Ahmet Türedi Pazar 13:48 Paylaş Pazar 13:48 Hayırlı olsun, kazasız belasız kullanın inşallah Yorum bağlantısı
Önder Özcan Pazar 20:53 Paylaş Pazar 20:53 Emin hayırlı olsun. Sonunda sattın A3 ü Emmi sana da hayırlı olsun. 1 1 Yorum bağlantısı
Sani Gerşon Pazar 21:10 Paylaş Pazar 21:10 Önder Özcan yazdı: Emin hayırlı olsun. Sonunda sattın A3 ü Emmi sana da hayırlı olsun. c5'in satıldığını gördü bu gözler, a3 de neymiş. 3 Yorum bağlantısı
İsa Acar Pazartesi 05:17 Paylaş Pazartesi 05:17 Tekrardan hayırlı olsun Mehmet abi; güzel günlerde kullanılsın 1 Yorum bağlantısı
Fatih Keskin Pazartesi 05:42 Paylaş Pazartesi 05:42 bu araçla ceza yemişliğim bile var 2018 desen inanırlar yeğenlerim iyi günler de kullansınlar 1 Yorum bağlantısı
Gökhan Tuna Pazartesi 05:44 Paylaş Pazartesi 05:44 Mehmet Abi güzel günlerde, sağlıkla ve mutlulukla binsinler, nefis araç. Yorum bağlantısı
Cem Işık Pazartesi 05:56 Paylaş Pazartesi 05:56 Hayırlı olsun, kazasız belasız güzel günlerde kullansınlar yeğenlerim.. Yorum bağlantısı
Engin Deniz Pazartesi 06:00 Paylaş Pazartesi 06:00 Hayırlı olsun Abi. Kazasız belasız kullansınlar inşallah. 🧿🧿 Yorum bağlantısı
Emin Önal Pazartesi 06:29 Paylaş Pazartesi 06:29 Kazasız belasız sürüşler yeğenlere, daha iyileri nasip olsun Hayrını görün inşallah Emmi. 1 Yorum bağlantısı
Tamer Topaç Pazartesi 06:41 Paylaş Pazartesi 06:41 Kazasız belasız kullansın yeğenlerimiz. Yorum bağlantısı
Celal Aydın Pazartesi 06:59 Paylaş Pazartesi 06:59 Hayırlı uğurlu olsun emmi. Alınabilecek en mantıklı araç şu devirde. Benim Fiestayı verip üstüne biraz koyup böyle bir şey alasım geliyor. Yorum bağlantısı
Mehmet Ozyurek Pazartesi 07:01 Yazar Paylaş Pazartesi 07:01 Fatih Keskin yazdı: bu araçla ceza yemişliğim bile var Bana sicili temiz diye satmıştı Yorum bağlantısı
Mehmet Ozyurek Pazartesi 07:06 Yazar Paylaş Pazartesi 07:06 Emin Önal yazdı: Kazasız belasız sürüşler yeğenlere, daha iyileri nasip olsun Hayrını görün inşallah Emmi. Sağol kardeşim. Sen de paranın hayrını gör, çocuklarımın parası o, beslerini bozdurdum. Güvenin için de ayrıca teşekkür ederim. Detay bilmeyenler için kısa açıklama Cuma akşamı görüştük, anlaştık bir kısmını peşin geri kalanını taksit taksit öderim dedim. Tamam dedi Cumartesi sabah gidip getirdim Hafta içinde bir gün gidip satışını aldım. Parasının bir kısmını ödedim. Taksitleri ödemek kolay olsun inşallah. Taksit imkanı tanımasa bu aracı alamazdım. Bütçem yarısına ancak yetiyordu. 7 Yorum bağlantısı
Emin Önal Pazartesi 07:12 Paylaş Pazartesi 07:12 Mehmet Ozyurek yazdı: Taksitleri ödemek kolay olsun inşallah. Taksit imkanı tanımasa bu aracı alamazdım. Bütçem yarısına ancak yetiyordu. Amin inşallah. Bu tarz ticaret bu devirde maalesef herkesle yapılmıyor. Karşılıklı güven diyelim Benimde ihtiyacım vardı, ihtiyacımı giderdim. Win-win. 7 Yorum bağlantısı
Serhat Işık Pazartesi 07:12 Paylaş Pazartesi 07:12 (düzenlendi) satan kardeşimize, alan abimize hayırlı olsun. Pazartesi 07:14 tarihinde Serhat Işık tarafından düzenlendi 4 Yorum bağlantısı
Emin Önal Pazartesi 09:05 Paylaş Pazartesi 09:05 Mehmet Ozyurek yazdı: Bana sicili temiz diye satmıştı sicilden kasıt o ise. sicili bozuk o arabanın her sene bir kaç radar cezası vs vardır. ayrıca bol bol sigara içildi içinde 2 Yorum bağlantısı
Sani Gerşon Pazartesi 09:45 Paylaş Pazartesi 09:45 Mehmet Ozyurek yazdı: bir kısmını peşin geri kalanını taksit taksit öderim dedim. Tamam dedi Der tabi. Pert araba, kolay kolay satılmıyor 1 4 Yorum bağlantısı
Fikri Keleş Pazartesi 09:51 Paylaş Pazartesi 09:51 Hayırlı olsun ilk alındığı günden takibimdeydi bu audi, çok güzel 1 Yorum bağlantısı
Emin Önal Pazartesi 10:07 Paylaş Pazartesi 10:07 Sani Gerşon yazdı: Der tabi. Pert araba, kolay kolay satılmıyor Kıskançlar konuya girmesin kasıyor 1 Yorum bağlantısı
Ayhan Asil Pazartesi 10:09 Paylaş Pazartesi 10:09 Hayırlı uğurlu olsun Emmim. Tekeri düz bassın. Yorum bağlantısı
Mehmet Ozyurek Pazartesi 10:48 Yazar Paylaş Pazartesi 10:48 Sani Gerşon yazdı: Der tabi. Pert araba, kolay kolay satılmıyor Şanzımanı var ve vergisi 690 lira diye kıskanıyorsun değil mi. Tek başına Müzik ses sistemi ile senin dikiş görünümlü göğüs kaplamalı Toyota’nı ezer. 😜 1 Yorum bağlantısı
Recommended Posts