Ali Gülmez 22 Ocak Paylaş 22 Ocak Tansu Kalafatoğlu yazdı: acaba abd hava sahasında uçakta doğanların durumu ne? Son çare o kaldı kaçak yollarla girip doğan çocuklar için karar çıktı yoksa pasaportun ile gelip parasını verip çocuk doğurtursan onlar vatandaşlık almaya devam edior Yorum bağlantısı
Tansu Kalafatoğlu 8 Mart Yazar Paylaş 8 Mart Mercedes eq takısından vazgeçti. Audi 30-35-40… gibi isimlendirmeden vazgeçti. VW sanal tuşlardan fiziki tuşlara döndü. şimdi bmw i5 yerine yeniden 5 serisine geçmeyi, vw de id serisinden geleneksel isimlere geçmeyi düşünüyor. bu isimler ilk çıktığından beri teknik severler bile hoş karşılamadı. Almanlar moda ikonu d değil. Bu adamlarn düşünce yapısı garip. Her şeyi çorba yaptılar bıraktılar. 1 Yorum bağlantısı
Emre Şimşek 9 Mart Paylaş 9 Mart Tansu Kalafatoğlu yazdı: Mercedes eq takısından vazgeçti. Audi 30-35-40… gibi isimlendirmeden vazgeçti. VW sanal tuşlardan fiziki tuşlara döndü. şimdi bmw i5 yerine yeniden 5 serisine geçmeyi, vw de id serisinden geleneksel isimlere geçmeyi düşünüyor. bu isimler ilk çıktığından beri teknik severler bile hoş karşılamadı. Almanlar moda ikonu d değil. Bu adamlarn düşünce yapısı garip. Her şeyi çorba yaptılar bıraktılar. Öyle demeyelim de cesaretlerinden dolayı kendilerini tebrik edelim:) Tüketiciyi deneme tahtası gibi kullandılar 1 Yorum bağlantısı
Mahmut Yıldız 13 Mart Paylaş 13 Mart Avrupa'nın pil umudu, iflas başvurusu yapmış. https://x.com/ReutersBiz/status/1899814068665671689?t=yDkVuzU8rGNjLLFNR_VaLQ&s=08 1 Yorum bağlantısı
Tansu Kalafatoğlu 13 Mart Yazar Paylaş 13 Mart Mahmut Yıldız yazdı: Avrupa'nın pil umudu, iflas başvurusu yapmış. https://x.com/ReutersBiz/status/1899814068665671689?t=yDkVuzU8rGNjLLFNR_VaLQ&s=08 alman hazine bankası eğer trump vergileri başlarsa almanya resesyona girer demiş almanya girerse bizim halimiz nece olur Yorum bağlantısı
Çağlar Bayur 13 Mart Paylaş 13 Mart Tansu Kalafatoğlu yazdı: almanya girerse bizim halimiz nece olur bişi olmaz ecnebide herşey faturalı kayıtlı Tansu Kalafatoğlu yazdı: alman hazine bankası eğer trump vergileri başlarsa almanya resesyona girer demiş vesile ile bunu hiç anlamadım alman linki de olur var mı? Yorum bağlantısı
Tansu Kalafatoğlu 13 Mart Yazar Paylaş 13 Mart Çağlar Bayur yazdı: bişi olmaz ecnebide herşey faturalı kayıtlı vesile ile bunu hiç anlamadım alman linki de olur var mı? en büyük ticaretimiz almanya ile. Neyse, bunlar silahlanmaya 800 milyar ayırmışlar. Ondan pay alırız gerçi italya eski başbakanı haklı. Bu rus işini fazla abartmıyor musunuz demiş. Umarım sustururlar bu adamı https://www.bloomberght.com/bundesbank-tan-tarife-uyarisi-almanya-resesyona-girebilir-3743921-amp Yorum bağlantısı
Mehmet Göktürk 13 Mart Paylaş 13 Mart İzleyin https://youtu.be/mjNy4CKXTUg?si=QunJbv0nEpHHGFFZ 1 Yorum bağlantısı
Tansu Kalafatoğlu 14 Mart Yazar Paylaş 14 Mart vw artık körili sosis’te daha iddialı. Müşteriler artık araba yerine vw sosislerini tercih ediyormuş 2 Yorum bağlantısı
Çağlar Bayur 14 Mart Paylaş 14 Mart Mehmet Göktürk yazdı: İzleyin nerde geldi ise aklıma şimdi muavenet gemisi geldi.... Tansu Kalafatoğlu yazdı: en büyük ticaretimiz almanya ile. Neyse, bunlar silahlanmaya 800 milyar ayırmışlar. Ondan pay alırız gerçi italya eski başbakanı haklı. Bu rus işini fazla abartmıyor musunuz demiş. Umarım sustururlar bu adamı https://www.bloomberght.com/bundesbank-tan-tarife-uyarisi-almanya-resesyona-girebilir-3743921-amp linki okudum, başlıktaki resesyonu yazıda göremedim, yazıdaki sav gerçekleşir ise enflasyon olur, haaa senaryoda resesyon varsa buna bağlarlar bilemem, yiyenlere afiyet olsun , vesile ile güneş ne zaman patlayacak? Yorum bağlantısı
Tansu Kalafatoğlu 14 Mart Yazar Paylaş 14 Mart Çağlar Bayur yazdı: nerde geldi ise aklıma şimdi muavenet gemisi geldi.... linki okudum, başlıktaki resesyonu yazıda göremedim, yazıdaki sav gerçekleşir ise enflasyon olur, haaa senaryoda resesyon varsa buna bağlarlar bilemem, yiyenlere afiyet olsun , vesile ile güneş ne zaman patlayacak? güneş doğudan doğar Yorum bağlantısı
