Tansu Kalafatoğlu 2 Kasım Yazar Paylaş 2 Kasım bu arada toyotanın da satışları düştü. Elektrikli aracı olmamasına rağmen almanlara göre az düşmüş ama Yorum bağlantısı
Çağlar Bayur 2 Kasım Paylaş 2 Kasım ne rahat video çekilebiliyor böyle , keyfi , bilançosuna nerden bakmış link varsa bakalım mesela, ben bir sigorta için amper hesabı yapacam diye 30 dak uğraşıyorum 1 Yorum bağlantısı
Tansu Kalafatoğlu 2 Kasım Yazar Paylaş 2 Kasım Çağlar Bayur yazdı: ne rahat video çekilebiliyor böyle , keyfi , bilançosuna nerden bakmış link varsa bakalım mesela, ben bir sigorta için amper hesabı yapacam diye 30 dak uğraşıyorum Şu an rahat. Alman kaybedince kısa vadede türkiyede kriz çıkar. Çok fazla otomobil parçası üretiyoruz. Çin bize ürettirmez 1 Yorum bağlantısı
Mehmet Göktürk 2 Kasım Paylaş 2 Kasım https://www.reuters.com/business/autos-transportation/volkswagen-plans-major-layoffs-shut-least-three-german-plants-works-council-head-2024-10-28/ Yorum bağlantısı
Ali Cihangiroğlu 2 Kasım Paylaş 2 Kasım Recep Demirci yazdı: Bir ara karşıma çıkan bir video. Görüntüsünü beğendiğim model ama kalite maalesef. Çin üreticileri maalesef algıları aşamaları gerekli. geçenlerde byd seul u ya baktım, çaktırmadan zorladım sağını solunu, eski mersolar gibi diyim sen anla, her çinli aynı değil, adamlar yaptımı düzgünde yapıyorlar... 1 Yorum bağlantısı
Mehmet Göktürk 2 Kasım Paylaş 2 Kasım Ali Cihangiroğlu yazdı: geçenlerde byd seul u ya baktım, çaktırmadan zorladım sağını solunu, eski mersolar gibi diyim sen anla, her çinli aynı değil, adamlar yaptımı düzgünde yapıyorlar... Senin durum vahim Ali. eli kulağında bak. 3 Yorum bağlantısı
Ali Cihangiroğlu 2 Kasım Paylaş 2 Kasım (düzenlendi) Mehmet Göktürk yazdı: Senin durum vahim Ali. eli kulağında bak. yok yok, ben küçülmeye gideceğim yada yerimde oturacağım, gerek yok para harcamaya, kilyo her türlü yeterli bana, heves benimkisi aslında, ha olursa motor alırım belki yada onuda yapmam kalırım böyle, ülkenin gidişata bakacağım artık... bu arada hedef araç şuan bu, bakalım gelsin inceleyeyim hele, reno5 ten daha ucuz daha fonksiyonel, sevmek ben... 2 Kasım tarihinde Ali Cihangiroğlu tarafından düzenlendi 1 Yorum bağlantısı
Ali Darbaz 2 Kasım Paylaş 2 Kasım Durun durun Alman ekonomisi çöktükce güzel haberler geliyor. Kraus Maffei Alman hükümetinden Türkiyeye Leopard 2A6 satmak için izin istemiş. Malum mtu ve Kraus maffei tank satamıyordu. Pkk meselesi ve insan hakları bahane ederek Türk ordusuna satış yapılamıyordu. Alman ekonomisinin ayağa kaldırmak için Eurofighter ( mühtemelen biz bunlara Tafyun deriz) ve Vermedikleri tank Motorunuda verip komple tank satacaklar. Yorum bağlantısı
İlkay Başaran 2 Kasım Paylaş 2 Kasım Mehmet Göktürk yazdı: Senin durum vahim Ali. eli kulağında bak. Simsona lastik alması lazım önce hocam. 35 senelik dedi geçen lastikleri hava basıncını XXIX PSI yazmış adamlar. Yorum bağlantısı
Tansu Kalafatoğlu 3 Kasım Yazar Paylaş 3 Kasım Ali Darbaz yazdı: Durun durun Alman ekonomisi çöktükce güzel haberler geliyor. Kraus Maffei Alman hükümetinden Türkiyeye Leopard 2A6 satmak için izin istemiş. Malum mtu ve Kraus maffei tank satamıyordu. Pkk meselesi ve insan hakları bahane ederek Türk ordusuna satış yapılamıyordu. Alman ekonomisinin ayağa kaldırmak için Eurofighter ( mühtemelen biz bunlara Tafyun deriz) ve Vermedikleri tank Motorunuda verip komple tank satacaklar. onda da geç kaldılar. Korelilerle işi pişirdik. Altay seri üretime girmiş mi ne öyle duydum. Mayısta Yorum bağlantısı
Çağlar Bayur 3 Kasım Paylaş 3 Kasım Ali Darbaz yazdı: Durun durun Alman ekonomisi çöktükce güzel haberler geliyor. ihracatımızın çoğunluğunu oluşturan pazar daralırsa, işten çıkarılanlara da haberler güzel olacak mı? Yorum bağlantısı
