İçeriğe Yönlendir

Alman Otomotiv Sektörü Nereye Gidiyor

Tansu Kalafatoğlu

Recommended Posts

Tansu Kalafatoğlu
Çağlar Bayur yazdı:

türkçe yayın yapan mı

onu hatırlamıyorum. Twitterda görmüştüm

Yorum bağlantısı
Çağlar Bayur
Tansu Kalafatoğlu yazdı:

financal time da yazmış

waoww o zaman tamamdır , yatırım notu da yükselmiş mi

Tansu Kalafatoğlu yazdı:

onu hatırlamıyorum. Twitterda görmüştüm

türkçe yayın yapan o , ecnebi X lerini biz göremiyoruz, görsek te ayrı bir gezegendeler onlar

Yorum bağlantısı
Tansu Kalafatoğlu
Çağlar Bayur yazdı:

waoww o zaman tamamdır , yatırım notu da yükselmiş mi

türkçe yayın yapan o , ecnebi X lerini biz göremiyoruz, görsek te ayrı bir gezegendeler onlar

tofaş 4 marka ile anlaşmış diye taban yapmış :) 

Yorum bağlantısı
Çağlar Bayur
Tansu Kalafatoğlu yazdı:

tofaş 4 marka ile anlaşmış diye taban yapmış :) 

bence öğle yemeğinde çıkan tabldotta salata lezzetsizdi ondandır , sebep listesi geniş coğrafya....

Yorum bağlantısı
Mahmut Yıldız

Nissan da 9 bin kişiyi işten çıkarıp üretim kapasitesini % 20 azaltmayı planlıyor link

Yorum bağlantısı
Mert Yeldan
Tansu Kalafatoğlu yazdı:

Fsi vardı bizde. Sıkıntılı bir durumdan dolayı satmak durumunda kalmıştık. Çok sağlam hissettirdi. Ağır hissettirdi. O dönemin japonlarına göre kaliteli algısını çok kolay kazanmıştı. 

Sürüşü en zevkli kasa 5 idi bence. 4,5,6 ve 7 kasa kullanmış biri olarak.

• Beğen 1
Yorum bağlantısı
  • 4 hafta sonra...
Tansu Kalafatoğlu
Mahmut Yıldız yazdı:

% 50 indirime rağmen ekimde satış 0 (yazı ile sıfır) 

20241129_203658.jpg

araç gelmemiştir diyeceğim ama olası değil. bi bakmak lazım

aa çin satışıymış :) 

• Beğen 1
  • Mutlu 1
Yorum bağlantısı
Recep Yavuz

Bana nasip olmadı ama eşim ilk defa bir yurtdışı turu yaptı iki günlük Yunanistan'a. Döndüğünde ilk dikkatini çeken yerel halkın burnu tavan yapmış papazların ellerini, eteklerini öpmesi olayını anlattı. İnsan her yerde her inanışta aynı. Yaradandan isteyecekleri için kendi evinde, odanda edeceğin samimi bir dua en kabul görenidir diye düşünüyorum ben. Topluluklar bu örnekte de olduğu gibi mutlaka farklı aracıları, personelleri duada bile araya sokmayı beceriyor ulusu, dini farketmeksizin.

• Beğen 1
Yorum bağlantısı
Mehmet Göktürk
Recep Yavuz yazdı:

Bana nasip olmadı ama eşim ilk defa bir yurtdışı turu yaptı iki günlük Yunanistan'a. Döndüğünde ilk dikkatini çeken yerel halkın burnu tavan yapmış papazların ellerini, eteklerini öpmesi olayını anlattı. İnsan her yerde her inanışta aynı. Yaradandan isteyecekleri için kendi evinde, odanda edeceğin samimi bir dua en kabul görenidir diye düşünüyorum ben. Topluluklar bu örnekte de olduğu gibi mutlaka farklı aracıları, personelleri duada bile araya sokmayı beceriyor ulusu, dini farketmeksizin.

Sadece 90+400 burda ama işte. 

Ve iş başvurusunu etkilemiyor.

Yunanistanın bizden farkı yok kültür olarak

• Beğen 2
Yorum bağlantısı
Çağlar Bayur
Tansu Kalafatoğlu yazdı:

90 VW çalışanı Papaz eşliğinde iş duasına çıkılmış. 400 mercedes çalışanı da online katılmış. 

https://www.sozcu.com.tr/isi-allah-a-kalan-alman-otomotiv-devleri-toplu-duaya-cikti-p112983

iki gün sonra Fransa da olacak daha  büyük katılım:  Notre Dam Katedrali yangından sonraki tamiratı bitti yeniden açılıyor , yapımı 300 yıl süren hatta hiç bitmeyen bir yapı...

• Beğen 2
Yorum bağlantısı
Tansu Kalafatoğlu

Ekonomi bakanı robert habeck vw’ye laf çakmış. Adın halk arabası, lüks araba değil, demiş. Ucuz araba üretmesini istemiş. 

Alman kamusu bizimkini kıskanmış heralde. Bu ne çıkıştır yiğidim

Yorum bağlantısı
Mehmet Göktürk
Tansu Kalafatoğlu yazdı:

Ekonomi bakanı robert habeck vw’ye laf çakmış. Adın halk arabası, lüks araba değil, demiş. Ucuz araba üretmesini istemiş. 

Alman kamusu bizimkini kıskanmış heralde. Bu ne çıkıştır yiğidim

şirketler plaza bebelerine kalınca vaziyet bu oldu. İyi demiş. 16 inç jantlara dönsünler öncelikle. 

• Beğen 2
Yorum bağlantısı
Evren Erakçora

Vw kaplumbağa gibi bir şey neden üretmedi hakikaten, hep bekledim bu tarz bir şey ama olmadı. 

• Beğen 1
Yorum bağlantısı
Çağlar Bayur

skoda bile lüks üretime kaydı... halk arabası işi caponlarda, o modellere de biz binmeyiz diye getirmiyorlar

• Mutlu 2
Yorum bağlantısı
Metin Akbal

Ucuza maletmek için şanzıman bile koymuyorlar o yüzden. Yakında kayışı da çıkaracaklar disliye doneceklermiş. Önceki konuda okudum :)

• Beğen 1
  • Mutlu 2
Yorum bağlantısı
Alpay Sumer
Metin Akbal yazdı:

Ucuza maletmek için şanzıman bile koymuyorlar o yüzden. Yakında kayışı da çıkaracaklar disliye doneceklermiş. Önceki konuda okudum :)

Uykuların mı kactı😀 

• Mutlu 1
Yorum bağlantısı
  • Konuyu Görüntüleyenler   0 kullanıcı

Sayfayı görüntüleyen kayıtlı kullanıcı bulunmuyor.

• Yeni Oluştur...