Mehmet Göktürk 14 Mart Paylaş 14 Mart Çağlar Bayur yazdı: nerde geldi ise aklıma şimdi muavenet gemisi geldi.... linki okudum, başlıktaki resesyonu yazıda göremedim, yazıdaki sav gerçekleşir ise enflasyon olur, haaa senaryoda resesyon varsa buna bağlarlar bilemem, yiyenlere afiyet olsun , vesile ile güneş ne zaman patlayacak? Kalp kalbe karşıdır az evvel derste anlattım muvaneheti 2 Yorum bağlantısı
Çağlar Bayur 14 Mart Paylaş 14 Mart Mehmet Göktürk yazdı: Kalp kalbe karşıdır az evvel derste anlattım muvaneheti ilk defa duydular tabii? Tansu Kalafatoğlu yazdı: güneş doğudan doğar şimdilik .... 1 Yorum bağlantısı
Mehmet Göktürk 14 Mart Paylaş 14 Mart Etyopyalı öğrencim sordu nato ülkesi değil mi nasıl o iş diye. Anlattım. konu military computing idi. F35 f22 f16 daki kod yapısını felan anlattım biraz birinci sınıflar. Biraz s400 elbrus mikroişlemcileri vb 1 Yorum bağlantısı
Tansu Kalafatoğlu 14 Mart Yazar Paylaş 14 Mart Mehmet Göktürk yazdı: Etyopyalı öğrencim sordu nato ülkesi değil mi nasıl o iş diye. Anlattım. konu military computing idi. F35 f22 f16 daki kod yapısını felan anlattım biraz birinci sınıflar. Biraz s400 elbrus mikroişlemcileri vb avrupa hala f35'in abd izni olmadan çalışıp çalışmayacağını tartışıyor. daha dün yine haber oldu. 1 Yorum bağlantısı
Mehmet Göktürk 14 Mart Paylaş 14 Mart Tansu Kalafatoğlu yazdı: avrupa hala f35'in abd izni olmadan çalışıp çalışmayacağını tartışıyor. daha dün yine haber oldu. Koyarsın kenara müttefiklik iyidir 1 Yorum bağlantısı
Tansu Kalafatoğlu 15 Mart Yazar Paylaş 15 Mart Mehmet Göktürk yazdı: Koyarsın kenara müttefiklik iyidir kimse müttefik aramıyor. Asker lazım olunca akıllarına geliyoruz neyse, ticaret ticarettir. Olsun bakalım müttefiklik. Çok faydası olur 1 Yorum bağlantısı
Tansu Kalafatoğlu 16 Mart Yazar Paylaş 16 Mart alman otomobil sektörü savunma sanayisine doğru gidiyor. vw ile hükümet yeni anlaşma imzaladı. VW savaş makineleri üretecek. Bu üretilen makineler kimin üstünde kullanılacak? VW’ye para kazandırmak artık ne anlama geliyor? Yorum bağlantısı
Mertol Kip 16 Mart Paylaş 16 Mart Tansu Kalafatoğlu yazdı: alman otomobil sektörü savunma sanayisine doğru gidiyor. vw ile hükümet yeni anlaşma imzaladı. VW savaş makineleri üretecek. Bu üretilen makineler kimin üstünde kullanılacak? VW’ye para kazandırmak artık ne anlama geliyor? Doğal süreç. İkinci dünya savaşı zamanında japonlar savaş uçağı filosunun yarısı mitsubishi diğer yarısında ise Kawasaki motoru vardı. Teknik ve mühendislik geliştirmesi için paradan daha güçlü motivasyon olması şart. 1 Yorum bağlantısı
Çağlar Bayur 16 Mart Paylaş 16 Mart Tansu Kalafatoğlu yazdı: Bu üretilen makineler kimin üstünde kullanılacak? kim yon reis olabilir? Yorum bağlantısı
Tansu Kalafatoğlu 16 Mart Yazar Paylaş 16 Mart Mertol Kip yazdı: Doğal süreç. İkinci dünya savaşı zamanında japonlar savaş uçağı filosunun yarısı mitsubishi diğer yarısında ise Kawasaki motoru vardı. Teknik ve mühendislik geliştirmesi için paradan daha güçlü motivasyon olması şart. evet. Japonya ile savaşmamız da pek olası değil. Almanya savaşmayız diyebilir misiniz? Yorum bağlantısı
Ali Gök 16 Mart Paylaş 16 Mart zamanında saddamın Türkiyeye saldırma ihtimali belirmiş ardı ardına nato ülkeleri bizi ilgilendirmez natoyla ne alakası var minvalinde açıklamalar yapmış. açın bakın internete hatırlamıyorsanız . savaşta her daim yalnızız . yinede müttefiklik iyidir canı sıkıldığı an saldırmaz rusya bi kaç gün düşünür en azından Yorum bağlantısı
Mertol Kip 16 Mart Paylaş 16 Mart Tansu Kalafatoğlu yazdı: evet. Japonya ile savaşmamız da pek olası değil. Almanya savaşmayız diyebilir misiniz? Amerikalılarda japonlar bize saldıracak kadar çılgın olamazlar diyorlardı. Ben batıda herhangi bir ülke ile savaşmamızı gerektirecek bir durum yaşanacağını sanmıyorum. Yorum bağlantısı
Recommended Posts