İçeriğe Yönlendir

7 Kişilik SUV Tavsiyesi

Serkan Özmen

Recommended Posts

Serkan Özmen
Fatih Sarıkaya yazdı:

Ben şahsen kendi payıma Suv alacak olsam gözümü kapatır 4x4 skoda kodiaq alırdım. Başkada hiç bir markaya bakmazdım. Güçlü, kuvvetli, çevik, rahat, daha ne olsun. Act otomatik şanzıman. 10 numara araba. Piyasası nasıl bilmiyorum. Bir ara niyetlenmiştim. Superbyi takasa verip sıfır almak istiyordum.

Kodiaq da hiç şüphe yok güzel bir araç. Ancak, bütün modellerinde 3. sıra koltuk yok galiba?

Mustafa Yenigün yazdı:

7 koltuklu bir arac icin nacizhane tavsiyem kesinlikle tüm koltuklar acikken denemeniz olacaktir. Cünkü 3. sira koltuk bircok araca sadece acil durumlarda, kisa mesafede kullanilsin diye eklenmis gibi oluyor. Yani son sirada oturup uzun bir yolculuk yapmak kolay olmadigi gibi, o koltuklar acildiktan sonra bagajin artik hicbir sey alamayacak duruma gelmesi de isin ayri bir detayi oluyor.

Her 7 koltuklu aracta standart midir bilemiyorum ama eger degilse, 2. sira koltuklarin ray üzerinde ileri geri kaydirilabildigi modellerden secmenizi tavsiye ederim. Eger ayar yoksa 2. sira cok genis kalirken, 3. sira cok dar kalabiliyor.

Haklısınız. Çoğu modelde 3. sıra koltuk sadece var diyecek kadar var. Kullanışlı değil. Buna de dikkat etmek lazım.

Mehmet Ozyurek yazdı:

Mustafaya katılıyorum.. 3. sıra koltuk çok kullanışlı bir şey değil. 

Uzun yol yapılamaz. 

6 kişilik (4 yetişkin, 15 ve 10 yaşında 2 çocuk) bir aile olduğumuz için şartlar ona yönlendiriyor maalesef. Belki günün sonunda iyi bir alternatif bulamazsak, bagajı geniş 5 kişilik modelleri de listemize alabiliriz.

Furkan Bakırel yazdı:

İnsan hayatta bazen çılgınlık yapmalı. Geçen kullandım direksiyona geçince özgüveni tavan yapıyor insanın çok başka bir makine motorun kükremesi bile insana güven aşılıyor zaten ayna da gören direkt yolu açıyor. İlanda ki aracın fiyatı abartı tabi ki ama böyle 2012 model üzeri 8 ileri bir makine insana yaşam enerjisi aşılar. Bazı markalar zaten suv yapmamalı otomobilden dönme önden çeker 150bg suv mu olur onlar olsa olsa suvcuk olur. 
https://shbd.io/s/wZFG9uve

Valla şu zamanlar pek çılgınlık yapılacak zamanlar değil bence. Hele mazot 40 TL nin üzerindeyken. :biggrin:

Mustafa Çayır yazdı:

Tarraco ismi dışında güzel gözüküyor. :biggrin:

Mustafa Yanar yazdı:

Gerçek bir 7 koltuk arıyorsanız, paylaşılan Galaxy tam size göre, 3.sıra koltuk kayar ve yatar özelliğe sahiptir bir önceki kasada.Bu kasaya bakmak lazım, 3. sıra koltuktan sonra dahi orta boy 2 valiz rahat sığar.3. sıra ayrı klima kontrolü vardı.Çocukların kesinlikle seveceği bir araba, tavan yüksek ve camlar geniş.190 boyunda kişi dahi 3.sırada rahat edebilir.Koltukları komple yatırıp 4 kişilik aile içinde uzanarak uyuyabilir.Dış boyutu da Mondeo ile aynı, tasarım harikası bence.

Şu ana kadar yazılanlar içinde Kodiaq ile birlikte en mantıklı araç aslında. Ama içişleri bakanı ve evdekiler ille de yüksek araç olsun diyor. :)

Saygın Can Oğuz yazdı:

Bunlar çok büyük maalesef. Kırıkkale gibi bir ilde park yeri bulmak zaten çok zor. Bunlarla iyice eziyete döner.

Ramazan Turan yazdı:

Kodiaq veya Tiguan Allspace bakardım ki superb den sonra geçeceğim araçlar bunlardan biri olacak.

