Mert Yeldan 27 Ekim Paylaş 27 Ekim Şu görseldeki çiçeğin ismini ve bakımını bilen var mı? Hediye geldi yaprak dökmeye başladı cansızlaştı. Yorum bağlantısı
Alpay Sumer 27 Ekim Paylaş 27 Ekim drecana marginata.. Bakımını araştır ben cok anlamam.. Baska soru var mı 😎 1 Yorum bağlantısı
Mert Yeldan 27 Ekim Yazar Paylaş 27 Ekim Alpay Sumer yazdı: drecana marginata.. Bakımını araştır ben cok anlamam.. Baska soru var mı 😎 Park pilotunu bilir misiniz? Yorum bağlantısı
Tansu Kalafatoğlu 27 Ekim Paylaş 27 Ekim Bu konuyla alakalı aplikasyonlar var. Denendi mi? Yorum bağlantısı
Alpay Sumer 27 Ekim Paylaş 27 Ekim Mert Yeldan yazdı: Park pilotunu bilir misiniz? Satsak 23 ü 24 ü kafakafaya gelir biz lovemark seviyoruz Yorum bağlantısı
Mert Yeldan 27 Ekim Yazar Paylaş 27 Ekim Tansu Kalafatoğlu yazdı: Bu konuyla alakalı aplikasyonlar var. Denendi mi? yok, nedir örnek? Yorum bağlantısı
Haşmet Güngör 27 Ekim Paylaş 27 Ekim (düzenlendi) Mert Yeldan yazdı: yok, nedir örnek? Google lens . King'i bilem tanıyor. (gerçi çakmak bişiettiren diyor ama uygulamayı İlkay hacklemiş olabilir. ) 27 Ekim tarihinde Haşmet Güngör tarafından düzenlendi 2 Yorum bağlantısı
Mert Yeldan 27 Ekim Yazar Paylaş 27 Ekim Haşmet Güngör yazdı: Google lens . King'i bilem tanıyor. (gerçi çakmak bişiettiren diyor ama uygulamayı İlkay hacklemiş olabir. ) bilmiyprdum onu 😂 Yorum bağlantısı
Tamer Topaç 28 Ekim Paylaş 28 Ekim Uzun ömürlü ağaçımsı. Toprağı hafif nemli kalacak şekilde sulanabilir. Yapraklı biraz nemi sever. Direk güneş ışığı yerine, aydınlık yeterli. Duvar harika, bilgi lütfen. Yorum bağlantısı
İlkay Başaran 28 Ekim Paylaş 28 Ekim Tamer Topaç yazdı: Uzun ömürlü ağaçımsı. Toprağı hafif nemli kalacak şekilde sulanabilir. Yapraklı biraz nemi sever. Direk güneş ışığı yerine, aydınlık yeterli. Duvar harika, bilgi lütfen. google a sor Yorum bağlantısı
Tamer Topaç 28 Ekim Paylaş 28 Ekim İlkay Başaran yazdı: google a sor Abudik gubidik bir şeyler çıktı . Yorum bağlantısı
İlkay Başaran 28 Ekim Paylaş 28 Ekim Tamer Topaç yazdı: Abudik gubidik bir şeyler çıktı . Vpn i kapatmalıydın. 1 Yorum bağlantısı
Mert Yeldan 28 Ekim Yazar Paylaş 28 Ekim Tamer Topaç yazdı: Uzun ömürlü ağaçımsı. Toprağı hafif nemli kalacak şekilde sulanabilir. Yapraklı biraz nemi sever. Direk güneş ışığı yerine, aydınlık yeterli. Duvar harika, bilgi lütfen. duvar, normal duvar. Ama üstüne dekoratif sıva ile kendimiz yaptık. Esnek pvcyi reklamcıda bu desen ile kestirdim, üstüne alçıyı sıvayarak kalıp çıkarttım vs. 1 Yorum bağlantısı
Recommended Posts