Mehmet Yeter Cumartesi 19:13 Paylaş Cumartesi 19:13 Mehmet abi hayırlı olsun kazasız belasız kullansınlar inşallah. 1 Yorum bağlantısı
Oğuzkan Erışık Cumartesi 19:17 Paylaş Cumartesi 19:17 Emmi hayırlı olsun tekrar Tansu Kalafatoğlu yazdı: Şehir içinde lpg candır Bak bu dediğini unutma. Çünkü ben unutmayacağım 3 Yorum bağlantısı
Tansu Kalafatoğlu Cumartesi 19:22 Paylaş Cumartesi 19:22 Oğuzkan Erışık yazdı: Emmi hayırlı olsun tekrar Bak bu dediğini unutma. Çünkü ben unutmayacağım 1 Yorum bağlantısı
Furkan Avcı Cumartesi 19:25 Paylaş Cumartesi 19:25 Tansu Kalafatoğlu yazdı: yanına birde Dizel yazsaydı bari 1 Yorum bağlantısı
İlkay Başaran Cumartesi 19:26 Paylaş Cumartesi 19:26 Hayırlı olsun abi. Hitler intihar etmeden az önce yapmış bu motoru. Kurt ininde. 1 Yorum bağlantısı
Furkan Avcı Cumartesi 19:31 Paylaş Cumartesi 19:31 Hayırlı olsun emmi, Allah kazasız belasız kullanmayı nasip etsin hepinize Ulen bu AUDI ler hakikaten tip olarak yaşlanmıyor, S i satıp A8 mi alsam acaba 3 Yorum bağlantısı
İlkay Başaran Cumartesi 19:33 Paylaş Cumartesi 19:33 Furkan Avcı yazdı: Hayırlı olsun emmi, Allah kazasız belasız kullanmayı nasip etsin hepinize Ulen bu AUDI ler hakikaten tip olarak yaşlanmıyor, S i satıp A8 mi alsam acaba Mb yaşlanıyor mu ki? Yorum bağlantısı
Furkan Avcı Cumartesi 19:35 Paylaş Cumartesi 19:35 İlkay Başaran yazdı: Mb yaşlanıyor mu ki? Tip olarak bence AUDI gibi değil MB ninde geri kalanı yaşlanmıyor bence Yorum bağlantısı
Oğuzkan Erışık Cumartesi 19:36 Paylaş Cumartesi 19:36 Furkan Avcı yazdı: yanına birde Dizel yazsaydı bari Vites kutusunda varmış o. Tansu abi göstermişti bana 2 Yorum bağlantısı
Furkan Avcı Cumartesi 19:37 Paylaş Cumartesi 19:37 Haklısın bir tipi için değişmemek lazım vazgeçtim İlkay Başaran yazdı: Mb yaşlanıyor mu ki? Furkan Avcı yazdı: Tip olarak bence AUDI gibi değil MB ninde geri kalanı yaşlanmıyor bence 1 Yorum bağlantısı
Tansu Kalafatoğlu Cumartesi 19:48 Paylaş Cumartesi 19:48 Furkan Avcı yazdı: yanına birde Dizel yazsaydı bari Sığmadı satıra. vites koluna koydular onu 3 Yorum bağlantısı
Servet Aydın Cumartesi 20:27 Paylaş Cumartesi 20:27 Mehmet Göktürk yazdı: sen benim arabayı al. Sedici noolcak 1 Yorum bağlantısı
Mehmet Ozyurek Cumartesi 20:27 Yazar Paylaş Cumartesi 20:27 Furkan Avcı yazdı: Hayırlı olsun emmi, Allah kazasız belasız kullanmayı nasip etsin hepinize Ulen bu AUDI ler hakikaten tip olarak yaşlanmıyor, S i satıp A8 mi alsam acaba Amin. Sağolasın kardeşim. Evet çizgisiniz bozmadı hiç. Far dışında pek bişey değişmiyor. 😂 Yorum bağlantısı
Mehmet Göktürk Cumartesi 20:30 Paylaş Cumartesi 20:30 Servet Aydın yazdı: Sedici noolcak Fatih alır. Yorum bağlantısı
Sani Gerşon Cumartesi 20:41 Paylaş Cumartesi 20:41 Mehmet Ozyurek yazdı: Başında saç kalmadı len. Önder abi mi sandın sen beni 1 Yorum bağlantısı
Ebrar Tüfek Cumartesi 23:13 Paylaş Cumartesi 23:13 Emmi hayırlı olsun, corsa ilandayken Emin abi ile görüşmüştük bu arabayı ben alacaktım, Corsayı alacak arkadaş parayı ayarlayamayınca bende a3 ü alamamıştım. Sonra da ilandan kaldırmıştım. Nasip seninmiş Allah kaza bela vermesin 1 Yorum bağlantısı
Engin Ünal Cumartesi 23:41 Paylaş Cumartesi 23:41 hayırlı olsun abi Allah kaza bela vermesin inşallah 1 Yorum bağlantısı
Mertol Kip Pazar 06:46 Paylaş Pazar 06:46 Mehmet Ozyurek yazdı: Kızım servisle gider gelirse 320 lira ödüyor. Audiyle aynı yol 80 lira yakıyor. Şu an henüz alışma devresindeler. Sabah ben bırakıp geliyorum, sabah biraz koşuşturmalı oluyor, almaya gittiğimde dönüşte çocuklar kullanıyor. Güvenli olsun dedim Selçuk. Çocuklarımız kıymetlimiz. Yol tutuşu iyi freni iyi, servet test etti esp si falan da iyi Kaç yaşında olm senin ikizler? Yorum bağlantısı
Kerim Bilge Pazar 07:20 Paylaş Pazar 07:20 Emmiciğim hayırlı uğurlu olsun, kazasız belasız cezasız sağlıklı mutlu günlerde ailecek kullanın inşallah 😇 1 Yorum bağlantısı
Mehmet Ozyurek Pazar 09:41 Yazar Paylaş Pazar 09:41 Mertol Kip yazdı: Kaç yaşında olm senin ikizler? 18 bitti len. Ehliyeti aldılar. 2 Yorum bağlantısı
Mert Can Üzger Pazar 09:48 Paylaş Pazar 09:48 Hayırlı olsun Mehmet Abi, kazasız belası kullanmak nasip olsun… Çocuklar için çok mantıklı bir seçim olmuş… 1 Yorum bağlantısı
Mertol Kip Pazar 10:55 Paylaş Pazar 10:55 Mehmet Ozyurek yazdı: 18 bitti len. Ehliyeti aldılar. Vay arkadaş! 1 1 Yorum bağlantısı
Alpay Sumer Pazar 11:05 Paylaş Pazar 11:05 Hayırlı olsun gülerek kazasız belasız günlerde kullansınlar.. 🧿 Yorum bağlantısı
Recommended Posts