Eren Gökmen 31 Ekim Paylaş 31 Ekim hayirli olsun. Gizli ozellikler icin carista, obd11 gibi cihazlara bakabilirsiniz veya tamircilerden de rica edebilirsiniz. Vw bir cok seyi gizli ozellik olarak koyuyor. Halbuki cogu ozellik normal menuye eklenebilecek seyler. Cift katli bagaj cok kullanisli. benim de 3008den beri alisik oldugum bir sey bu. Ivir zivir ne varsa alt katta duruyor ve gorunmuyor. Ust kat tam genislikte kullanilabilir oluyor hep. Zaten ihtiyac halinde derin de ayarlanabiliyor. 2 Yorum bağlantısı
Uğur Kamil 1 Kasım Yazar Paylaş 1 Kasım Eren Gökmen yazdı: hayirli olsun. Gizli ozellikler icin carista, obd11 gibi cihazlara bakabilirsiniz veya tamircilerden de rica edebilirsiniz. Vw bir cok seyi gizli ozellik olarak koyuyor. Halbuki cogu ozellik normal menuye eklenebilecek seyler. Cift katli bagaj cok kullanisli. benim de 3008den beri alisik oldugum bir sey bu. Ivir zivir ne varsa alt katta duruyor ve gorunmuyor. Ust kat tam genislikte kullanilabilir oluyor hep. Zaten ihtiyac halinde derin de ayarlanabiliyor. O nedenle vag grubu araclari seviyorum. Arkadaş ek olarak gizli özellik isiyle uğraşıyor ikimize uyan birgun geri vites kamerasiyla gizli ozellik işini halledicez👍 1 Yorum bağlantısı
Alpay Sumer 2 Kasım Paylaş 2 Kasım Uğur Kamil yazdı: O nedenle vag grubu araclari seviyorum. Arkadaş ek olarak gizli özellik isiyle uğraşıyor ikimize uyan birgun geri vites kamerasiyla gizli ozellik işini halledicez👍 bizim tiguya da baglanın 😂 Yorum bağlantısı
Uğur Kamil 5 Kasım Yazar Paylaş 5 Kasım Ufaktan başlayalım Hem sarı hemde karanlık sevmiyorum araç içinde. Beyaz led'e geçiş yaptım bütün iç mekan ışıklarında. Bende diyorumki orjinalleri neden biraz az yanıyor tavan lambasının, 5w yerine 3w ampul kullanmış iç mekan ışıklarında Bundan önce 3 aracımdada kullanıp memnun kaldığım rizline havuz paspas aldım. Malum Rize bol yağışlı olunca halı paspas kullanmak işkence oluyor 9 1 Yorum bağlantısı
Alpay Sumer 5 Kasım Paylaş 5 Kasım Paspaslar guzel olmus.. Aynilari var memnunum.. Geri lambası tek mi baktın mı? Yorum bağlantısı
Uğur Kamil 5 Kasım Yazar Paylaş 5 Kasım Alpay Sumer yazdı: Paspaslar guzel olmus.. Aynilari var memnunum.. Geri lambası tek mi baktın mı? Çift koymuşlar nasıl olduysa Onlarada bir ara el atıcam önce söküp hangi ampul kullanıyor bakmak lazım. 1 Yorum bağlantısı
Çağlar Bayur 5 Kasım Paylaş 5 Kasım Uğur Kamil yazdı: Ufaktan başlayalım Hem sarı hemde karanlık sevmiyorum araç içinde. Beyaz led'e geçiş yaptım bütün iç mekan ışıklarında. Bende diyorumki orjinalleri neden biraz az yanıyor tavan lambasının, 5w yerine 3w ampul kullanmış iç mekan ışıklarında Bundan önce 3 aracımdada kullanıp memnun kaldığım rizline havuz paspas aldım. Malum Rize bol yağışlı olunca halı paspas kullanmak işkence oluyor Kartaldan ufak mı bu? Yorum bağlantısı
Emre Şimşek 6 Kasım Paylaş 6 Kasım Çağlar Bayur yazdı: Kartaldan ufak mı bu? Kartal dediğin arabanın %90’ı bagaj Bagaj kısmı ufaktır ama yaşam alanı olarak büyüktür. Hayırlı olsun, Rize için uygun bir renk. Kapalı havalarda insan sıcak renkleri özlüyor 2 Yorum bağlantısı
Uğur Kamil 8 Kasım Yazar Paylaş 8 Kasım Çağlar Bayur yazdı: Kartaldan ufak mı bu? O gözle dikkat etmedim hiç ama malum site verilerine bakarsak Kartal: 4396mm t-cross: 4120mm Yorum bağlantısı
