İçeriğe Yönlendir

7 Kişilik SUV Tavsiyesi

Serkan Özmen

Recommended Posts

Serkan Özmen
Harun Kocaçalışkan yazdı:

İnternette arka  stop, ayna, bir de ön farını arayın bulabiliyor musunuz bir bakın.

O konuda haklısınız. Zaten böyle güzel araçlara bu sebeplerden dolayı binemiyoruz güzel ülkemizde.

Çağlar Bayur yazdı:

smax sıfır da aldım, 2. elde aldım, uzun yolda muhteşem, komple mutfak taşıdım çok rahat sığdı. şehir içinde de harika (mondeodan da kısa ama içi misli büyük) 4x4 işine bu tip kasalarda bence takımayın, bu cüsseler ile 4x4 lük bir atraksiyon zaten yapılmaz, karsa ta kışın gezemeyecek iseniz.

Lakin servis / parça konusu ve güncelliğe bakarsam 5008 daha ağır basardı. içi biraz daha dar olabilir ama olacak o kadar

Mantık 5008 diyor. Hem vergi, hem de yakıttan avantajı var. Servis ve parça bulabilme daha yaygın. Ayrıca yeni her zaman yenidir mantığıyla ağır basıyor. İçime sindirebilirsem ilk bakacağım araç olacak sanırım.

Tamer Topaç yazdı:

Sorento ile aynı sayılır. Güzel araç. Bakalım, bir şekilde karar vereceğiz artık. :unsure2:

• Beğen 1
Yorum bağlantısı
Tamer Topaç

Pek bilinmeyen bir detay. Bunlarda koltuk havalandırma yoktur. Gerçek koltuk soğutma vardır.

• Beğen 1
Yorum bağlantısı
Fatih Sarıkaya

Ben şahsen kendi payıma Suv alacak olsam gözümü kapatır 4x4 skoda kodiaq alırdım. Başkada hiç bir markaya bakmazdım. Güçlü, kuvvetli, çevik, rahat, daha ne olsun. Act otomatik şanzıman. 10 numara araba. Piyasası nasıl bilmiyorum. Bir ara niyetlenmiştim. Superbyi takasa verip sıfır almak istiyordum.

Yorum bağlantısı
Mustafa Yenigün

7 koltuklu bir arac icin nacizhane tavsiyem kesinlikle tüm koltuklar acikken denemeniz olacaktir. Cünkü 3. sira koltuk bircok araca sadece acil durumlarda, kisa mesafede kullanilsin diye eklenmis gibi oluyor. Yani son sirada oturup uzun bir yolculuk yapmak kolay olmadigi gibi, o koltuklar acildiktan sonra bagajin artik hicbir sey alamayacak duruma gelmesi de isin ayri bir detayi oluyor.

Her 7 koltuklu aracta standart midir bilemiyorum ama eger degilse, 2. sira koltuklarin ray üzerinde ileri geri kaydirilabildigi modellerden secmenizi tavsiye ederim. Eger ayar yoksa 2. sira cok genis kalirken, 3. sira cok dar kalabiliyor.

• Beğen 4
Yorum bağlantısı
Mehmet Ozyurek

Mustafaya katılıyorum.. 3. sıra koltuk çok kullanışlı bir şey değil. 

Uzun yol yapılamaz. 

• Beğen 1
Yorum bağlantısı
Furkan Bakırel

İnsan hayatta bazen çılgınlık yapmalı. Geçen kullandım direksiyona geçince özgüveni tavan yapıyor insanın çok başka bir makine motorun kükremesi bile insana güven aşılıyor zaten ayna da gören direkt yolu açıyor. İlanda ki aracın fiyatı abartı tabi ki ama böyle 2012 model üzeri 8 ileri bir makine insana yaşam enerjisi aşılar. Bazı markalar zaten suv yapmamalı otomobilden dönme önden çeker 150bg suv mu olur onlar olsa olsa suvcuk olur. 
https://shbd.io/s/wZFG9uve

Yorum bağlantısı
Selim Bilgin
Furkan Bakırel yazdı:

İnsan hayatta bazen çılgınlık yapmalı. Geçen kullandım direksiyona geçince özgüveni tavan yapıyor insanın çok başka bir makine motorun kükremesi bile insana güven aşılıyor zaten ayna da gören direkt yolu açıyor. İlanda ki aracın fiyatı abartı tabi ki ama böyle 2012 model üzeri 8 ileri bir makine insana yaşam enerjisi aşılar. Bazı markalar zaten suv yapmamalı otomobilden dönme önden çeker 150bg suv mu olur onlar olsa olsa suvcuk olur. 
https://shbd.io/s/wZFG9uve

Beyaz çok yakşıyor bu arabaya.

• Beğen 1
Yorum bağlantısı
Çağlar Bayur
Selim Bilgin yazdı:

Beyaz çok yakşıyor bu arabaya.

motor v6 aynı mı

Yorum bağlantısı
Selim Bilgin
Çağlar Bayur yazdı:

motor v6 aynı mı

Bu 2013 olduğu için daha güncel versiyonu.