Kodiaq listeme aldım. Tiguan Allspace için de bir araştırma yapayım bakalım. Aslında yeni aracımda artık VW gruptan ayrılmak istiyordum ama şartlar belki yine buraya yönlendirebilir.

Emre Şimşek yazdı:

D suv bakıyorsunuz anlaşılan.

Anılan modeller arasında 5008 en güncel, xtrail en uygunu gibi görünüyor. Xtrail bakıyorsanız 2014-2018 arası bakarsanız adblue derdiniz olmaz.

Ama 7 kişilik olayı bence de hikaye

Japon olması açısından (sağlamlık) Xtrail düşünülebilir gibi görünüyor. Bir de içişleri bakanından onay almak lazım :D

Emrah Altun yazdı:

Bu Staria çok ilginç bir araç. Ya çok seviyorsun ya nefret ediyorsun. Ortası yok :)

Çok marjinal bir tipi var. Evlat olsa sevilmez bence :biggrin:

Sühan Bozdağ yazdı:

SsanYong Torres?

Torresler 5 kişilik diye biliyorum?

Çağrı Alaf yazdı:

Türkiye'de var mı bilmiyorum ama Mazda CX-8'de güzel bir araba. 

Keşke olsa. :rolleyes: Mazda ülkemize gereken önemi verseydi ilk düşüneceğim araç olurdu. Ve 5 kişilik CX-5 lere bile ikinci elde hala deli paralar istiyorlar. Şu şartlarda alınmaz bence.

İsa Acar yazdı:

Amaç 7 yetişkin değil ise, uzun yol da yapılır, ki biz captiva ile yapmıştık. Kucağa oturtulamayacak kadar büyük ama küçük çocuklar için ideal ve zevkli oluyor. 

Bakalım, kafamıza yatan 7 kişilik bulmazsam mecburen 5 kişilik büyük araçlara yöneleceğim gibi görünüyor.

Yorum bağlantısı
Çağrı Alaf
Serkan Özmen yazdı:

Mazda ülkemize gereken önemi verseydi ilk düşüneceğim araç olurdu.

Satardı da, çok kaliteli araç. 

Yorum bağlantısı
Muhammed Lokman Tosun

Bütçe konuşulmamış galiba, fiyat yüksek biraz ama yeni Santa Fe'yi canlı görme fırsatınız varsa mutlaka görün. olağanüstü bir araç olmuş.

• Teşekkür 1
Yorum bağlantısı
Tamer Topaç
Muhammed Lokman Tosun yazdı:

Bütçe konuşulmamış galiba, fiyat yüksek biraz ama yeni Santa Fe'yi canlı görme fırsatınız varsa mutlaka görün. olağanüstü bir araç olmuş.

E SUV' lara kafa atar. 4 milyon, marka algısından kaybediyor.

• Beğen 1
Yorum bağlantısı
Emre Şimşek
Çağlar Bayur yazdı:

diesel mi bu

1.6 T-GDi

Tosun motoruyla aynı galiba. Fena değil ama bu cüssede biraz yakar.

Komşuda 5 kişilik Kodiaq 2023 Sportline paket var bizde 7 kişilik X-Trail 2015 PPP var.

Ufak bir karşılaştırma yapabilirim isterseniz. Hoş biri 1 milyon biri 4 milyon :fiuw:

Yorum bağlantısı
Çağlar Bayur

şu meşhur minecraft arabası denen mi bu?

Yorum bağlantısı
Tamer Topaç
Çağlar Bayur yazdı:

şu meşhur minecraft arabası denen mi bu?

Evet. Arkadan tam minibüs. 
UV-C varmış

IMG_5928.jpeg.d2b293c43a404b278908f1038c7b2cae.jpeg

Yorum bağlantısı
Oktay Demirağ

Zamanında aynı sıkıntıyı ben de çekmiştim. S-MAX vs denedim ama 3. koltuk olayı ise tam bir fiyasko. Uzun yolda kesinlikle rahat değiller. ( Bence bu işin en rahatı Grand Voyager https://www.sahibinden.com/ilan/vasita-minivan-panelvan-chrysler-universal-auto-cryshler-grand-voyager-stow-go-multimedya-1130794007/detay ). Ayrıca uzun yolda bilirsiniz, arkadakiler ne kadar rahat ederse sizde o kadar rahat yolculuğu tamamlıyorsunuz. Bende de 3 çocuk + 1 Anne var. 

