Ali Gülmez 23 saat önce Paylaş 23 saat önce abi hayırlı olsun diyecekken ilk mesajda hayırlı satışlar yazmışım ama satarsan haberimiz olsun 1 Yorum bağlantısı
Ersen Tapan 23 saat önce Paylaş 23 saat önce Tekrar hayırlı olsun abi. İkizler kazasız cezasız kullansın inşallah . 1 Yorum bağlantısı
Ahmet Kiriş 23 saat önce Paylaş 23 saat önce Hayırlı olsun gençlere, anahtar kavgaları vol.1 ne durumda ? 😁 1 Yorum bağlantısı
Ersen Tapan 23 saat önce Paylaş 23 saat önce Ahmet Kiriş yazdı: Hayırlı olsun gençlere, anahtar kavgaları vol.1 ne durumda ? 😁 Kavga Emmi ile çocuklar arasında oluyordur. Arabadan inmiyorki 7 Yorum bağlantısı
Mehmet Ozyurek 22 saat önce Yazar Paylaş 22 saat önce Sabah Arda kullanıyor, Merveyi bırakıp Ardanın okula geçiyoruz. Dönüşte Merveyi almaya gidiyorum, gelirken Merve kullanıyor. Merve güzel kullanıyor, ancak çok temkinli, biraz daha güven kazanması lazım. Arda güzel kullanıyor, ancak biraz temkinli olması lazım, 40 yıllık şoför gibi kullanıyor. Bu sebeple henüz tek başına iken ikisine de vermiyorum.. 6 Yorum bağlantısı
Cem Işık 22 saat önce Paylaş 22 saat önce Nerdeyse 30 senedir trafikteyim, bazen öyle bir durum oluyor ki, acemi şöför olsa kesin kaza yapar burada dedirtiyor.. Allah korusun evlatlarımızı. Benim kız da acayip hevesli, boş otopark alanı vs denk gelince arabayı çıkartıyor, yavaş yavaş park etmeyi de öğreteceğim ama trafiğe çıkacağı zaman içim nasıl rahat eder bilmiyorum.. 4 1 Yorum bağlantısı
Sani Gerşon 21 saat önce Paylaş 21 saat önce Cem Işık yazdı: Nerdeyse 30 senedir trafikteyim, bazen öyle bir durum oluyor ki, acemi şöför olsa kesin kaza yapar burada dedirtiyor.. Allah korusun evlatlarımızı. Benim kız da acayip hevesli, boş otopark alanı vs denk gelince arabayı çıkartıyor, yavaş yavaş park etmeyi de öğreteceğim ama trafiğe çıkacağı zaman içim nasıl rahat eder bilmiyorum.. Senin kız kaç yaşında oldu abi? Yorum bağlantısı
Ali Gök 18 saat önce Paylaş 18 saat önce Cem Işık yazdı: Nerdeyse 30 senedir trafikteyim, bazen öyle bir durum oluyor ki, acemi şöför olsa kesin kaza yapar burada dedirtiyor.. Allah korusun evlatlarımızı. Benim kız da acayip hevesli, boş otopark alanı vs denk gelince arabayı çıkartıyor, yavaş yavaş park etmeyi de öğreteceğim ama trafiğe çıkacağı zaman içim nasıl rahat eder bilmiyorum.. sürücü kursu aracıyla eğitmen ile çıkması en doğrusu sanırım. sürücü kursu araçlarını yolda rahatsız eden vs olmuyor gibi genelde uzak duruyor millet Yorum bağlantısı
Ali Gülmez 18 saat önce Paylaş 18 saat önce Mehmet Ozyurek yazdı: Sabah Arda kullanıyor, Merveyi bırakıp Ardanın okula geçiyoruz. Dönüşte Merveyi almaya gidiyorum, gelirken Merve kullanıyor. Merve güzel kullanıyor, ancak çok temkinli, biraz daha güven kazanması lazım. Arda güzel kullanıyor, ancak biraz temkinli olması lazım, 40 yıllık şoför gibi kullanıyor. Bu sebeple henüz tek başına iken ikisine de vermiyorum.. abi çocuklar üniversiteye mi başladılar ? Yorum bağlantısı
Mehmet Ozyurek 18 saat önce Yazar Paylaş 18 saat önce Ali Gülmez yazdı: abi çocuklar üniversiteye mi başladılar ? Evet Mert Ali. bu yıl ikisi de ingilizce hazırlık okuyorlar. Ali Gök yazdı: sürücü kursu aracıyla eğitmen ile çıkması en doğrusu sanırım. sürücü kursu araçlarını yolda rahatsız eden vs olmuyor gibi genelde uzak duruyor millet Ben C5 ile biraz çalıştırmıştım. durmayı kalkmayı vites değiştirmeyi vs biliyorlardı.. Sürücü kursuna başladıktan sonra otomatik araç hiç kullandırmadım. Manuel ehliyet aldılar. 1 Yorum bağlantısı