Uğur Kamil 8 Kasım Yazar Paylaş 8 Kasım Evet, nerde kalmıştık Kapı eşiklerini korumak lazım, özellikle çocuklar ve yaşlılar binip inerken ayak temas edebiliyor. Şeffaf folyo ile bunun arasında kararsız kalmıştım sonra bu daha güzel durur dedim. İsimli ve reklamlı plakalıklar artık hoşuma gitmiyor. Plakanında çevresi tam siyah olduğu için bu daha şık duruyor bence. Araç birazçık yüksek olunca, poşet vs bagaja koyup alırken tampon çizilmemesi için koruyucu aldım. Çift taraflı bantla monte oluyor istenince sökülebilir. 5 Yorum bağlantısı
Alpay Sumer 9 Kasım Paylaş 9 Kasım Uğur Kamil yazdı: Evet, nerde kalmıştık Kapı eşiklerini korumak lazım, özellikle çocuklar ve yaşlılar binip inerken ayak temas edebiliyor. Şeffaf folyo ile bunun arasında kararsız kalmıştım sonra bu daha güzel durur dedim. İsimli ve reklamlı plakalıklar artık hoşuma gitmiyor. Plakanında çevresi tam siyah olduğu için bu daha şık duruyor bence. O siyah plastikleri zamanla kirec ve su lekeleri oluyor.. Orayı siyah tutmak eşiği korumaktan zor.. Yorum bağlantısı
Uğur Kamil 9 Kasım Yazar Paylaş 9 Kasım (düzenlendi) Bugün kamera montajini yaptik arkadaşla. Kamerada 4 farkli mod var ve gayet kullanışlı sadece birtik görüntü kalitesi düşük. Kamera yikama sistemide mevcut ama suan aktif değil. Ilerleyen günlerde cok ihtiyaç duyar ve uğraşmaya üşenmezsem onuda arka cam suyundan paralel alip aktif ederim. Vw artik eskisi kadar araça mudahale etme izni vermiyor, jettaya yaptigimiz 3 5 şeyi buna yapamadik. Seyir halinde video oynatma aktif edildi. Seyir halinde kapilari kilitleme özelliğini teyp uzerinden acip kapatma özelliği eklendi(orjinalde devre dışı birakilmiyordu) . Kadran selamlama yapildi. Tek tuşla butun camlarin kapanma özelliği teyp'e eklendi(ben basili tuttugum kadar kapanmasini seviyorum) Araci kilitleyince farlarin acik kalma özelliği eklendi. Orjinalde inerken 1 kere selektör yapinca devreye girerdi. Gündüz fariyla birlikte arka park lambalarininda yanmasi aktif edildi. Gündüz farini açıp kapatma özelliği teyp'e eklendi. Ani frende dörtlulerin yanması aktif edildi. Aklima gelenler bunlar, 3 5 tanedaha aktif olcak özellik vardi kullanmiycagim için yapmadik. 9 Kasım tarihinde Uğur Kamil tarafından düzenlendi Bilgi ekleme 7 Yorum bağlantısı
Öner Kurukuz 10 Kasım Paylaş 10 Kasım Hayırlı olsun. Rabbim kaza bela göstermesin. Şehir içi tüketim ne durumda? Ben de 6 yıldır kullandığım focusu değişmeyi düşünüyorum. Aslında bu tarz araçlara pek sıcak bakmam. Yerden yüksek olduğu için hem rüzgar direnci fazla olur, hem yol tutuş ve viraj performansı düşük olur bunlara istinaden de tuketimi fazla olur. Alışmışım sedan araca ama artık ivme de bu tarz araçlara doğru dönüyor. 1.250.000 tl ye kadar araçlara bakıyorum da benim focusta olan özellikler bu fiyattaki araçlarda bile yok, ne yapsam karar veremedim. Aracın kilometresi150 bine gelmek üzere. 1 Yorum bağlantısı
Uğur Kamil 13 Aralık Yazar Paylaş 13 Aralık Öner Kurukuz yazdı: Hayırlı olsun. Rabbim kaza bela göstermesin. Şehir içi tüketim ne durumda? Ben de 6 yıldır kullandığım focusu değişmeyi düşünüyorum. Aslında bu tarz araçlara pek sıcak bakmam. Yerden yüksek olduğu için hem rüzgar direnci fazla olur, hem yol tutuş ve viraj performansı düşük olur bunlara istinaden de tuketimi fazla olur. Alışmışım sedan araca ama artık ivme de bu tarz araçlara doğru dönüyor. 