Bana uyacak araçlar maalesef fiyatları ile beni çok aşıyordu. Birisi şehir içine uyuyordu diğeri şehirler arasına. Hanımda kullanacağından çok büyük araba alamıyordum ancak ben çözümü 5-6 yıl önce aldığım karar ile 2. araç alarak buldum. Şehir içi getir, götür, servis ve pazar ihtiyacı için Fiat Sedici, şehirler arası sorunsuz baş ağrımadan seyahat için de Mercedes Viano. Araç mevzusu artık hayatımdan çıkmış oldu. Şimdi en güzel sıfır arabaları bile görsem, "zaten bana uygun değildi ki" diye heves de etmiyorum :)  

• Beğen 4
Yorum bağlantısı
Mertol Kip

XC90

• Beğen 1
Yorum bağlantısı
Cem Işık

Kodiaq kullanıyorum 2018 senesinden beri, sıfır almıştım.150 bin km’yi aştım.  Standart model 5 koltukludur, +2 koltuk opsiyondur. Hiç 7 koltuklusunu inceleme imkanım olmadı ancak çocuklar kullanacak ise arka koltuğu rahat edebilirler, yetişkin için yorum yapamam. 
seat Tarraco ile ve  tiguan all space ile boyutları motorları şanzımanı vs aynıdır. 
bütçe konuşulmamış, bütçe belirtirseniz daha net yorum imkanı olur. 

Yorum bağlantısı
Mahmut Yıldız

7 kişilik araç ile uzun yol yapılacaksa son sıra koltuklar hiç çekilmez. En güzeli otomobil ruhsatlı 8+1 araçlara yönelmek. 

• Beğen 1
Yorum bağlantısı
Ahmet Karaayvaz

çocuklar kaç yaşında bilmiyorum benim de 2 kızım var daha biri 2 diğeri 4 yaşında. Kayınvalide ve dede var yaşadığımız ilçede .Passat vardı gerçi hala var da, uzun yolda oto koltuğu koyunca arkada oturanlar ağlıyordu. Bunu çözmem lazım diyerek 7 kişilik araçları araştırmaya başladım ve fiyat performans olarak grand c max aldım . 7 koltuk düzeni ile 7 kişiyi doğru yere oturtursan sorunsuz yolculuk yaparsın . Ama biz hep 6 kişilik oturma düzeni ile kullanıyoruz. Orta koltuk kalkıyor ve yanlardaki koltukların içine koyuluk , orta alanı arkaya geçiş olarak hat gibi kullanıyorsunuz. Çocuklar özellikle çok beğeniyor , oyun gibi geliyor. Bahsettiğim olay şu

şehir içinde olsun ile git gellerde olsun harika oluyor . Anne arkada sıkışmıyor , emzirme alanı geniş oluyor sürgülü koltuklar ihtiyaç halinde öne arkaya hareket ettirerek en geniş konuma getirilebiliyor. Tavan zaten yüksek .Sürgülü arka kapılar da ne büyük velinimetmiş ,bu araçlar nasıl demode oldu anlamak mümkün değil.

7 kişi ile uzun yol yapmadık ama 2-3 saatlik yerlere git gel yaptık sorun yaşanmadı hiç 6 koltuk kullanıldığı için orta alanın boş olması , 3. sırada oturanların ayaklarını da orta boş alana uzatarak oturması sayesinde 3. sırada konfor kaybı pek olmadığını söylüyorlar. Ara sıra babam kullanır ben arkaya geçerim , hoşuma gidiyor.

Bu sene memlekete gittik 6-7 saat yok çekirdek ailem ile , 4 koltuklu düzenek şeklinde . arka iki açık 3. sıralara kapalı. Bildiğiniz yer yatağını 3. sıra koltukların üzerine serdik , git gel esnasında çocuklar uyuya uyuya gittik geldik . Eşim ara sıra da ayağını alıp salladı mesela kızımı , orada daha rahat ettiğini söyledi hatta ihtiyaç halinde ayaklarını da uzatabildiği için boyu 1.60 bu arada.

7 koltuk giriş çıkış zor olması açısından pek kullanışlı olmuyor ama grand c max daki bu orta küçük koltuğun açılıp kapanması olayı bu olumsuzluğu tam tersine avantaja çeviriyor. Gerçekten 7 koltuk lazım olduğunda 2. sıranın yanlarından ya da bagajdan kucaklayarak çocukları oturtabiliyorsunuz.

