Mehmet Ozyurek Cumartesi 16:32 Paylaş Cumartesi 16:32 Haberiniz vardır. Eminin A3 ü aldım. Araç 2008 model, Eski nesil 102 beygir atmosferik motorlu. Tam otomatik 6 ileri tiptronic şanzımanlı Lpg’li Yılına ve yaşına göre donanımı oldukça yeterli. Başlıca Donanımları şöyle Çift bölge otomatik klima Far ve yağmur sensörü Abs esp vs güvenlik Hız sabitleyici Biri açılabilir olmak üzere çift sunroof Dört cam otomatik Follow ne home Alarm Ön kol dayama Audi symphone 6 CD çalarlı ses sistemi Ayak aydınlatma vs. Araç 260 küsür binde Rengi duruma göre değişiyor. Bazen yeşil bazen siyah. 37 1 Yorum bağlantısı
Sani Gerşon Cumartesi 16:34 Paylaş Cumartesi 16:34 İmzalara kurban Hayırlı olsun Emmi. Güzel günlerde kullanın. Kıza ne zaman mülkiyeti geçiyor? Yorum bağlantısı
Selçuk Bakış Cumartesi 16:34 Paylaş Cumartesi 16:34 Gülerek kullansın gençler, ilk arabaları başlangıç için çok yüksek, artık halkadan yıldızdan aşağısına bakmazlar . Buda daha çok poliçe demek Yorum bağlantısı
Adnan Çakır Cumartesi 17:04 Paylaş Cumartesi 17:04 🧿 Hayırlı olsun,en çok kim kullanıyor 🤔 aynı renk ve model bir tane daha bulmalısın 😎 Yorum bağlantısı
Deniz Duran Cumartesi 17:06 Paylaş Cumartesi 17:06 Hayırlı olsun, güle güle kullanın. Yorum bağlantısı
Eyüp Çetin Cumartesi 17:07 Paylaş Cumartesi 17:07 Hayırlı olsun güle güle kullanın emmi. Güzel araba. kasko sigorta için tanıdık var lazım mı 😊 Yorum bağlantısı
Metin Uzunoğlu Cumartesi 17:19 Paylaş Cumartesi 17:19 Allah hayırlı etsin, kazasız belasız ve cezasız sürüşler dilerim. Yorum bağlantısı
Çağlar Bayur Cumartesi 17:26 Paylaş Cumartesi 17:26 2018 desen de güncel yani bunun iç düğmeleri 2028 den de iyi Yorum bağlantısı
Köksal Yılmaz Cumartesi 17:46 Paylaş Cumartesi 17:46 Malzeme kalitesi yıllar sonra kendini belli ediyor. Güle güle kullanın Emmi, önceden olsa bixenon mercek takardın, viraja duyarlı biledler çıkmış Yorum bağlantısı
Emrah Korkmazz Cumartesi 17:50 Paylaş Cumartesi 17:50 Hayırlı olsun abi,güle güle kullanın. Yorum bağlantısı
Ali Gök Cumartesi 17:53 Paylaş Cumartesi 17:53 hayırlı uğurlu olsun Mehmet abi bu model audiler hiç eskimiyor Yorum bağlantısı
Mehmet Ozyurek Cumartesi 18:33 Yazar Paylaş Cumartesi 18:33 Evet audinin yüzü eskimiyor. Evet LPG candır. Kızım servisle gider gelirse 320 lira ödüyor. Audiyle aynı yol 80 lira yakıyor. Şu an henüz alışma devresindeler. Sabah ben bırakıp geliyorum, sabah biraz koşuşturmalı oluyor, almaya gittiğimde dönüşte çocuklar kullanıyor. Güvenli olsun dedim Selçuk. Çocuklarımız kıymetlimiz. Yol tutuşu iyi freni iyi, servet test etti esp si falan da iyi Köksal farı bi sökmemiz lazım. Sökebilecek babayiğit aranıyor Eyüp hocam sağol. Kaskoyu bi arkadaş halletti sağolsun 😉 Güzel dileklerimiz için teşekkür ederim. 10 Yorum bağlantısı
Sani Gerşon Cumartesi 18:47 Paylaş Cumartesi 18:47 Mehmet Ozyurek yazdı: Güvenli olsun dedim Selçuk. Çocuklarımız kıymetlimiz. Nüfusa alımlar devam ediyor mu? Genç duruyorum, oda paylaşırım, bilgisayardan anlarım. 5 Yorum bağlantısı
Furkan Avcı Cumartesi 18:58 Paylaş Cumartesi 18:58 Sani Gerşon yazdı: Nüfusa alımlar devam ediyor mu? Genç duruyorum, oda paylaşırım, bilgisayardan anlarım. Evlen gel adamı masrafa sokma 7 Yorum bağlantısı
Sühan Bozdağ Cumartesi 18:59 Paylaş Cumartesi 18:59 Güzel günlere götürsün, güzel günler getirsin. Hayırlı olsun.. 1 Yorum bağlantısı
Mehmet Kazancıoğlu Cumartesi 19:00 Paylaş Cumartesi 19:00 Mehmet Ozyurek yazdı: Evet audinin yüzü eskimiyor. Evet LPG candır. Kızım servisle gider gelirse 320 lira ödüyor. Audiyle aynı yol 80 lira yakıyor. Şu an henüz alışma devresindeler. Sabah ben bırakıp geliyorum, sabah biraz koşuşturmalı oluyor, almaya gittiğimde dönüşte çocuklar kullanıyor. Güvenli olsun dedim Selçuk. Çocuklarımız kıymetlimiz. Yol tutuşu iyi freni iyi, servet test etti esp si falan da iyi Köksal farı bi sökmemiş lazım. Sökebilecek babayiğit aranıyor Eyüp hocam sağol. Kaskoyu bi arkadaş halletti sağolsun 😉 Güzel dileklerimiz için teşekkür ederim. Itinali far sökülür ama far için önce tampon indirmek gerekli daha önce sökmüşlügüm var 1 Yorum bağlantısı
Mehmet Ozyurek Cumartesi 19:03 Yazar Paylaş Cumartesi 19:03 Mehmet Kazancıoğlu yazdı: Itinali far sökülür ama far için önce tampon indirmek gerekli daha önce sökmüşlügüm var Acil buluşma ayarlayalım Sani Gerşon yazdı: Nüfusa alımlar devam ediyor mu? Genç duruyorum, oda paylaşırım, bilgisayardan anlarım. Başında saç kalmadı len. Yorum bağlantısı
Servet Aydın Cumartesi 19:06 Paylaş Cumartesi 19:06 Arkadaki gizli sub atlanmış. Akustik başarılı. Yol tutuşu çok çok iyi. Beyendim. Satlık sedici 1 1 1 Yorum bağlantısı
Mehmet Göktürk Cumartesi 19:07 Paylaş Cumartesi 19:07 Servet Aydın yazdı: Arkadaki gizli sub atlanmış. Akustik başarılı. Yol tutuşu çok çok iyi. Beyendim. Satlık sedici sen benim arabayı al. Yorum bağlantısı
Mehmet Kazancıoğlu Cumartesi 19:08 Paylaş Cumartesi 19:08 Mehmet Ozyurek yazdı: Acil buluşma ayarlayalım Başında saç kalmadı len. Ama sökünce çok çirkin 1 Yorum bağlantısı
H.Cenk Bayrakçı Cumartesi 19:12 Paylaş Cumartesi 19:12 Hayırlı olsun Emmi. Sağlıklı günlerde güle güle kullanın. 1 Yorum bağlantısı
Recommended Posts