hortumu yırtmayın bir de . 5 Yorum bağlantısı
Doğan Arşiray 13 Aralık Paylaş 13 Aralık Tansu Kalafatoğlu yazdı: Sunroof’u açıp fren telini kanala sokuyoruz. Sok çıkar yaparak en aşağıdan telin çıkıp çıkmadığını kontrol ediyoruz. olmuyor öyle. ben bu işi sadece basınçlı hava ile yapabilmiştim. jeep de yağmur dışarıda yağarken içeride de iki kenardan içeri su doluyordu. boğulurum diye korkup bir an evvel tamir etmiştim. eğer yağmur var ve tamir için zaman yoksa, 3m in mavi boya bantı uuzn süre su geçirmeden sunrofu izole edebiliyor tavsiye ederim. Yorum bağlantısı
Tansu Kalafatoğlu 13 Aralık Paylaş 13 Aralık Doğan Arşiray yazdı: olmuyor öyle. ben bu işi sadece basınçlı hava ile yapabilmiştim. jeep de yağmur dışarıda yağarken içeride de iki kenardan içeri su doluyordu. boğulurum diye korkup bir an evvel tamir etmiştim. eğer yağmur var ve tamir için zaman yoksa, 3m in mavi boya bantı uuzn süre su geçirmeden sunrofu izole edebiliyor tavsiye ederim. işte bu yüzden sunrooflu araba almıyoruz Yorum bağlantısı
Ümit Türk 13 Aralık Yazar Paylaş 13 Aralık (düzenlendi) Bir daha sunrrofla araba tövbe. Şuan sorunum yok ama gerek yok abi. 13 Aralık tarihinde Ümit Türk tarafından düzenlendi Yorum bağlantısı
Recommended Posts