1.250.000 tl ye kadar araçlara bakıyorum da benim focusta olan özellikler bu fiyattaki araçlarda bile yok, ne yapsam karar veremedim. Aracın kilometresi150 bine gelmek üzere. Teşekkür ederim. Benim evle iş arası 2-3 km arası, yani genelde kısa mesafe kullanıyorum ama öyle aşırı durkalklı bir trafiğimiz yok. Tamamen şehir içi ve köye gidip geldiğimde 7-7.5 lt arası yakıyor. Şuanda normal kullanımımda 6.5-7lt arası ortalamam arasan 17-18 km Rize merkeze gidip geldiğim durumda. Tamamen gaza nekadar sert basmanızla alakalı 8 lt cıvarı şehir içinde gezmekte zor değil bu araçla yani. Bende normalde B segment araç sevmezdim, enaz C segmet ve sedan seviyorum ama bütçe ancak buna yetti şimdilik. Eskisi gibi biraz km'li 6-7 yaşında araç alma çesaretim kalmadı hem parça pahalı, hem usta kaprisi derdi hemde işçilik ücretleri ortada o nedenle ne kadar yeni o kadar iyi mantığıyla aldığım bir araç. Şuana kadar memnunum hiç hacmi gayet güzel, sadece arkada 3 kişi hafif kiloluysa bir tık sıkıntı çekebiliyor(bana cok denk gelen bir durum değil) sadece bağajı bir tık küçük ondada şuana kadar bir sorun yaşamadım. Yorum bağlantısı
Serkan Derya 13 Aralık Paylaş 13 Aralık Bu kadar kısa mesafede bu sarfiyat çok iyi. Verimli motor gerçekten. Ben günde 30 km civarı yapıyorum işe git gel. İstanbul şehir içi 12 lt bandında şu an. Son 2 haftadır deli trafik var İstanbul' da. Allah kazasız belasız kullanmayı nasip etsin. Yorum bağlantısı
Uğur Kamil 13 Aralık Yazar Paylaş 13 Aralık Uzun ve kısa farlara Photon ultimate serisi led kullandım ve çok memnun kaldım. Kısa farların önündeki şapkayla alakalımı, far tasarımıylamı yoksa ledin kalitesindenmi bilemiycem mercek varmış gibi gayet keskin ve düzgün far kesilme çizgisi var, ne sağa sola dağılan ışık var nede göz alma durumu. Müzik sistemi orijinal olsada belli bir seviyeden sonra gereksiz plastik titreme seyleri oluyordu. Ön iki kapı döşemesine 3mm kendinden yapışkanlı yalıtım süngeri uyguladım. Artık gereksiz plastik titresim sesi kalmadı ve daha tok ses aldım. Boş zaman bulunca arka kapılarada uygulama yapıcam. Bugün bakım hallettim. Aracın garantisi 5. ayda bitmişti, bundan önceki ilk bakımıda önceki sahibi dışarda yaptırdığı için servise gitme ihtiyacı duymadım. 10-12 bin tl cıvarı yağ bakım rakamlarından konuşuluyor araç grubunda. Mann hava ve yağ filtresi aldım. Motul specific 0w20 Toplam 2600 tl Bugün sanayideki arkadaşada değişim için 400 tl verdim 3000 tl bakımı halletmiş oldum. 2 Yorum bağlantısı
Uğur Kamil 13 Aralık Yazar Paylaş 13 Aralık Serkan Derya yazdı: Bu kadar kısa mesafede bu sarfiyat çok iyi. Verimli motor gerçekten. Ben günde 30 km civarı yapıyorum işe git gel. İstanbul şehir içi 12 lt bandında şu an. Son 2 haftadır deli trafik var İstanbul' da. Allah kazasız belasız kullanmayı nasip etsin. İstanbul trafiği başka. O şeilde burdu bir bayramlarda vs olur ondada bir gitse tatilciler diye sabırla bekleriz Aracı alınca Gaziosmanpaşadan Avcılara geçene kadar canım çıkmıştı, sonra dönüş yoluna çıkmak için trafiğin sakinlemesini bekledim ablamda Yorum bağlantısı
Serkan Derya 13 Aralık Paylaş 13 Aralık Uğur Kamil yazdı: Aracı alınca Gaziosmanpaşadan Avcılara geçene kadar canım çıkmıştı, sonra dönüş yoluna çıkmak için trafiğin sakinlemesini bekledim ablamda Bende hergün Gaziosmanpaşa - Levent arası eziyetteyim artık saati de yok buraların , her an kilit olabiliyor. Tekrar hayırlı olsun, güle güle kullanın aracınızı. 1 Yorum bağlantısı
Tevfik Işık 13 Aralık Paylaş 13 Aralık Uyguladığınız yalıtım süngeri için varsa link alabilir miyim? Yorum bağlantısı
Uğur Kamil 13 Aralık Yazar Paylaş 13 Aralık Tevfik Işık yazdı: Uyguladığınız yalıtım süngeri için varsa link alabilir miyim? https://www.n11.com/urun/turkeli-oto-ses-yalitimi-3mm-20cm-75mt-7917393 Yorum bağlantısı
Recommended Posts