Oğuzhan Hacı Cumartesi 12:08 Paylaş Cumartesi 12:08 Merhaba. 2023 model kuga sahibiyim yeni aldım. Bluetooth bağlantısında 2 saniye gecikme var. Sync yazılımı güncel. Genel bir sorun mu? Servise gitmem gerekiyor mu? Yorum bağlantısı
Gökhan Tuna Cumartesi 16:02 Paylaş Cumartesi 16:02 Gecikme oldugunu nasil olcuyorsunuz? Baska telefonla denediniz mi? Mesela Honda Civic FE1 ve Nissan Qashqai J12'ye benim emektar Xiaomi Mi10T Pro, Iphone 13 ve 14'ten daha hizli baglaniyor. Yorum bağlantısı
Oğuzhan Hacı Pazar 07:46 Yazar Paylaş Pazar 07:46 (düzenlendi) Gecikme olduğunu videonun zamanından görüyorum ve ileri-geri sardığımda durdurduğumda 2 saniye sonra arabaya yansıyor. Başka telefonlar da denedim farklı araba olarak önceki arabamda bu sorun yoktu. Kabloluda bir problem yok tabii. Pazar 07:48 tarihinde Oğuzhan Hacı tarafından düzenlendi Yorum bağlantısı
Mertol Kip Pazar 11:23 Paylaş Pazar 11:23 2 sn değil ama bende de gecikme var. Elleşmezseniz (rwd ya da fwd yapmazsanız) gene yakın yakın gidiyor ama ellerseniz senkronizasyonu kaybediyor. Yorum bağlantısı
Ahmet Kiriş 20 saat önce Paylaş 20 saat önce Oğuzhan Hacı yazdı: Gecikme olduğunu videonun zamanından görüyorum ve ileri-geri sardığımda durdurduğumda 2 saniye sonra arabaya yansıyor. Başka telefonlar da denedim farklı araba olarak önceki arabamda bu sorun yoktu. Kabloluda bir problem yok tabii. Kuga 2023 de kablosuz video oynatıcı mı var? Nasıl kullanabilirim 😁 Yorum bağlantısı
Recommended Posts