İçeriğe Yönlendir

ISOFIX li ama ISOFIXsiz araca takılabilen Kaliteli 9-36 kg Çocuk Oto koltuğu

Furkan Avcı

Recommended Posts

Furkan Avcı

Evet başlıkta yanlışlık yok :) benim araçta arka koltukta ISOFIX yok, o zamanlar çocuk patronları düşünmemişler :D 

Arka koltuklar elektrikli/hareketli dolayısıyla altına isofix demiri kaynağı olsa bile koltukları yırtıp biçmeden ( kısacası döşemeci de çip etmeden) kullanmak zor. 2011 modelden sonrasında var ve arka koltukların girinti çıkıntıları ona göre ayarlanmış.

Özetle 3 noktalı emniyet kemeri ile takılabilen ama kendi emniyet kemeri olan kaliteli ve mümkünse ADAC lı (yani güvenliği kanıtlanmış) var mı bildiğiniz öneriniz?

Not: Benim arabada varmış buldum, ama yinede bu şekilde bir ihtiyaç olursa diye konuyu kapatmıyorum.

• Beğen 1
  • Mutlu 2
  • Şaşkın 1
Yorum bağlantısı
Mehmet Cihat

yana doğru salınımı engellemesi için üstten bağlantı şart abi ben britax kullandım onda yoktu. yola atlayan hayvandan kaçarken çocuk kafasını kapının camına çarpmıştı. üstten bağlantı noktası vardır herhalde araçta.

• Beğen 1
Yorum bağlantısı
Furkan Avcı

Arkadaş konuyu açarken bir yandan da videolara bakayım dedim birde ne göreyim varmış ya la bizim arabada.

Eğer hanım bu konuyu görürse ve 5 yıl önce arabada ISOFIX olmadığı için dönebilen koltuklardan almadığımı öğrenirse yatacak yerim olmadığını Eskişehir'li arkadaşlara duyuruyorum @Mustafa Çayırsenin köy evi musait mi? bahara kadar konaklayabilir miyim?

• Mutlu 7
Yorum bağlantısı
Mahmut Yıldız

Maxi Cosi Tobi vardı bende, isofix yok, emniyet kemerli. Gayet de güzel tutuyordu ama benim bağlamam gerekiyordu. Eşim bağlayınca sallanıyordu. Yani kemeri iyice germek lazımdı. Tobi 9-18 içindi, firmada 9-36 vardır diye eklemek istedim. 

• Beğen 1
Yorum bağlantısı
  • Konuyu Görüntüleyenler   0 kullanıcı

Sayfayı görüntüleyen kayıtlı kullanıcı bulunmuyor.

• Yeni Oluştur...