Mertol Kip 12 saat önce Paylaş 12 saat önce Ben anlamadım hem arabayı dağıtıp bi de üstüne para mı istiyorlarmış? Yorum bağlantısı
Servet Aydın 12 saat önce Paylaş 12 saat önce Pasat 2500dd 150 veya 160 mı neydi. Satılıkmış hatta Mertol Kip yazdı: Ben anlamadım hem arabayı dağıtıp bi de üstüne para mı istiyorlarmış? Ne olacağıdı başka? Adamlar dümdüz jilet gibi demirleri eğip büküp kauçuk takıp satınca bişe demiyon 1 2 Yorum bağlantısı
Mehmet Ozyurek 12 saat önce Yazar Paylaş 12 saat önce Mertol Kip yazdı: Ben anlamadım hem arabayı dağıtıp bi de üstüne para mı istiyorlarmış? Ya sorma. Üstelik izin bile istemeden daldılar. Bi baktım biri direksiyonu söküyor. Diğeri torpidoyu. 1 Yorum bağlantısı
Mertol Kip 11 saat önce Paylaş 11 saat önce Servet Aydın yazdı: Ne olacağıdı başka? Adamlar dümdüz jilet gibi demirleri eğip büküp kauçuk takıp satınca bişe demiyon Demiyom mu? Mehmet Ozyurek yazdı: Ya sorma. Üstelik izin bile istemeden daldılar. Bi baktım biri direksiyonu söküyor. Diğeri torpidoyu. Seninde gönlün varmış sanki. Mehmet'in rızası vardı diyorlar ^^ 2 Yorum bağlantısı
Köksal Yılmaz 3 saat önce Paylaş 3 saat önce (düzenlendi) Mertol Kip yazdı: Seninde gönlün varmış sanki. Mehmet'in rızası vardı diyorlar ^^ Şu noktadan sonra rıza olmasa nolur abi Bu arada elimde çok temiz hava yastığı var, almancı bi tanıdık verdi 3 saat önce tarihinde Köksal Yılmaz tarafından düzenlendi 6 1 Yorum bağlantısı
Furkan Avcı 2 saat önce Paylaş 2 saat önce Köksal Yılmaz yazdı: Şu noktadan sonra rıza olmasa nolur abi Bu arada elimde çok temiz hava yastığı var, almancı bi tanıdık verdi Artan bir tane vida bu airbag i tutuyordu galiba 4 1 Yorum bağlantısı
Selim Bilgin 2 saat önce Paylaş 2 saat önce Mehmet Ozyurek yazdı: Sonunda devir göstergesi olmayan egzoz sesi bile olmayan bişey alacak. Görecek gününü. Bilgileneyim diye video izliyorum herkes 110 ile gidiyor, siparişi yakmak üzereyim. 3 Yorum bağlantısı
Mehmet Ozyurek 54 dakika önce Yazar Paylaş 54 dakika önce Köksal Yılmaz yazdı: Bu arada elimde çok temiz hava yastığı var, almancı bi tanıdık verdi La bu benimkine benziyor.. Yorum bağlantısı
Çağlar Bayur 53 dakika önce Paylaş 53 dakika önce Köksal Yılmaz yazdı: Şu noktadan sonra rıza olmasa nolur abi Bu arada elimde çok temiz hava yastığı var, almancı bi tanıdık verdi tarcanlar not: topido sök/tak, airbag işlemli 1 Yorum bağlantısı
Mehmet Ozyurek 51 dakika önce Yazar Paylaş 51 dakika önce Airbag lambası kaldı orada Kimdi o hız soran.. 2500 devir 107 km hız.. 1 Yorum bağlantısı
Ersen Tapan 50 dakika önce Paylaş 50 dakika önce Köksal Yılmaz yazdı: Şu noktadan sonra rıza olmasa nolur abi Bu arada elimde çok temiz hava yastığı var, almancı bi tanıdık verdi Test edildimi ? Çalışıyorsa pazarlığa otururuz . 1 1 Yorum bağlantısı
Mehmet Ozyurek 49 dakika önce Yazar Paylaş 49 dakika önce Çağlar Bayur yazdı: tarcanlar not: topido sök/tak, airbag işlemli Yok valla mis gibi çıktı, toz bile yok.. ama geri takmamışlar galiba Ulen zırt pırt eve gönderiyorlardı beni.. Bir keserisnde de git evden şunu getir diye gönderdiler.. Eve vardım, getirme gerek klamadı diye aradılar.. O sırada toplamışlar arabayı. 1 Yorum bağlantısı
Köksal Yılmaz 47 dakika önce Paylaş 47 dakika önce Takmamışlar derken çocukların seyahat yastığını taktığımı söylemem 1 Yorum bağlantısı
Çağlar Bayur 46 dakika önce Paylaş 46 dakika önce Mehmet Ozyurek yazdı: zırt pırt eve gönderiyorlardı beni.. bazı montajlarda müşteri görmese iyi olur 1 Yorum bağlantısı
Ali Gülmez 18 dakika önce Paylaş 18 dakika önce torpidosu sökülmüş içinden arı ve sinek çıkmış araçlarınız ölü parasına alınır Yorum bağlantısı
Çağlar Bayur 14 dakika önce Paylaş 14 dakika önce https://www.netrontuning.com/audi-a3-8p-rs3-on-tampon-makyajli Yorum bağlantısı
Mertol Kip 5 dakika önce Paylaş 5 dakika önce Köksal Yılmaz yazdı: Şu noktadan sonra rıza olmasa nolur abi Çok tehlikeli sorular soruyon Yorum bağlantısı
Recommended Posts