Furkan Avcı Cumartesi 19:04 Paylaş Cumartesi 19:04 Evet başlıkta yanlışlık yok benim araçta arka koltukta ISOFIX yok, o zamanlar çocuk patronları düşünmemişler Arka koltuklar elektrikli/hareketli dolayısıyla altına isofix demiri kaynağı olsa bile koltukları yırtıp biçmeden ( kısacası döşemeci de çip etmeden) kullanmak zor. 2011 modelden sonrasında var ve arka koltukların girinti çıkıntıları ona göre ayarlanmış. Özetle 3 noktalı emniyet kemeri ile takılabilen ama kendi emniyet kemeri olan kaliteli ve mümkünse ADAC lı (yani güvenliği kanıtlanmış) var mı bildiğiniz öneriniz? Not: Benim arabada varmış buldum, ama yinede bu şekilde bir ihtiyaç olursa diye konuyu kapatmıyorum. 1 2 1 Yorum bağlantısı
Mehmet Cihat Cumartesi 19:18 Paylaş Cumartesi 19:18 yana doğru salınımı engellemesi için üstten bağlantı şart abi ben britax kullandım onda yoktu. yola atlayan hayvandan kaçarken çocuk kafasını kapının camına çarpmıştı. üstten bağlantı noktası vardır herhalde araçta. 1 Yorum bağlantısı
Furkan Avcı Cumartesi 19:28 Yazar Paylaş Cumartesi 19:28 Arkadaş konuyu açarken bir yandan da videolara bakayım dedim birde ne göreyim varmış ya la bizim arabada. Eğer hanım bu konuyu görürse ve 5 yıl önce arabada ISOFIX olmadığı için dönebilen koltuklardan almadığımı öğrenirse yatacak yerim olmadığını Eskişehir'li arkadaşlara duyuruyorum @Mustafa Çayırsenin köy evi musait mi? bahara kadar konaklayabilir miyim? 7 Yorum bağlantısı
Tansu Kalafatoğlu Cumartesi 19:44 Paylaş Cumartesi 19:44 Dünya kupasındaki en hızlı gol gibi oldu 1 Yorum bağlantısı
Fatih Keskin Pazartesi 05:37 Paylaş Pazartesi 05:37 gel sana c vereyim isofix kesin var 3 Yorum bağlantısı
Mahmut Yıldız Pazartesi 07:17 Paylaş Pazartesi 07:17 Maxi Cosi Tobi vardı bende, isofix yok, emniyet kemerli. Gayet de güzel tutuyordu ama benim bağlamam gerekiyordu. Eşim bağlayınca sallanıyordu. Yani kemeri iyice germek lazımdı. Tobi 9-18 içindi, firmada 9-36 vardır diye eklemek istedim. 1 Yorum bağlantısı
Recommended Posts