Cem Işık 18 saat önce Paylaş 18 saat önce Sani Gerşon yazdı: Senin kız kaç yaşında oldu abi? 17 bitti. Düğün- dernek- damat- ve bu minvalde herhangi bir kelime kullanırsan; iş adresini biliyorum, şart olsun dövmeye gelirim Servet abiyi de alıp.. 3 1 11 Yorum bağlantısı
Ahmet Turan Akbulut 18 saat önce Paylaş 18 saat önce Hayırlı olsun Allah kaza bela vermesin. Yorum bağlantısı
Ali Gülmez 18 saat önce Paylaş 18 saat önce Mehmet Ozyurek yazdı: Evet Mert Ali. bu yıl ikisi de ingilizce hazırlık okuyorlar. Ben C5 ile biraz çalıştırmıştım. durmayı kalkmayı vites değiştirmeyi vs biliyorlardı.. Sürücü kursuna başladıktan sonra otomatik araç hiç kullandırmadım. Manuel ehliyet aldılar. vay be yıllar su gibi akıp geçmiş güzel araba aldın abi ömürlük hitler motor ve klastik otomatik şanzıman hem de tanıdıktan 1 Yorum bağlantısı
Sani Gerşon 17 saat önce Paylaş 17 saat önce Cem Işık yazdı: 17 bitti. Düğün- dernek- damat- ve bu minvalde herhangi bir kelime kullanırsan; iş adresini biliyorum, şart olsun dövmeye gelirim Servet abiyi de alıp.. Taaam ya... sustum. 1 Yorum bağlantısı
Ersen Tapan 17 saat önce Paylaş 17 saat önce Cem Işık yazdı: 17 bitti. Düğün- dernek- damat- ve bu minvalde herhangi bir kelime kullanırsan; iş adresini biliyorum, şart olsun dövmeye gelirim Servet abiyi de alıp.. Bence daha kullanmadan dövmek lazım . 1 Yorum bağlantısı
Cem Işık 17 saat önce Paylaş 17 saat önce Ersen Tapan yazdı: Bence daha kullanmadan dövmek lazım . Aklından geçirdiği anda sopayı hak etti zaten, ilk buluşmada şefkatle ilgileneceğim kendisiyle. Pc vs konusunda yardım isteyecekler elini çabuk tutsun, Sani bir 2-3 ay kadar servis dışı olacak 1 3 Yorum bağlantısı
Sani Gerşon 17 saat önce Paylaş 17 saat önce Ersen Tapan yazdı: Bence daha kullanmadan dövmek lazım . Dayak yok, muadili var, onu önerelim mi Yorum bağlantısı
Mehmet Ozyurek 17 saat önce Yazar Paylaş 17 saat önce Cem Işık yazdı: 17 bitti. Düğün- dernek- damat- ve bu minvalde herhangi bir kelime kullanırsan; iş adresini biliyorum, şart olsun dövmeye gelirim Servet abiyi de alıp.. Bence düşündü bunları.. Düşünce suç değil mi? Yorum bağlantısı
Cem Işık 17 saat önce Paylaş 17 saat önce Mehmet Ozyurek yazdı: Bence düşündü bunları.. Düşünce suç değil mi? Suç tabi, çok kötü düşünceleri var Sani'nin.. Ceza şart.. 2 Yorum bağlantısı
Sani Gerşon 17 saat önce Paylaş 17 saat önce Cem Işık yazdı: Suç tabi, çok kötü düşünceleri var Sani'nin.. Ceza şart.. Bazı düşüncelerimi özelden paylaşıyorum, hiç de öyle demiyorsun Yorum bağlantısı
Çağlar Bayur 17 saat önce Paylaş 17 saat önce Cem Işık yazdı: Suç tabi, çok kötü düşünceleri var Sani'nin.. Ceza şart.. içeri sızdım beklemedeyim kave içiyorum Yorum bağlantısı
Ersen Tapan 16 saat önce Paylaş 16 saat önce Sani Gerşon yazdı: Dayak yok, muadili var, onu önerelim mi İkisininde etkisi aynı 3 Yorum bağlantısı
Alptuğ Özcan 16 saat önce Paylaş 16 saat önce Hayırlı olsun Emmi, Kazasız belasız kullansınlar 1 Yorum bağlantısı
Cem Işık 15 saat önce Paylaş 15 saat önce Sani Gerşon yazdı: Bazı düşüncelerimi özelden paylaşıyorum, hiç de öyle demiyorsun Bazı düşüncelerinin iyi olması, geriye kalanları masumlaştırmıyor, gelsene şöyle kenara bizim server ünitesinin oraya , bişi göstereceğim içerde. 3 1 Yorum bağlantısı
Recommended Posts