İçeriğe Yönlendir

Kia Sorento - Sol Ön Direk Kısımdan Su Alması

Ümit Türk

Recommended Posts

Ümit Türk

Arkadaşlar Merhaba,

Aracı yıkadığımda sol ön iç direk plastik ve kumaş birleşim yerinden birleşim yerinden su geliyor damla şeklinde. Nereden su aldığını çözemedim. @Mehmet Kazancıoğlu bir fikrin var mı ? Fotoğrafı örnek olarak gösterdim şuan yok. 

IMG_5536.jpeg

IMG_5537.jpeg

Yorum bağlantısı
Oğuzkan Erışık

Sunroof gideri yerinden çıkmış olabilir.

Direk kaplamasını söküp tavan döşemesini biraz sarıkıtıp kontrol edebilirsin abi

Yorum bağlantısı
Ümit Türk
Sani Gerşon yazdı:

Sunroof ya da anten muhtemelen.

Anten sağ çamurluk üstünde sani kardeşim. 

Oğuzkan Erışık yazdı:

Sunroof gideri yerinden çıkmış olabilir.

Direk kaplamasını söküp tavan döşemesini biraz sarıkıtıp kontrol edebilirsin abi

Kardeş korkuyorum elimde kalır diye biliyonmu

Yorum bağlantısı
Mehmet Kazancıoğlu
Ümit Türk yazdı:

Arkadaşlar Merhaba,

Aracı yıkadığımda sol ön iç direk plastik ve kumaş birleşim yerinden birleşim yerinden su geliyor damla şeklinde. Nereden su aldığını çözemedim. @Mehmet Kazancıoğlu bir fikrin var mı ? Fotoğrafı örnek olarak gösterdim şuan yok. 

IMG_5536.jpeg

IMG_5537.jpeg

Sanroof kanalından olabilir.

Birde Sanroof lastiklerinin altı paslanmış mi ona bakmak lazım bende vardı lastikleri söküp pası kadirdiktan sonra çelik macun çekmiştim 

Yorum bağlantısı
Tansu Kalafatoğlu

Sunroof’u açıp fren telini kanala sokuyoruz. Sok çıkar yaparak en aşağıdan telin çıkıp çıkmadığını kontrol ediyoruz. 

Yorum bağlantısı
Çağlar Bayur
Tansu Kalafatoğlu yazdı:

fren telini kanala sokuyoruz. Sok çıkar yaparak

bende diyordum yıllardır sunroof su kanalı hatları yerinden çıkmış arabalar nasıl olabiliyor diye, kimin tavsiyesi bu kanala tel sokma fikri?

• Mutlu 3
Yorum bağlantısı
Sani Gerşon
Tansu Kalafatoğlu yazdı:

Sunroof’u açıp fren telini kanala sokuyoruz. Sok çıkar yaparak en aşağıdan telin çıkıp çıkmadığını kontrol ediyoruz. 

Eklem / bağlantı yerinden anında hortum çıkar. 

Yorum bağlantısı
Oğuzkan Erışık
Ümit Türk yazdı:

Hiç bişey olmaz. İnternetten sökme videosu izleyip tırnak yerleri öğrenilebilir

• Beğen 1
Yorum bağlantısı
Tansu Kalafatoğlu

Ben çok yaptım. Dışı güzel içi pipet arabalara binmeyin kardeşim, napim :) fren teli yumuşaktır. Çok kolay kıvrım alır

Yorum bağlantısı
Murat Öngür

sunroof gideri aşağı doğru o direk içerisinde oluyor , ince bir klavuz yardımı ile tıkanıklığı açın sorun ortadan kalkacaktır

• Beğen 1
Yorum bağlantısı
Tamer Topaç

Sunroof gideri tıkanmıştır. Bu kasa Sorento' ların kronik sorunu :biggrin:. Sorunlu bunlar. 

• Mutlu 1
Yorum bağlantısı
Mehmet Kazancıoğlu
Ümit Türk yazdı:

Anten sağ çamurluk üstünde sani kardeşim. 

getir ben sökerim :crazy: başkasının arabası gibi düşün nazik davran. 

çok zor değil sökmek, üsteki yuvarlak tıpayı tornavidanın ucu ile çıkart içinde vida var onu sökünce kenarlardan esneterek çıkart rahat çıkıyor. 

Yorum bağlantısı
  • Konuyu Görüntüleyenler   0 kullanıcı

Sayfayı görüntüleyen kayıtlı kullanıcı bulunmuyor.

• Yeni Oluştur...