İçeriğe Yönlendir

B-Max 1.0 Ecoboost Triger Değişimi

Mert inal

Recommended Posts

Mert inal

Arkadaşlar iyi günler araç tam 139 binde 138 binde aldım ve tirigerin değişip değişmediğini bilmiyorum bunlarda çok önemliymiş, kaç binde değiştirmem gerek bir de  tahmini parça ve işçilik bedeli ne çıkar? Servisi aradım ama beni yanlış anladı yada gerçekten öyle 70 bin lira gibi fiyat söyledi ama doğru mudur ? değilse totalde ne gibi bi masrafım çıkar yardımcı olursanız sevinirim.

Yorum bağlantısı
Murat Öngür

yok öyle bir fiyat , ki kendini bilen her motorcu değiştirir onun trigerini benim şuan kullandığım aracın bile o kadar tutmuyor full motor çıktığı halde zincirli motor olduğu halde.

önce parçanın fiyatına bakın netten , sonra ortalama işçilik fiyatını tahmın edersiniz ama maksimum maksimum 3500 4000 tl dir işçiliği.

Yorum bağlantısı
Semih Güney
(düzenlendi)

1.0 ecoboostlarda motor inmiyor ama inecek kadar sökülüyor, işçiliği cidden uzun ve sente aparatı farklı sadece buna özeldi sanırım. Her yerde yaptırmanız zor, evet pahalı ama 70 olacak düzeydede değil. 

tarihinde Semih Güney tarafından düzenlendi
Yorum bağlantısı
Evren Erakçora

İşçiliği zor diye biliyorum, serviste çok pahalı olabilir, doğru anlamıştır.

Yorum bağlantısı
Çağatay Kılınç

Servis fiyatı normal denebilir. Sağlam bir usta varsa özel serviste yarı fiyatından azına biter. İşçilik kısmı zor ve cidden neredeyse motor inecek kadar oluyor. Bulunduğunuz yerde özel servislerle görüşmeniz iyi olur.  

Yorum bağlantısı
Evren Erakçora

Yaştan ötürü iyi indirim yapması lazım ama fiyat çok, yaş indirimi yaptı mı acaba?

Yorum bağlantısı
Ömer Sarıgül

Parça ücreti en fazla 5 bin TL civarı.

Yani 65bin TL işçilik istiyorlar. Ne güzel dünya. 

Yorum bağlantısı
Tansu Kalafatoğlu

140 bin km'ye kadar o kayış değişmemişse kesin motor inecek diye düşünmüşlerdir bence. servisler çok öngörülüdür :) 

• Mutlu 2
Yorum bağlantısı
Evren Erakçora

140bin km iyi dayanmış, daha önce bir defa daha değişmiş olabilir. 

Yorum bağlantısı
İlkay Başaran

20 k da triger kayışından parça koparıp yatak saran bunlar değil miydi? Puglar mıydı?

• Şaşkın 1
Yorum bağlantısı
Çağatay Kılınç
İlkay Başaran yazdı:

20 k da triger kayışından parça koparıp yatak saran bunlar değil miydi? Puglar mıydı?

Peugeot grubunda çok duydum ama ecoboost motorda henüz duymadım ben. 24 bin km kadar da kullandım bu motoru. 

• Beğen 1
Yorum bağlantısı
Çağlar Bayur
İlkay Başaran yazdı:

yatak sarmaz yahu? trigerden

Yorum bağlantısı
İlkay Başaran
Çağlar Bayur yazdı:

yatak sarmaz yahu? trigerden

Anlatılıyor ya hani, parça kopup yağ pompasını tıkıyormuş falan. Yağda çalışan triger.

Yorum bağlantısı
Çağlar Bayur
İlkay Başaran yazdı:

Anlatılıyor ya hani, parça kopup yağ pompasını tıkıyormuş falan. Yağda çalışan triger.

heee olur öyle yağı keserse.demek ki  kayış üreticileri hazır değil henüz

Yorum bağlantısı
İlkay Başaran
Tamer Topaç yazdı:

Zincir olunca ne oluyormuş

Daha güzel ses çıkartıyor.

• Mutlu 1
Yorum bağlantısı
  • Konuyu Görüntüleyenler   0 kullanıcı

Sayfayı görüntüleyen kayıtlı kullanıcı bulunmuyor.

• Yeni Oluştur...