Yorum bağlantısı
Mustafa Yanar

Gerçek bir 7 koltuk arıyorsanız, paylaşılan Galaxy tam size göre, 3.sıra koltuk kayar ve yatar özelliğe sahiptir bir önceki kasada.Bu kasaya bakmak lazım, 3. sıra koltuktan sonra dahi orta boy 2 valiz rahat sığar.3. sıra ayrı klima kontrolü vardı.Çocukların kesinlikle seveceği bir araba, tavan yüksek ve camlar geniş.190 boyunda kişi dahi 3.sırada rahat edebilir.Koltukları komple yatırıp 4 kişilik aile içinde uzanarak uyuyabilir.Dış boyutu da Mondeo ile aynı, tasarım harikası bence.

Yorum bağlantısı
Sani Gerşon
Erkam Elma yazdı:

Yakıt tüketim konusu gerekçesiyle tiggo 8 elenirken yaşlı ve yine aynı yakıtı tüketecek bir araç hem de bu paraya bence kesinlikle seçenek olmamalı..Ayrıca 10 ay tiggo 7 kullanmış biri olarak yakıt konusu tamamen dedikodusu yapıldığı kadar olumsuz değil nitekim ben geçen ay satarken 7,5 ort ile verdim.

Patronun babasında Omada var, 10LT ortalama ile geziyor İstanbul'da.

Bir de ilk sene neredeyse her ay servisteydi. Bayağı bi yazılım güncellemesi gördü de anca toparlandı alet.

Yorum bağlantısı
Saygın Can Oğuz
Ramazan Turan

Kodiaq veya Tiguan Allspace bakardım ki superb den sonra geçeceğim araçlar bunlardan biri olacak.

Yorum bağlantısı
Emre Şimşek

D suv bakıyorsunuz anlaşılan.

Anılan modeller arasında 5008 en güncel, xtrail en uygunu gibi görünüyor. Xtrail bakıyorsanız 2014-2018 arası bakarsanız adblue derdiniz olmaz.

Ama 7 kişilik olayı bence de hikaye

Yorum bağlantısı
Sani Gerşon

Arkadaşta Captiva vardı, acil durumda arkaya 2 kişi oturmuştu. Tek diyeceğim, yarım saat anca dayanabiliyorduk.

Şimdi şirketimizde Jogger var, o da 7 kişilik ve arkadaki 2 kişi bayağı rahat seyahat etti.

Yorum bağlantısı
Hüseyin Sönmez
Çağlar Bayur yazdı:

smax sıfır da aldım, 2. elde aldım, uzun yolda muhteşem, komple mutfak taşıdım çok rahat sığdı. şehir içinde de harika (mondeodan da kısa ama içi misli büyük) 4x4 işine bu tip kasalarda bence takımayın, bu cüsseler ile 4x4 lük bir atraksiyon zaten yapılmaz, karsa ta kışın gezemeyecek iseniz.

Lakin servis / parça konusu ve güncelliğe bakarsam 5008 daha ağır basardı. içi biraz daha dar olabilir ama olacak o kadar

Satarken en çok zorlandığım araç Mondeo olmuştu ama kullanırken en çok zevk aldığım da Mondeo’ydu. Satış kaygısı ile araba alınca insan mutlu olamıyor.

Yorum bağlantısı
İnan Çınar
(düzenlendi)
Hüseyin Sönmez yazdı:

Bir arkadaşa bundan almıştık fena halde memnun hala kullanıyor.

https://shbd.io/s/er2hogYv

Ben aşkı 3 harf sanıyordum. 4 harfmiş😍 

Edit: S Max sandım aracı, Galaxy miş😀

tarihinde İnan Çınar tarafından düzenlendi
  • Mutlu 1
Yorum bağlantısı
Emrah Altun

Bu Staria çok ilginç bir araç. Ya çok seviyorsun ya nefret ediyorsun. Ortası yok :)

Yorum bağlantısı
Sühan Bozdağ

SsanYong Torres?

Yorum bağlantısı
Çağrı Alaf

Türkiye'de var mı bilmiyorum ama Mazda CX-8'de güzel bir araba. 

Yorum bağlantısı
Tamer Topaç
Çağrı Alaf yazdı:

Türkiye'de var mı bilmiyorum ama Mazda CX-8'de güzel bir araba. 

Çok güzel ancak Türkiye' de maalesef yok. CX-3-5-7-9 var.

Yorum bağlantısı
İsa Acar

Amaç 7 yetişkin değil ise, uzun yol da yapılır, ki biz captiva ile yapmıştık. Kucağa oturtulamayacak kadar büyük ama küçük çocuklar için ideal ve zevkli oluyor. 

• Beğen 1
Yorum bağlantısı
Doğan Arşiray
Evren Erakçora yazdı:

Kayınvalide binecek galiba :)

1609924750648?e=2147483647&v=beta&t=R4Uh

kayınvalide dışarıda seyahat etmek istemiş olabilir ... bence.

Yorum bağlantısı
  • Konuyu Görüntüleyenler   0 kullanıcı

Sayfayı görüntüleyen kayıtlı kullanıcı bulunmuyor.

• Yeni Oluştur...