İlkay Başaran 18 saat önce Paylaş 18 saat önce Mehmet Yeter yazdı: Köksal abi emekli olmamış miydi Hayır işlerinden emekli oldu Köksal. 2 1 Yorum bağlantısı
Mehmet Yeter 18 saat önce Paylaş 18 saat önce İlkay Başaran yazdı: Hayır işlerinden emekli oldu Köksal. Tüh be kacirdik o zaman fırsatı. 1 Yorum bağlantısı
Önder Özcan 17 saat önce Paylaş 17 saat önce Mehmet Yeter yazdı: Tüh be kacirdik o zaman fırsatı. Yapılacak iş için fiyat iste, kaçan birşey yok. 1 Yorum bağlantısı
Mehmet Yeter 17 saat önce Paylaş 17 saat önce Önder Özcan yazdı: Yapılacak iş için fiyat iste, kaçan birşey yok. O konuda sıkıntı yok abi her zaman. yanında sarı kolamizda olur yardım edecek olan herkese. 1 Yorum bağlantısı
Servet Aydın 16 saat önce Paylaş 16 saat önce Kemal Korkmaz yazdı: Araba çalışıp yürüdü mü ? Valla bi mucize oldu çalıştı Mehmet Göktürk yazdı: Satlık audi ve sedici Sedici yok kafa karıştırmayın aman😁 1 1 Yorum bağlantısı
Mehmet Ozyurek 7 saat önce Yazar Paylaş 7 saat önce Kemal Korkmaz yazdı: Araba çalışıp yürüdü mü ? Direksiyonu olmadan bile yürüyordu nerdeyse.. Yorum bağlantısı
Mehmet Ozyurek 7 saat önce Yazar Paylaş 7 saat önce İlkay Başaran yazdı: 3000 olur bence Olmaz bence.. deneyeceğim. Yorum bağlantısı
Sani Gerşon 7 saat önce Paylaş 7 saat önce Konsol sökülmüş pert ayudi. 350 de etmez artık. 2 Yorum bağlantısı
Mehmet Ozyurek 6 saat önce Yazar Paylaş 6 saat önce Sani Gerşon yazdı: Konsol sökülmüş pert ayudi. 350 de etmez artık. Konsol sökülünce bir şey olmaz arabaya ya, keçeler deforme değildi, herhangi bir yerde çürük bir sünger görülmedi. Her yer vidalı. Presli bir parça yok. Bu söylem tamircilerin işten kaçmak için yada beceremediğini düşündüğü için uydurdukları bir şey.. Tamirci için kolay bir işlem değil. Bu sebeple afaki paralar istiyorlar, bu işlem için bir kaç yerden fiyat aldım, sadece işçilik olarak 8-12-20-30 bin lira fiyatlar aldım. Servet ve Köksal, bir saatte dağıtıp yarım saatte topladılar. Yorum bağlantısı
Servet Aydın 6 saat önce Paylaş 6 saat önce Tamam bize ne verecen onu de bebişim🍆 Ben yuroyla köksal tl ile çalışiye ona göre ☕️ 2 4 Yorum bağlantısı
Mehmet Kazancıoğlu 6 saat önce Paylaş 6 saat önce Servet Aydın yazdı: Tamam bize ne verecen onu de bebişim🍆 Ben yuroyla köksal tl ile çalışiye ona göre ☕️ bahsi geçen fiyatlar toplanım ortalaması alındığında 17.5 tl yapıyor. buna göre ağanın eli tutulmaz geçen bir konuda yuro ile işim bitti demiştin diye hatırlıyorum artık tl demiştin gene yuroya dönüşmü oldu. birde sanayi esnafı sizin 1,5 saate yaptığınız işlem için 3 gün süre veriyor öyle 1,5 saate bitirip teslim ederseniz siz dükkanı açmadan kapatın çok zarar edersiniz çok. karın tokluğuna çay kahve birde sarı kolaya fit olursunuz gibi geliyor bana 2 Yorum bağlantısı
Servet Aydın 6 saat önce Paylaş 6 saat önce Memet biz sürümden kitl aman kazanıcaz💸 2 Yorum bağlantısı
Tamer Topaç 6 saat önce Paylaş 6 saat önce Servet Aydın yazdı: Bişe deniyoz🍆 Hiç mi toz görmedi bu araba Yorum bağlantısı
Mehmet Kazancıoğlu 6 saat önce Paylaş 6 saat önce Servet Aydın yazdı: Memet biz sürümden kitl aman kazanıcaz💸 aga süründen kazan ama abayı üç gün sonra teslim et. yoksa sarı kola alırsın diyorum 1 Yorum bağlantısı
Recommended Posts