Alpay Sumer 13 Aralık Paylaş 13 Aralık @Uğur Kamil ledlerin soketlerinin fotosu varsa bi atarmısın? Ben tigunun orjinalleri begeniyorum ama belki daha iyi olur diye bi dürtükleyesim var.. Hatta kafamda bir düsünce var : kışları sarı renk bir led yazları tam beyaz gibi gibi.. Yalıtımın aynısından bende almıstim.. Golfun ic yalıtımı görünce neden buna da yapmayayım dedim , bahara bi el atarım yalıtım icin.. Yorum bağlantısı
Uğur Kamil 14 Aralık Yazar Paylaş 14 Aralık Evren Erakçora yazdı: 2 yıl mı bunlarda garanti? Evet 2 yıl maalesef. Alpay Sumer yazdı: @Uğur Kamil ledlerin soketlerinin fotosu varsa bi atarmısın? Ben tigunun orjinalleri begeniyorum ama belki daha iyi olur diye bi dürtükleyesim var.. Hatta kafamda bir düsünce var : kışları sarı renk bir led yazları tam beyaz gibi gibi.. Yalıtımın aynısından bende almıstim.. Golfun ic yalıtımı görünce neden buna da yapmayayım dedim , bahara bi el atarım yalıtım icin.. Bilginiz h7 bir farklilik yok soketlerde. Cift renk yanan ledler oluyor ama onlarin ledleein olduğu kisim mm olsada farkli yerde oluyor kisa farda kesilme cizgisini bozabilir. 1 Yorum bağlantısı
Metin Akbal 15 Aralık Paylaş 15 Aralık Alpay Sumer yazdı: @Uğur Kamil ledlerin soketlerinin fotosu varsa bi atarmısın? Ben tigunun orjinalleri begeniyorum ama belki daha iyi olur diye bi dürtükleyesim var.. Hatta kafamda bir düsünce var : kışları sarı renk bir led yazları tam beyaz gibi gibi.. Yalıtımın aynısından bende almıstim.. Golfun ic yalıtımı görünce neden buna da yapmayayım dedim , bahara bi el atarım yalıtım icin.. Sen nasıl ampul takacaksin anlasilmadi merkez. Yorum bağlantısı
Alpay Sumer 15 Aralık Paylaş 15 Aralık Metin Akbal yazdı: Sen nasıl ampul takacaksin? iste bende bunu merak ediyorum 😀 Ampulu Bilinen bir soket tipi ise en azından kısaları kelvini biraz daha düşük sıcak renk veya sarıya yakın bir ürün kullanarak yağmurdaki ışık dağılma sorununu halletmeyi düşünüyorum.. sağanak yağmurda ışımasını sevmiyorum hicbir ledin.. Ama hicbirbyerde bi detay bulamadım. Ayarı bozmamak icinde Aractakini sökmedim bakmadım.. Yorum bağlantısı
Metin Akbal 15 Aralık Paylaş 15 Aralık Alpay Sumer yazdı: iste bende bunu merak ediyorum 😀 Ampulu Bilinen bir soket tipi ise en azından kısaları kelvini biraz daha düşük sıcak renk veya sarıya yakın bir ürün kullanarak yağmurdaki ışık dağılma sorununu halletmeyi düşünüyorum.. sağanak yağmurda ışımasını sevmiyorum hicbir ledin.. Ama hicbirbyerde bi detay bulamadım. Ayarı bozmamak icinde Aractakini sökmedim bakmadım.. Arkadaş sen LED far demedin mi? Bende kendinden LED sandımdı Allah seni 🤭 Yorum bağlantısı
Doğan Arşiray 15 Aralık Paylaş 15 Aralık Metin Akbal yazdı: Arkadaş sen LED far demedin mi? Bende kendinden LED sandımdı Allah seni 🤭 deli mavi sismek xenonmus 1 Yorum bağlantısı
Alpay Sumer 15 Aralık Paylaş 15 Aralık Metin Akbal yazdı: Arkadaş sen LED far demedin mi? Bende kendinden LED sandımdı Allah seni 🤭 Yok daha okadar teknolojili araca ulasamadık.. Bildigimiz ledli far gibi düsün sen.. Doğan Arşiray yazdı: deli mavi sismek xenonmus Yok deli mavili olanlardan degil.. fabrikanın taktıgı ştandart led. Yorum bağlantısı
Metin Akbal 15 Aralık Paylaş 15 Aralık Çok büyük bir yanlıştan eksiklikten sayemde kurtulunmuş olundu 😂 1 1 Yorum bağlantısı
Alpay Sumer 15 Aralık Paylaş 15 Aralık Metin Akbal yazdı: Çok büyük bir yanlıştan eksiklikten sayemde kurtulunmuş olundu 😂 Bu adamın yeni aracı gelince icinden gectiğimde biri bana dur derse arabasını cizerim 😂 Yaw tigunun lambalarında ben kısa - uzun h7 - h15 artık herneyse öyle bisey takılı sanıyordum.. meğer beyinli çipli ledler vs vs varmış.. Neymiş bilmemişiz, hataya bak .. vah komşular havar 2 Yorum bağlantısı
Çağlar Bayur 15 Aralık Paylaş 15 Aralık Alpay Sumer yazdı: yağmurdaki ışık dağılma sorununu halletmeyi düşünüyorum.. sağanak yağmurda ışımasını sevmiyorum hicbir ledin.. fabrikasyonmuş yani , sislere sarı lamba takılsa havalı olur Yorum bağlantısı
Alpay Sumer 15 Aralık Paylaş 15 Aralık Çağlar Bayur yazdı: fabrikasyonmuş yani , sislere sarı lamba takılsa havalı olur sis yokki Yorum bağlantısı
Çağlar Bayur 15 Aralık Paylaş 15 Aralık Alpay Sumer yazdı: sis yokki işte olmayanı tamamlıyoruz 1 Yorum bağlantısı
Recommended Posts