Ali Gülmez 6 Kasım Paylaş 6 Kasım byd nin dolu batarya tarafından hazırlanan videosunu izledim Bu adamlar bu kadar düşük fiyata bu araçları nasıl üretiyorlar diye araçların %85 parçasını bizzat byd kendisi üretiyor bunda bataryada var Adamların kendi batarya üretimi için ham madde çıkardıkları madenleri varmış ucuza imal edip ucuza satış yapıyorlar 1 Yorum bağlantısı
Muhammed Lokman Tosun 6 Kasım Yazar Paylaş 6 Kasım Mehmet Göktürk yazdı: Chat gpt ye böyle sorular sorulmaz. Ben tüm sorunuzu yanıtladım. Başka neyi mesela merak ettiniz? Nasıl sorular sorulur? Tüm soruları yanıtladım derken, ekstra bir şey merak etmek külliyen yasaktır ya da benden şüphe duymak şirke girer mi diyorsunuz hocam? Bir liste varsa biz onları soralım Chatgpt'ye. Yorum bağlantısı
Mehmet Göktürk 6 Kasım Paylaş 6 Kasım Muhammed Lokman Tosun yazdı: Nasıl sorular sorulur? Tüm soruları yanıtladım derken, ekstra bir şey merak etmek külliyen yasaktır ya da benden şüphe duymak şirke girer mi diyorsunuz hocam? Bir liste varsa biz onları soralım Chatgpt'ye. Mesela başka neyi merak ettiniz? Verdiği yanıtları uydurmuş çünkü. Birşeyi merak etmek tabii ki yasak değil. ancak chatgpt ye sorunca bu tür sorulara verilen yanıtlar uydurma oluyor. Zaten uydurma ile ilerleyen bir algoritma. Araştırma yapacaksanız google daha iyi. LFP pillerin avantajları ve dezavantajlarına bakabilirsiniz mesela. 1 Yorum bağlantısı
Recommended Posts