Ümit Türk Pazar 15:15 Paylaş Pazar 15:15 Arkadaşlar Merhaba, Aracı yıkadığımda sol ön iç direk plastik ve kumaş birleşim yerinden birleşim yerinden su geliyor damla şeklinde. Nereden su aldığını çözemedim. @Mehmet Kazancıoğlu bir fikrin var mı ? Fotoğrafı örnek olarak gösterdim şuan yok. Yorum bağlantısı
Oğuzkan Erışık Pazar 15:24 Paylaş Pazar 15:24 Sunroof gideri yerinden çıkmış olabilir. Direk kaplamasını söküp tavan döşemesini biraz sarıkıtıp kontrol edebilirsin abi Yorum bağlantısı
Ümit Türk Pazar 15:41 Yazar Paylaş Pazar 15:41 Sani Gerşon yazdı: Sunroof ya da anten muhtemelen. Anten sağ çamurluk üstünde sani kardeşim. Oğuzkan Erışık yazdı: Sunroof gideri yerinden çıkmış olabilir. Direk kaplamasını söküp tavan döşemesini biraz sarıkıtıp kontrol edebilirsin abi Kardeş korkuyorum elimde kalır diye biliyonmu Yorum bağlantısı
Mehmet Kazancıoğlu Pazar 16:12 Paylaş Pazar 16:12 Ümit Türk yazdı: Arkadaşlar Merhaba, Aracı yıkadığımda sol ön iç direk plastik ve kumaş birleşim yerinden birleşim yerinden su geliyor damla şeklinde. Nereden su aldığını çözemedim. @Mehmet Kazancıoğlu bir fikrin var mı ? Fotoğrafı örnek olarak gösterdim şuan yok. Sanroof kanalından olabilir. Birde Sanroof lastiklerinin altı paslanmış mi ona bakmak lazım bende vardı lastikleri söküp pası kadirdiktan sonra çelik macun çekmiştim Yorum bağlantısı
Sani Gerşon Pazar 16:50 Paylaş Pazar 16:50 Ümit Türk yazdı: Anten sağ çamurluk üstünde sani kardeşim. Kardeş korkuyorum elimde kalır diye biliyonmu Renegade facebook grubunda burayı çok öneriyorlar: https://www.instagram.com/master_sunroof_skydome Bir de burası çok tavsiye ediliyor: http://sunroofmerkezi.com/ 1 Yorum bağlantısı
Tansu Kalafatoğlu Pazar 18:23 Paylaş Pazar 18:23 Sunroof’u açıp fren telini kanala sokuyoruz. Sok çıkar yaparak en aşağıdan telin çıkıp çıkmadığını kontrol ediyoruz. Yorum bağlantısı
Çağlar Bayur Pazar 18:32 Paylaş Pazar 18:32 Tansu Kalafatoğlu yazdı: fren telini kanala sokuyoruz. Sok çıkar yaparak bende diyordum yıllardır sunroof su kanalı hatları yerinden çıkmış arabalar nasıl olabiliyor diye, kimin tavsiyesi bu kanala tel sokma fikri? 3 Yorum bağlantısı
Sani Gerşon Pazar 18:34 Paylaş Pazar 18:34 Tansu Kalafatoğlu yazdı: Sunroof’u açıp fren telini kanala sokuyoruz. Sok çıkar yaparak en aşağıdan telin çıkıp çıkmadığını kontrol ediyoruz. Eklem / bağlantı yerinden anında hortum çıkar. Yorum bağlantısı
Oğuzkan Erışık Pazar 18:41 Paylaş Pazar 18:41 Ümit Türk yazdı: Kardeş korkuyorum elimde kalır diye biliyonmu Hiç bişey olmaz. İnternetten sökme videosu izleyip tırnak yerleri öğrenilebilir 1 Yorum bağlantısı
Tansu Kalafatoğlu Pazar 19:35 Paylaş Pazar 19:35 Ben çok yaptım. Dışı güzel içi pipet arabalara binmeyin kardeşim, napim fren teli yumuşaktır. Çok kolay kıvrım alır Yorum bağlantısı
Murat Öngür Pazartesi 05:36 Paylaş Pazartesi 05:36 sunroof gideri aşağı doğru o direk içerisinde oluyor , ince bir klavuz yardımı ile tıkanıklığı açın sorun ortadan kalkacaktır 1 Yorum bağlantısı
Tamer Topaç Pazartesi 06:15 Paylaş Pazartesi 06:15 Sunroof gideri tıkanmıştır. Bu kasa Sorento' ların kronik sorunu . Sorunlu bunlar. 1 Yorum bağlantısı
Mehmet Kazancıoğlu Pazartesi 06:29 Paylaş Pazartesi 06:29 Ümit Türk yazdı: Anten sağ çamurluk üstünde sani kardeşim. Kardeş korkuyorum elimde kalır diye biliyonmu getir ben sökerim başkasının arabası gibi düşün nazik davran. çok zor değil sökmek, üsteki yuvarlak tıpayı tornavidanın ucu ile çıkart içinde vida var onu sökünce kenarlardan esneterek çıkart rahat çıkıyor. Yorum bağlantısı
Recommended Posts