Ali Darbaz 3 Kasım Paylaş 3 Kasım Tansu Kalafatoğlu yazdı: onda da geç kaldılar. Korelilerle işi pişirdik. Altay seri üretime girmiş mi ne öyle duydum. Mayısta Koraden alacağımız altı üstü 100 ünite motor. Onlarda MTU+RENG şanzıman ikilisini bırakıp kendi kore motoru+Renk şanzımanla yola devame tme kararı aldı. Buda zaten en büyük darbelerden biri oldu. Almanya piyasasını kaybedince Türkiyeye mal satmak için tüm tuşlara basmaya karar verdi. Alman yeni nazi partisi Afd bile Türkiye ile iyi geçinmek için video yayınladı . Mutlaka izmelişinizidir izlemediyseniz ahanda izleyin. https://x.com/malikejder47/status/1851033327421325384 1 Yorum bağlantısı
Çağlar Bayur 3 Kasım Paylaş 3 Kasım Ali Darbaz yazdı: Koraden alacağımız altı üstü 100 ünite motor. Onlarda MTU+RENG şanzıman ikilisini bırakıp kendi kore motoru+Renk şanzımanla yola devame tme kararı aldı. Buda zaten en büyük darbelerden biri oldu. Almanya piyasasını kaybedince Türkiyeye mal satmak için tüm tuşlara basmaya karar verdi. Alman yeni nazi partisi Afd bile Türkiye ile iyi geçinmek için video yayınladı . Mutlaka izmelişinizidir izlemediyseniz ahanda izleyin. https://x.com/malikejder47/status/1851033327421325384 almanyada olsan başın belaya girmişti 1 Yorum bağlantısı
Çağlar Bayur 3 Kasım Paylaş 3 Kasım vesile ile afd zaten bizimle en iyi geçinen dir, kendi coğrafyalarında aynı renklerdeler Yorum bağlantısı
Tansu Kalafatoğlu 4 Kasım Yazar Paylaş 4 Kasım almanyada otomobil sektöründe çalışan işçi saatte 66 dolar kazanırken çinde 3 dolar kazanıyormuş Yorum bağlantısı
Tansu Kalafatoğlu 4 Kasım Yazar Paylaş 4 Kasım avrupa'daki fabrikaların kapasite kullanımı %50'ye kadar düşecekmiş. ispanya hariç batı avrupa çok düşük, doğu avrupa'da daha yüksek kapasite kullanımı var. ayrıca fransa hükümeti istenen sayıda elektrikli araç üretmeyen ve filosunda yeterli elektrikli araç bulundurmayan firmalara vermeyi planladığı cezaları iptal edecekmişler. Yorum bağlantısı
Çağlar Bayur 4 Kasım Paylaş 4 Kasım Tansu Kalafatoğlu yazdı: vermeyi planladığı cezaları iptal edecekmişler. ömösyon vardı ne oldu artık yok muym uş bir de karbon ayak izi var Yorum bağlantısı
Tansu Kalafatoğlu 4 Kasım Yazar Paylaş 4 Kasım Çağlar Bayur yazdı: ömösyon vardı ne oldu artık yok muym uş bir de karbon ayak izi var bir tık daha ilerisinde otomobil üreticileri ab parlamentosuna bomba atacakmış. Yorum bağlantısı
Mehmet Göktürk 4 Kasım Paylaş 4 Kasım Tansu Kalafatoğlu yazdı: bir tık daha ilerisinde otomobil üreticileri ab parlamentosuna bomba atacakmış. parlemento onlar zaten. Yorum bağlantısı
Mahmut Yıldız 5 Kasım Paylaş 5 Kasım Çağlar Bayur yazdı: ihracatımızın çoğunluğunu oluşturan pazar daralırsa, işten çıkarılanlara da haberler güzel olacak mı? Tekstil sektöründe bu durum çok belirgin. 1 Yorum bağlantısı
Çağlar Bayur 5 Kasım Paylaş 5 Kasım Tansu Kalafatoğlu yazdı: bir tık daha ilerisinde otomobil üreticileri ab parlamentosuna bomba atacakmış. bilgi kaynağın hangi ecnebi ise fena trollemiş milleti Mahmut Yıldız yazdı: Tekstil sektöründe bu durum çok belirgin. hala bu sektörün ayakta olması bile mucize, 2025 da made in egypt montlar satışa gelir Yorum bağlantısı
Tansu Kalafatoğlu 5 Kasım Yazar Paylaş 5 Kasım Çağlar Bayur yazdı: bilgi kaynağın hangi ecnebi ise fena trollemiş milleti hala bu sektörün ayakta olması bile mucize, 2025 da made in egypt montlar satışa gelir dw 1 Yorum bağlantısı
Tansu Kalafatoğlu 5 Kasım Yazar Paylaş 5 Kasım michelin de 2 fabrika'yı kapatıyormuş. Yorum bağlantısı
Recommended Posts