İçeriğe Yönlendir

Alman Otomotiv Sektörü Nereye Gidiyor

Tansu Kalafatoğlu

Recommended Posts

Ali Gülmez
Tansu Kalafatoğlu yazdı:

acaba abd hava sahasında uçakta doğanların durumu ne? Son çare o kaldı

kaçak yollarla girip doğan çocuklar için karar çıktı

yoksa pasaportun ile gelip parasını verip çocuk doğurtursan onlar vatandaşlık almaya devam edior

Yorum bağlantısı
  • 1 ay sonra...
Tansu Kalafatoğlu

Mercedes eq takısından vazgeçti. Audi 30-35-40… gibi isimlendirmeden vazgeçti. VW sanal tuşlardan fiziki tuşlara döndü. 

şimdi bmw i5 yerine yeniden 5 serisine geçmeyi, vw de id serisinden geleneksel isimlere geçmeyi düşünüyor. 

bu isimler ilk çıktığından beri teknik severler bile hoş karşılamadı. Almanlar moda ikonu d değil. Bu adamlarn düşünce yapısı garip. Her şeyi çorba yaptılar bıraktılar. 

• Beğen 1
Yorum bağlantısı
Metin Akbal

Aynen yhaa Almanlar arabadan anlamıyor 🤭

• Mutlu 2
Yorum bağlantısı
Ali Gök

Bir japon arabamız olsada binsek🤣

• Beğen 2
Yorum bağlantısı
Emre Şimşek
Tansu Kalafatoğlu yazdı:

Mercedes eq takısından vazgeçti. Audi 30-35-40… gibi isimlendirmeden vazgeçti. VW sanal tuşlardan fiziki tuşlara döndü. 

şimdi bmw i5 yerine yeniden 5 serisine geçmeyi, vw de id serisinden geleneksel isimlere geçmeyi düşünüyor. 

bu isimler ilk çıktığından beri teknik severler bile hoş karşılamadı. Almanlar moda ikonu d değil. Bu adamlarn düşünce yapısı garip. Her şeyi çorba yaptılar bıraktılar. 

Öyle demeyelim de cesaretlerinden dolayı kendilerini tebrik edelim:)

Tüketiciyi deneme tahtası gibi kullandılar

• Beğen 1
Yorum bağlantısı
Çağlar Bayur
Tansu Kalafatoğlu yazdı:

almanya girerse bizim halimiz nece olur

bişi olmaz ecnebide herşey faturalı kayıtlı

Tansu Kalafatoğlu yazdı:

alman hazine bankası eğer trump vergileri başlarsa almanya resesyona girer demiş

vesile ile bunu hiç anlamadım alman linki de olur var mı?

Yorum bağlantısı
Tansu Kalafatoğlu
Çağlar Bayur yazdı:

bişi olmaz ecnebide herşey faturalı kayıtlı

vesile ile bunu hiç anlamadım alman linki de olur var mı?

en büyük ticaretimiz almanya ile. Neyse, bunlar silahlanmaya 800 milyar ayırmışlar. Ondan pay alırız :) gerçi italya eski başbakanı haklı. Bu rus işini fazla abartmıyor musunuz demiş. Umarım sustururlar bu adamı 

https://www.bloomberght.com/bundesbank-tan-tarife-uyarisi-almanya-resesyona-girebilir-3743921-amp

Yorum bağlantısı
Tansu Kalafatoğlu

vw artık körili sosis’te daha iddialı. Müşteriler artık araba yerine vw sosislerini tercih ediyormuş

:) 

• Mutlu 2
Yorum bağlantısı
Çağlar Bayur
Mehmet Göktürk yazdı:

İzleyin

nerde geldi ise aklıma şimdi muavenet gemisi geldi....

Tansu Kalafatoğlu yazdı:

en büyük ticaretimiz almanya ile. Neyse, bunlar silahlanmaya 800 milyar ayırmışlar. Ondan pay alırız :) gerçi italya eski başbakanı haklı. Bu rus işini fazla abartmıyor musunuz demiş. Umarım sustururlar bu adamı 

https://www.bloomberght.com/bundesbank-tan-tarife-uyarisi-almanya-resesyona-girebilir-3743921-amp

linki okudum, başlıktaki resesyonu yazıda göremedim, yazıdaki sav gerçekleşir ise enflasyon olur, haaa senaryoda resesyon varsa buna bağlarlar bilemem, yiyenlere afiyet olsun , vesile ile güneş ne zaman patlayacak?

Yorum bağlantısı
Tansu Kalafatoğlu
Çağlar Bayur yazdı:

linki okudum, başlıktaki resesyonu yazıda göremedim, yazıdaki sav gerçekleşir ise enflasyon olur, haaa senaryoda resesyon varsa buna bağlarlar bilemem, yiyenlere afiyet olsun , vesile ile güneş ne zaman patlayacak?

güneş doğudan doğar :keyifli:

Yorum bağlantısı
Mehmet Göktürk
Çağlar Bayur yazdı:

Kalp kalbe karşıdır az evvel derste anlattım muvaneheti

• Teşekkür 2
Yorum bağlantısı
Çağlar Bayur
Mehmet Göktürk yazdı:

Kalp kalbe karşıdır az evvel derste anlattım muvaneheti

ilk defa duydular tabii?

