İçeriğe Yönlendir

Fiesta 1.4 TDCI 2002-2008 Hava Akışmetre Önerisi

Ali Buldaş

Recommended Posts

Ali Buldaş

2008 1.4 TDCİ Fiestamda hava akışmetre ve yulsek debi hatası var. Bunlara karşılık bi hava akış metre almak istiyorum. Son zamanlarda alan oldumu onerebileceğiniz bi yer esnaf sayfa varmı? Veya marka?

Çıkma olarak continental oneriyorlar ama denizlide bulamadım..

Şimdiden teşekkürler...

Yorum bağlantısı
Ali Buldaş

Ford servisine gittim orginal ford programı ile alındı

Yorum bağlantısı
Çağlar Bayur

yüksek debi yanında başka kod var mıydı?

yüksek mi tolerans dışı mı?

• Beğen 1
Yorum bağlantısı
Mehmet Yeter

Özel Pamukkale ototestte ramazan abi var ona bir danışın isterseniz. 

Yorum bağlantısı
Ali Buldaş
Çağlar Bayur yazdı:

yüksek debi yanında başka kod var mıydı?

yüksek mi tolerans dışı mı?

Yuksek debi tarzı bişi dedi abi

Mehmet Yeter yazdı:

Özel Pamukkale ototestte ramazan abi var ona bir danışın isterseniz. 

Denizlilisiniz sanırım. Burayı hiç görmedim çarşamba sabah onun gectim sanırım. Nasıl olsa gene gitcez bu derdin biteceği yok bi fikrini alayım

Yorum bağlantısı
Mehmet Yeter
Ali Buldaş yazdı:

Yuksek debi tarzı bişi dedi abi

Denizlilisiniz sanırım. Burayı hiç görmedim çarşamba sabah onun gectim sanırım. Nasıl olsa gene gitcez bu derdin biteceği yok bi fikrini alayım

Denizliliyim ancak İstanbul'da yaşıyorum iki tane Ford aracim oldu gönül rahatlığı ile gittim. Saolsunlar yardımcı oluyorlar. Ford grubu üzerine çalışıyorlar. Sarayköy gidiş yolu üzerinde yolun sağ iç kısmına gireceksiniz.

Yorum bağlantısı
Ali Buldaş
Çağlar Bayur yazdı:

tam arıza kodunu öğrensek iyi olurdu

Bakma şansım olmadı abi yuksek debi bide akışmetre hatası var dedi. kendide şaşırdı sanırım enjektörleri değiştirmeden bakmadı beyin hatalarına.

Sentesi kaçmış olabilir dedi ama tiriger degismeden oncede aynıydı araç

Arkadaşın dediği yere bi gotureyim belki daha once karşılaşmıştır böyle tarihte ilk arızayla

Netten ve arıyarak ankara istanbul gibi yerlerden çıkma bulmaya çalıştım ama sağlam bulamadım kara borsada bi kişide denk geldi oda 4500 istedi.

Bunu buldum Sıfır olarak. Orginal parça dediler continental üretimmiş vdonun 6750 dedi bunu almayı düşünüyorum. En azından denemiş olayım.

Yoksa gittikce artıyor duman. İşin sonu kötüye gitcek motor yapalım falan diyecek ustalar.

Maddi olarak sıkışırsam satmak zorunda kalcam ama bu şekilde kimse almaz ondan korkuyorum

IMG-20241101-WA0033.jpg

IMG-20241101-WA0032.jpg

IMG-20241101-WA0031.jpg

IMG-20241101-WA0030.jpg

Mehmet Yeter yazdı:

Denizliliyim ancak İstanbul'da yaşıyorum iki tane Ford aracim oldu gönül rahatlığı ile gittim. Saolsunlar yardımcı oluyorlar. Ford grubu üzerine çalışıyorlar. Sarayköy gidiş yolu üzerinde yolun sağ iç kısmına gireceksiniz.

Çok teşekkür ederim ilaki ugrayıp bi fikir alacağım allah razı olsun inşallah bi çare bulurum

• Beğen 1
Yorum bağlantısı
Çağlar Bayur

şu arıza teşhis cihazlarını bu  kadar kullanmayı öğrenmeyen sanayi dalında başa yarışırız, müşteriye yazık

Yorum bağlantısı
  • Konuyu Görüntüleyenler   0 kullanıcı

Sayfayı görüntüleyen kayıtlı kullanıcı bulunmuyor.

• Yeni Oluştur...