Mertol Kip 9 saat önce Paylaş 9 saat önce Ben anlamadım hem arabayı dağıtıp bi de üstüne para mı istiyorlarmış? Yorum bağlantısı
Servet Aydın 9 saat önce Paylaş 9 saat önce Pasat 2500dd 150 veya 160 mı neydi. Satılıkmış hatta Mertol Kip yazdı: Ben anlamadım hem arabayı dağıtıp bi de üstüne para mı istiyorlarmış? Ne olacağıdı başka? Adamlar dümdüz jilet gibi demirleri eğip büküp kauçuk takıp satınca bişe demiyon 1 2 Yorum bağlantısı
Mehmet Ozyurek 9 saat önce Yazar Paylaş 9 saat önce Mertol Kip yazdı: Ben anlamadım hem arabayı dağıtıp bi de üstüne para mı istiyorlarmış? Ya sorma. Üstelik izin bile istemeden daldılar. Bi baktım biri direksiyonu söküyor. Diğeri torpidoyu. 1 Yorum bağlantısı
Mertol Kip 8 saat önce Paylaş 8 saat önce Servet Aydın yazdı: Ne olacağıdı başka? Adamlar dümdüz jilet gibi demirleri eğip büküp kauçuk takıp satınca bişe demiyon Demiyom mu? Mehmet Ozyurek yazdı: Ya sorma. Üstelik izin bile istemeden daldılar. Bi baktım biri direksiyonu söküyor. Diğeri torpidoyu. Seninde gönlün varmış sanki. Mehmet'in rızası vardı diyorlar ^^ 2 Yorum bağlantısı
Köksal Yılmaz Şimdi Paylaş Şimdi Mertol Kip yazdı: Seninde gönlün varmış sanki. Mehmet'in rızası vardı diyorlar ^^ Şu noktadan sonra rıza olsa nolur abi Yorum bağlantısı
Recommended Posts