İçeriğe Yönlendir

Vw T-cross Life (yeni aracım)

Uğur Kamil

Recommended Posts

Uğur Kamil

Yerden biraz yüksek, km'si düşük modeli yüksek olsun derken en mantıklı araç T-cross manuel oldu. 1. tercih vag grubu araçtı.

Kağıt üstünde 2 ama kullanıcı olarak 1. sahibinden(ilk sahibi al satcıydı 3 ay sonra 69 kmde 2. sahibi almıştı) 21.000 km'de ben aldım :)

Aracı İstanbul'dan aldım 150 km cıvarını istanbul'da yaptım ve Rize'ye gelene kadar toplam 1222 km yaptım. 2657 tl yaktı araç. km'de 2.17 kuruş gayet güzel bir rakam. 110 km çok nadir geçtim yol boyu. Benim ençok merak ettiğim şehir içi kullanımımda nekadar yakacağı.

Araçtan genel olarak memnunum şuanda, b segment olmasına rağmen iç hacim olarak gayet geniş. Bagaj kısmı birazcık dar sadece ondada şuanlık çok sorun yaşayacağımı düşünmüyorum. 2045638689_Untityyled-2.jpg.0d108401a2af9e01d15501e2738e645b.jpg

759813878_tt-1.jpg.56089eafc0a52eab735e0edc9d440e61.jpg

1277024887_tt-2.jpg.a131bf5a5d678f4e91ffc64c8fddb30e.jpg

Bagajın çift katmanlı oluşunu değerlendireyim dedim :)
Araç için kullandığım temizlik malzemeleri, ufak tefek torna vida anahtar vs. Normalde bagaj içinde bir kolide tutardım(bagaja koyunca yarısını kapladı :)) 15cm derinli vardı altta kalan kısmın. 3 adet uygun ölçülerde saklama kabı alıp o kısmı kullanışlı hale getirdim. Hem sağa sola dağılmıyorlar hemde ses yapmıyorlar. Bu sayede bagajın üst kısmıda tamamen boş kalmış oldu.
IMG_20241027_125924.jpg.5ac4b177eedb078490a8aeccaa22c2a1.jpg

IMG_20241027_130259.jpg.9873d0ca76c1c13afb355624581a90c0.jpg

IMG_20241027_171725.jpg.823a88abb2d9bada4077fc7c27e480d6.jpg

IMG_20241027_130322.jpg.197faf63a3625587f8a77c67bd0c4b70.jpg

• Beğen 10
Yorum bağlantısı
Alpay Sumer

İlk meşaz benden olsun 🧿 

Hayırlı uğurlu olsun.. Sen vag grubu seviyosun iyi bir secim yapmissin 👍 

Bagaj tam alt seviyeye de iniyor bizde.. Demek tcrosta seviye kalıyorr.. Kutu olayı guzel olmuş.. icine kadifeden biseyler koy tıkırtı yapmasın.. Smd ledler cok güzel paket paket almışsın 🥰 

Merak etme yakıtı az yakar zaten 1.0..

Az kurcala bakalım bazı seyler ortak zaten aklımıza gelmeyen yada bizim fikir vereceğimiz seyler de olabilir.. Yaz herzaman kendi adıma cvplarım.. 

tekrar hayırlı olsun cok sevindim 🧿 Gülerek kullan kardeş.. 

• Beğen 1
Yorum bağlantısı
Uğur Kamil
Alpay Sumer yazdı:

İlk meşaz benden olsun 🧿 

Hayırlı uğurlu olsun.. Sen vag grubu seviyosun iyi bir secim yapmissin 👍 

Bagaj tam alt seviyeye de iniyor bizde.. Demek tcrosta seviye kalıyorr.. Kutu olayı guzel olmuş.. icine kadifeden biseyler koy tıkırtı yapmasın.. Smd ledler cok güzel paket paket almışsın 🥰 

Merak etme yakıtı az yakar zaten 1.0..

Az kurcala bakalım bazı seyler ortak zaten aklımıza gelmeyen yada bizim fikir vereceğimiz seyler de olabilir.. Yaz herzaman kendi adıma cvplarım.. 

tekrar hayırlı olsun cok sevindim 🧿 Gülerek kullan kardeş.. 

Teşekkür ederim.
Bagaj alt kademeye iniyor ama hem tam düz bir semin olmuyor hemde bagajın azdaha derin olması çok bir artı katmıyor günlük kullanımda geniş alana daha ihtiyaç duyuyor insan.
Led'ler benden eksik olmaz hiçbirzaman var bikaç çeşit led çeyizde :) Aklımda far birkaç led uygulaması bunada zamanla. 
Arkadaşla boş zamanımız bir uygun kamera montajı gizli özellik açma işi ve neler yapabilirim onlara bakıcaz.

• Beğen 1
Yorum bağlantısı
Alpay Sumer
Uğur Kamil yazdı:

Teşekkür ederim.
Bagaj alt kademeye iniyor ama hem tam düz bir semin olmuyor hemde bagajın azdaha derin olması çok bir artı katmıyor günlük kullanımda geniş alana daha ihtiyaç duyuyor insan.
Led'ler benden eksik olmaz hiçbirzaman var bikaç çeşit led çeyizde :) Aklımda far birkaç led uygulaması bunada zamanla. 
Arkadaşla boş zamanımız bir uygun kamera montajı gizli özellik açma işi ve neler yapabilirim onlara bakıcaz.

Valla geri lambası bundada tek ise geri ışığını artırmaya yönelik bir hamle beklerim açıkcası.. Ben memnun degilim bu durumdan bakalım sende muzdarip olacakmısın? Gizli özellik kodlarken sıralama bak arada hoşuma giden birsey olursa tarif alırım.. 

Yorum bağlantısı
Mehmet Yeter

Hayırlı olsun güle güle kullanın inşallah. Rengi de harika.

• Beğen 1
Yorum bağlantısı
Evren Erakçora

Hayırlı olsun, tüketimi litre olarak yazsak daha iyi olur.

• Beğen 1
Yorum bağlantısı
Selçuk Bakış

Hayırlı olsun gülerek kullanın 

• Beğen 1
Yorum bağlantısı
Uğur Kamil
Evren Erakçora yazdı:

Hayırlı olsun, tüketimi litre olarak yazsak daha iyi olur.

Teşekkür ederim arkadaşlar. 

Onu yazmaya unutmuşum 5.2 lt ortalama tüketim. 

Dikkatli kullanimda çok rahat 5 in altinada indirilir.

Bu tuketimde istanbulun durkalk trafiğide var. Birde boluda kaza vardi 1 km yolu 1 saatte gectim dur kalk. 

Yorum bağlantısı
  • Konuyu Görüntüleyenler   0 kullanıcı

Sayfayı görüntüleyen kayıtlı kullanıcı bulunmuyor.

• Yeni Oluştur...