Bu aracın sıfırı olsaydı gözüm kapalı yine gider sıfırını alırdım .Şimdi 2016 üzeri yeni modellerini sarı sitede kovalıyorum pek denk gelmiyor ,eğer bulursam temiz düşük km benzili ya da dizel farketmez , o araca terfi yapıp uzun süreler binmeyi planlıyorum anormal bir aksilik çıkmazsa.

eksileri nedir dersek , ecoboost motorunu kullanıyorum malum blok sorunlarından bahsediliyor başıma gelmemesi umuyorum. Aynı muhabbeti facebook grubunda dizel araçlarda da gördüğüm için ecoboost olmuş dizeli olmuş geçtim. Dizelini de kullandım benzinli motoru kesinlikle daha canlı daha sessiz daha konforlu sürüş hissettirdiği için ecoboost muhabbetlerini arka planda bırakıp ya nasip dedim umarım pişman olmam.Yakıtı dizele göre 100 km de 2 litre fazla yakar ama .

Diğer bir eksi de tüm koltuklar aktif halde iken bagaj sorun oluyor. En küçük parçayı bile nereye koyalım muhabbeti oluyor. Port bagaj da estetik olarak pek içime sinmiyor sürekli sök tak da yapılabilir mi bilmediğim için şimdilik port bagaj düşünmüyorum.

Smax galaxy gibi araçlar malzeme kalitesi sınıf olarak bir üst segmentte olabilir ama yukarda videoda gösterdiğim olayın rahatlığını görünce s max galaxy pek bana göre değil gibi geliyor.

Bütçeniz zaten baya yukarılarda tutup grand c max almazsınız ama 7 kişi kullanan birinden farklı açıları göstermek istedim.

Yorum bağlantısı
Mahmut Yıldız

• Beğen 2
Yorum bağlantısı
Tamer Topaç

İoniq 9

image.png.7691593478586b1cbe2b20b9d4604b61.png

İnitium geliyor :biggrin:

image.png.4ad697103cbedd5521a12ba9d5e4c5f3.png

• Beğen 1
Yorum bağlantısı
Mustafa Yanar

S Max arkaya doğru tavan alçaldığı için çok basık kalıyor, Galaxy ise düz gittiği için tavan daha yüksek ve ferah, Galaxy bu konuda bence S Max in  ötesinde çünkü 3. Sıra koltuklar dahi kızaklı ve sırt kısmı ayarlı, rahat etmemek imkansız bence.Hatta 2.sıra 3 lü komple yatırılıp son iki koltuk vip tarzında rahatça kullanılabilir, 3. Sıranın da perdesi bardaklıkları saklama gözü vs var, 

Yorum bağlantısı
Serkan Özmen
Muhammed Lokman Tosun yazdı:

Bütçe için 1.700 - 1.800 bandına göre araç bakıyorum. Ama iyi bir aracı 1.400 - 1.500 civarı bulabilirsem benim için daha rahat olacak.

Tamer Topaç yazdı:

Güzel araç ama bütçeyi biraz aşıyor maalesef.

Oktay Demirağ yazdı:

Zamanında aynı sıkıntıyı ben de çekmiştim. S-MAX vs denedim ama 3. koltuk olayı ise tam bir fiyasko. Uzun yolda kesinlikle rahat değiller. ( Bence bu işin en rahatı Grand Voyager https://www.sahibinden.com/ilan/vasita-minivan-panelvan-chrysler-universal-auto-cryshler-grand-voyager-stow-go-multimedya-1130794007/detay ). Ayrıca uzun yolda bilirsiniz, arkadakiler ne kadar rahat ederse sizde o kadar rahat yolculuğu tamamlıyorsunuz. Bende de 3 çocuk + 1 Anne var. 

Bana uyacak araçlar maalesef fiyatları ile beni çok aşıyordu. Birisi şehir içine uyuyordu diğeri şehirler arasına. Hanımda kullanacağından çok büyük araba alamıyordum ancak ben çözümü 5-6 yıl önce aldığım karar ile 2. araç alarak buldum. Şehir içi getir, götür, servis ve pazar ihtiyacı için Fiat Sedici, şehirler arası sorunsuz baş ağrımadan seyahat için de Mercedes Viano. Araç mevzusu artık hayatımdan çıkmış oldu. Şimdi en güzel sıfır arabaları bile görsem, "zaten bana uygun değildi ki" diye heves de etmiyorum :)  

Değişik bir bakış açısı. Ama 2 aracın bakımı, sigortası, vergisi falan derken sanki biraz lüks kaçar gibi geliyor bana.

