Ali Darbaz 18 saat önce Paylaş 18 saat önce Hocam benim arabayada led takıp neden buhu yaptığını bulabilir mi. Kim bu arkadaş Yorum bağlantısı
Evren Erakçora 18 saat önce Paylaş 18 saat önce Ali Darbaz yazdı: Hocam benim arabayada led takıp neden buhu yaptığını bulabilir mi. Kim bu arkadaş Polen filtresi Yorum bağlantısı
Mehmet Ozyurek 17 saat önce Yazar Paylaş 17 saat önce Ali Darbaz yazdı: Hocam benim arabayada led takıp neden buhu yaptığını bulabilir mi. Farın içi ısınmadığı için yapıyordur. Ali Darbaz yazdı: Kim bu arkadaş Tek işi far onarım ve modifiyesi olan ancak süslü püslü işlerle uğraşmayıp performans odaklı çalışan bir arkadaşımız. 10 yıl önce benim mondeoya da yapmıştı. 1 Yorum bağlantısı
Ü.Emre Kartal 17 saat önce Paylaş 17 saat önce Mehmet Ozyurek yazdı: Farın içi ısınmadığı için yapıyordur. Tek işi far onarım ve modifiyesi olan ancak süslü püslü işlerle uğraşmayıp performans odaklı çalışan bir arkadaşımız. 10 yıl önce benim mondeoya da yapmıştı. Abi eğer mümkünse benim aracın farları göndersek yapar mı acaba? Mercek ve dış camın bakıma ihtiyacı var. (Belki camları değiştirmek gerekebilir bilmiyorum) Yorum bağlantısı
Mehmet Ozyurek 17 saat önce Yazar Paylaş 17 saat önce Ü.Emre Kartal yazdı: Abi eğer mümkünse benim aracın farları göndersek yapar mı acaba? Mercek ve dış camın bakıma ihtiyacı var. (Belki camları değiştirmek gerekebilir bilmiyorum) Yapar. Görüş. Resimlerini at. 1 Yorum bağlantısı
Ali Darbaz 15 saat önce Paylaş 15 saat önce Mehmet Ozyurek yazdı: Yapar. Görüş. Resimlerini at. Abi dükanına gidip 2 dakikada yapıp çıkılmıyormu , nasıl oluyor anlamadım. Adresi dükkanı yok mu. Yorum bağlantısı
Mehmet Ozyurek 15 saat önce Yazar Paylaş 15 saat önce Ali Darbaz yazdı: Abi dükanına gidip 2 dakikada yapıp çıkılmıyormu , nasıl oluyor anlamadım. Adresi dükkanı yok mu. I ıh. o kadar kolay değil. Far açılacak. Temizlenecek. Reflektör kesilecek. Mercek takılacak. Kapak uydurulacak. Geri kapanıp yapıştırılacak. Normalde bir günlük iş. 1 Yorum bağlantısı
Ali Darbaz 15 saat önce Paylaş 15 saat önce Mehmet Ozyurek yazdı: I ıh. o kadar kolay değil. Far açılacak. Temizlenecek. Reflektör kesilecek. Mercek takılacak. Kapak uydurulacak. Geri kapanıp yapıştırılacak. Normalde bir günlük iş. 3d yazıcıda parça üretiyormu Yorum bağlantısı
Mehmet Ozyurek 15 saat önce Yazar Paylaş 15 saat önce Ali Darbaz yazdı: 3d yazıcıda parça üretiyormu Hayır. Yorum bağlantısı
Tansu Kalafatoğlu 15 saat önce Paylaş 15 saat önce Ali Darbaz yazdı: Hocam benim arabayada led takıp neden buhu yaptığını bulabilir mi. Kim bu arkadaş Led tam yerleşmemiş boşluk kalmış ve far içine nem alıyordur muhtemelen Yorum bağlantısı
Ali Darbaz 14 saat önce Paylaş 14 saat önce Tansu Kalafatoğlu yazdı: Led tam yerleşmemiş boşluk kalmış ve far içine nem alıyordur muhtemelen yoh öyle değil. Bende hiç led yok. Hem led takılcak hemde neden içi buğu oluyor çözecek. Yorum bağlantısı
Tansu Kalafatoğlu 14 saat önce Paylaş 14 saat önce Ali Darbaz yazdı: yoh öyle değil. Bende hiç led yok. Hem led takılcak hemde neden içi buğu oluyor çözecek. içi buğu oluyorsa nem var demektir işte. Fark etmiyor. Bir yerden açıklık var demekki Yorum bağlantısı
Servet Aydın 13 saat önce Paylaş 13 saat önce Su alan far buğu yapar. Seat leon farlar tasarım hatalı mercek tak buğu yapar misal. İlker iyidir pahalıdır. Farı bıraktın mı 10bini gözden çıkaracaksın Yorum bağlantısı
Recommended Posts