Tansu Kalafatoğlu yazdı:

güneş doğudan doğar :keyifli:

şimdilik ....

• Mutlu 1
Yorum bağlantısı
Mehmet Göktürk

Etyopyalı öğrencim sordu nato ülkesi değil mi nasıl o iş diye. Anlattım.

konu military computing idi. F35 f22 f16 daki kod yapısını felan anlattım biraz birinci sınıflar.

Biraz s400 elbrus mikroişlemcileri vb

• Teşekkür 1
Yorum bağlantısı
Tansu Kalafatoğlu
Mehmet Göktürk yazdı:

Etyopyalı öğrencim sordu nato ülkesi değil mi nasıl o iş diye. Anlattım.

konu military computing idi. F35 f22 f16 daki kod yapısını felan anlattım biraz birinci sınıflar.

Biraz s400 elbrus mikroişlemcileri vb

avrupa hala f35'in abd izni olmadan çalışıp çalışmayacağını tartışıyor. daha dün yine haber oldu.

• Beğen 1
Yorum bağlantısı
Mehmet Göktürk
Tansu Kalafatoğlu yazdı:

avrupa hala f35'in abd izni olmadan çalışıp çalışmayacağını tartışıyor. daha dün yine haber oldu.

Koyarsın kenara müttefiklik iyidir

• Beğen 1
Yorum bağlantısı
Tansu Kalafatoğlu
Mehmet Göktürk yazdı:

Koyarsın kenara müttefiklik iyidir

kimse müttefik aramıyor. Asker lazım olunca akıllarına geliyoruz

neyse, ticaret ticarettir. Olsun bakalım müttefiklik. Çok faydası olur

• Mutlu 1
Yorum bağlantısı
Tansu Kalafatoğlu

alman otomobil sektörü savunma sanayisine doğru gidiyor.

vw ile hükümet yeni anlaşma imzaladı. VW savaş makineleri üretecek. 

Bu üretilen makineler kimin üstünde kullanılacak? VW’ye para kazandırmak artık ne anlama geliyor?

Yorum bağlantısı
Mertol Kip
Tansu Kalafatoğlu yazdı:

alman otomobil sektörü savunma sanayisine doğru gidiyor.

vw ile hükümet yeni anlaşma imzaladı. VW savaş makineleri üretecek. 

Bu üretilen makineler kimin üstünde kullanılacak? VW’ye para kazandırmak artık ne anlama geliyor?

Doğal süreç. İkinci dünya savaşı zamanında japonlar savaş uçağı filosunun yarısı mitsubishi diğer yarısında ise Kawasaki motoru vardı. Teknik ve mühendislik geliştirmesi için paradan daha güçlü motivasyon olması şart. 

• Beğen 1
Yorum bağlantısı
Çağlar Bayur
Tansu Kalafatoğlu yazdı:

Bu üretilen makineler kimin üstünde kullanılacak?

kim yon reis olabilir?

Yorum bağlantısı
Tansu Kalafatoğlu
Mertol Kip yazdı:

Doğal süreç. İkinci dünya savaşı zamanında japonlar savaş uçağı filosunun yarısı mitsubishi diğer yarısında ise Kawasaki motoru vardı. Teknik ve mühendislik geliştirmesi için paradan daha güçlü motivasyon olması şart. 

evet. Japonya ile savaşmamız da pek olası değil. Almanya savaşmayız diyebilir misiniz?

Yorum bağlantısı
Ali Gök

zamanında saddamın Türkiyeye saldırma ihtimali belirmiş ardı ardına nato ülkeleri bizi ilgilendirmez natoyla ne alakası var minvalinde açıklamalar yapmış. açın bakın internete hatırlamıyorsanız . 

savaşta her daim yalnızız . yinede müttefiklik iyidir canı sıkıldığı an saldırmaz rusya bi kaç gün düşünür en azından

Yorum bağlantısı
Mertol Kip
Tansu Kalafatoğlu yazdı:

evet. Japonya ile savaşmamız da pek olası değil. Almanya savaşmayız diyebilir misiniz?

Amerikalılarda japonlar bize saldıracak kadar çılgın olamazlar diyorlardı.

Ben batıda herhangi bir ülke ile savaşmamızı gerektirecek bir durum yaşanacağını sanmıyorum. 

Yorum bağlantısı
  • Konuyu Görüntüleyenler   0 kullanıcı

Sayfayı görüntüleyen kayıtlı kullanıcı bulunmuyor.

• Yeni Oluştur...