Mertol Kip yazdı:

XC90

Bütçe yüksek olsa diğerlerini düşünmeye bile gerek yok. Ancak çok yaşlı olan modellerini alabilirim. Volvo araçta da yaş geçtikçe masraf katlanarak artar maalesef :) 

Cem Işık yazdı:

Kodiaq kullanıyorum 2018 senesinden beri, sıfır almıştım.150 bin km’yi aştım.  Standart model 5 koltukludur, +2 koltuk opsiyondur. Hiç 7 koltuklusunu inceleme imkanım olmadı ancak çocuklar kullanacak ise arka koltuğu rahat edebilirler, yetişkin için yorum yapamam. 
seat Tarraco ile ve  tiguan all space ile boyutları motorları şanzımanı vs aynıdır. 
bütçe konuşulmamış, bütçe belirtirseniz daha net yorum imkanı olur. 

Kodiaq lara bakmaya başladım. Ancak çoğu 5 kişilik. 3. sıra koltuklarda çocuklar oturacak bu arada.

Ahmet Karaayvaz yazdı:

çocuklar kaç yaşında bilmiyorum benim de 2 kızım var daha biri 2 diğeri 4 yaşında. Kayınvalide ve dede var yaşadığımız ilçede .Passat vardı gerçi hala var da, uzun yolda oto koltuğu koyunca arkada oturanlar ağlıyordu. Bunu çözmem lazım diyerek 7 kişilik araçları araştırmaya başladım ve fiyat performans olarak grand c max aldım . 7 koltuk düzeni ile 7 kişiyi doğru yere oturtursan sorunsuz yolculuk yaparsın . Ama biz hep 6 kişilik oturma düzeni ile kullanıyoruz. Orta koltuk kalkıyor ve yanlardaki koltukların içine koyuluk , orta alanı arkaya geçiş olarak hat gibi kullanıyorsunuz. Çocuklar özellikle çok beğeniyor , oyun gibi geliyor. Bahsettiğim olay şu

şehir içinde olsun ile git gellerde olsun harika oluyor . Anne arkada sıkışmıyor , emzirme alanı geniş oluyor sürgülü koltuklar ihtiyaç halinde öne arkaya hareket ettirerek en geniş konuma getirilebiliyor. Tavan zaten yüksek .Sürgülü arka kapılar da ne büyük velinimetmiş ,bu araçlar nasıl demode oldu anlamak mümkün değil.

7 kişi ile uzun yol yapmadık ama 2-3 saatlik yerlere git gel yaptık sorun yaşanmadı hiç 6 koltuk kullanıldığı için orta alanın boş olması , 3. sırada oturanların ayaklarını da orta boş alana uzatarak oturması sayesinde 3. sırada konfor kaybı pek olmadığını söylüyorlar. Ara sıra babam kullanır ben arkaya geçerim , hoşuma gidiyor.

Bu sene memlekete gittik 6-7 saat yok çekirdek ailem ile , 4 koltuklu düzenek şeklinde . arka iki açık 3. sıralara kapalı. Bildiğiniz yer yatağını 3. sıra koltukların üzerine serdik , git gel esnasında çocuklar uyuya uyuya gittik geldik . Eşim ara sıra da ayağını alıp salladı mesela kızımı , orada daha rahat ettiğini söyledi hatta ihtiyaç halinde ayaklarını da uzatabildiği için boyu 1.60 bu arada.

7 koltuk giriş çıkış zor olması açısından pek kullanışlı olmuyor ama grand c max daki bu orta küçük koltuğun açılıp kapanması olayı bu olumsuzluğu tam tersine avantaja çeviriyor. Gerçekten 7 koltuk lazım olduğunda 2. sıranın yanlarından ya da bagajdan kucaklayarak çocukları oturtabiliyorsunuz.

Bu aracın sıfırı olsaydı gözüm kapalı yine gider sıfırını alırdım .Şimdi 2016 üzeri yeni modellerini sarı sitede kovalıyorum pek denk gelmiyor ,eğer bulursam temiz düşük km benzili ya da dizel farketmez , o araca terfi yapıp uzun süreler binmeyi planlıyorum anormal bir aksilik çıkmazsa.

eksileri nedir dersek , ecoboost motorunu kullanıyorum malum blok sorunlarından bahsediliyor başıma gelmemesi umuyorum. Aynı muhabbeti facebook grubunda dizel araçlarda da gördüğüm için ecoboost olmuş dizeli olmuş geçtim. Dizelini de kullandım benzinli motoru kesinlikle daha canlı daha sessiz daha konforlu sürüş hissettirdiği için ecoboost muhabbetlerini arka planda bırakıp ya nasip dedim umarım pişman olmam.Yakıtı dizele göre 100 km de 2 litre fazla yakar ama .

Diğer bir eksi de tüm koltuklar aktif halde iken bagaj sorun oluyor. En küçük parçayı bile nereye koyalım muhabbeti oluyor. Port bagaj da estetik olarak pek içime sinmiyor sürekli sök tak da yapılabilir mi bilmediğim için şimdilik port bagaj düşünmüyorum.

Smax galaxy gibi araçlar malzeme kalitesi sınıf olarak bir üst segmentte olabilir ama yukarda videoda gösterdiğim olayın rahatlığını görünce s max galaxy pek bana göre değil gibi geliyor.

Bütçeniz zaten baya yukarılarda tutup grand c max almazsınız ama 7 kişi kullanan birinden farklı açıları göstermek istedim.

Grand C Max biraz küçük kalır gibi düşünüyorum ama bir inceleyeyim yine de. Zaman ayırıp ayrıntılı anlatımınız için teşekkür ederim. :) 

Yorum bağlantısı
Mertol Kip
Serkan Özmen yazdı:

Bütçe yüksek olsa diğerlerini düşünmeye bile gerek yok. Ancak çok yaşlı olan modellerini alabilirim. Volvo araçta da yaş geçtikçe masraf katlanarak artar maalesef :) 

Volvonun yaşı olmaz. Hatta eskisi daha sağlam. Motorda dikkat edin yeter.

• Beğen 1
Yorum bağlantısı
Tamer Topaç
Mertol Kip yazdı:

2.4 D5

Serkan Özmen yazdı:

Güzel araç ama bütçeyi biraz aşıyor maalesef.

Yineliyorum, 2016 üzeri Santa-Fe ya da, Sorento.

Yorum bağlantısı
Serkan Özmen
Mertol Kip yazdı:

Bunlarda en çok tutulan motor 2.4 D5 ler mi?

Tamer Topaç yazdı:

2.4 D5

Yineliyorum, 2016 üzeri Santa-Fe ya da, Sorento.

Zaten ilk konuyu açtığımda aklımdaki araç 2015 sonrası Sorento idi. GT Line donanımı ile gayet güzel duruyor. Ama istenilen fiyatlara nispeten nispeten yaş olarak biraz daha yaşlı olması ve çok yakar dendiği için biraz kafam karıştı açıkçası.

Yorum bağlantısı
Mertol Kip
Serkan Özmen yazdı:

Bunlarda en çok tutulan motor 2.4 D5 ler mi?

Onlar traktör bozması motor olduğu için bir şey olmuyor. 2.0 dizeller uf cıs. 

Premium araba premiumdur. Bakımlıysa kolay kolay dağılmaz öyle BMW falan gibi.

• Beğen 1
Yorum bağlantısı
Serkan Özmen
Mertol Kip yazdı:

Onlar traktör bozması motor olduğu için bir şey olmuyor. 2.0 dizeller uf cıs. 

Premium araba premiumdur. Bakımlıysa kolay kolay dağılmaz öyle BMW falan gibi.

Anlamadığım için beni mazur görün. 2.4 D5 en çok tutulan, en sağlam olan motor değil mi? 2.0 dizellere bulaşmamak mı lazım?

Bir de bu 2.4 D5 lerin tüketimi nasıldır?

Ayrıca XC90 larda kullanılan şanzıman nasıldır, her hangi bir kroniği var mıdır? 

Teşekkürler.

Yorum bağlantısı
Mahmut Yıldız

Benim bacanak volvo serviste usta. Adamın gecesi gündüzü yok, sürekli mesaide. En büyük problem de turbo. Başka motor/şanzıman arızaları da var ama en çok turbo değişiyor ve değişim için motor indirmek lazım diyor. Vücudu dayansa orada yatacak neredeyse.

Yorum bağlantısı
  • Konuyu Görüntüleyenler   0 kullanıcı

Sayfayı görüntüleyen kayıtlı kullanıcı bulunmuyor.

• Yeni Oluştur...