Çağlar Bayur 5 Kasım 2024 Paylaş 5 Kasım 2024 Tansu Kalafatoğlu yazdı: dw türkçe yayın yapan mı Yorum bağlantısı
Tansu Kalafatoğlu 5 Kasım 2024 Yazar Paylaş 5 Kasım 2024 Çağlar Bayur yazdı: türkçe yayın yapan mı onu hatırlamıyorum. Twitterda görmüştüm Yorum bağlantısı
Çağlar Bayur 5 Kasım 2024 Paylaş 5 Kasım 2024 Tansu Kalafatoğlu yazdı: financal time da yazmış waoww o zaman tamamdır , yatırım notu da yükselmiş mi Tansu Kalafatoğlu yazdı: onu hatırlamıyorum. Twitterda görmüştüm türkçe yayın yapan o , ecnebi X lerini biz göremiyoruz, görsek te ayrı bir gezegendeler onlar Yorum bağlantısı
Tansu Kalafatoğlu 5 Kasım 2024 Yazar Paylaş 5 Kasım 2024 Çağlar Bayur yazdı: waoww o zaman tamamdır , yatırım notu da yükselmiş mi türkçe yayın yapan o , ecnebi X lerini biz göremiyoruz, görsek te ayrı bir gezegendeler onlar tofaş 4 marka ile anlaşmış diye taban yapmış Yorum bağlantısı
Çağlar Bayur 5 Kasım 2024 Paylaş 5 Kasım 2024 Tansu Kalafatoğlu yazdı: tofaş 4 marka ile anlaşmış diye taban yapmış bence öğle yemeğinde çıkan tabldotta salata lezzetsizdi ondandır , sebep listesi geniş coğrafya.... Yorum bağlantısı
Mahmut Yıldız 7 Kasım 2024 Paylaş 7 Kasım 2024 Nissan da 9 bin kişiyi işten çıkarıp üretim kapasitesini % 20 azaltmayı planlıyor link Yorum bağlantısı
Mert Yeldan 7 Kasım 2024 Paylaş 7 Kasım 2024 Tansu Kalafatoğlu yazdı: Fsi vardı bizde. Sıkıntılı bir durumdan dolayı satmak durumunda kalmıştık. Çok sağlam hissettirdi. Ağır hissettirdi. O dönemin japonlarına göre kaliteli algısını çok kolay kazanmıştı. Sürüşü en zevkli kasa 5 idi bence. 4,5,6 ve 7 kasa kullanmış biri olarak. 1 Yorum bağlantısı
Mahmut Yıldız 29 Kasım 2024 Paylaş 29 Kasım 2024 % 50 indirime rağmen ekimde satış 0 (yazı ile sıfır) Yorum bağlantısı
Çağlar Bayur 29 Kasım 2024 Paylaş 29 Kasım 2024 bu tip ile 1 adet satabilmiş olması ile büyük başarı 1 4 Yorum bağlantısı
Tansu Kalafatoğlu 29 Kasım 2024 Yazar Paylaş 29 Kasım 2024 Mahmut Yıldız yazdı: % 50 indirime rağmen ekimde satış 0 (yazı ile sıfır) araç gelmemiştir diyeceğim ama olası değil. bi bakmak lazım aa çin satışıymış 1 1 Yorum bağlantısı
Tansu Kalafatoğlu 6 Aralık 2024 Yazar Paylaş 6 Aralık 2024 90 VW çalışanı Papaz eşliğinde iş duasına çıkılmış. 400 mercedes çalışanı da online katılmış. https://www.sozcu.com.tr/isi-allah-a-kalan-alman-otomotiv-devleri-toplu-duaya-cikti-p112983 1 Yorum bağlantısı
Recep Yavuz 6 Aralık 2024 Paylaş 6 Aralık 2024 Bana nasip olmadı ama eşim ilk defa bir yurtdışı turu yaptı iki günlük Yunanistan'a. Döndüğünde ilk dikkatini çeken yerel halkın burnu tavan yapmış papazların ellerini, eteklerini öpmesi olayını anlattı. İnsan her yerde her inanışta aynı. Yaradandan isteyecekleri için kendi evinde, odanda edeceğin samimi bir dua en kabul görenidir diye düşünüyorum ben. Topluluklar bu örnekte de olduğu gibi mutlaka farklı aracıları, personelleri duada bile araya sokmayı beceriyor ulusu, dini farketmeksizin. 1 Yorum bağlantısı
Mehmet Göktürk 6 Aralık 2024 Paylaş 6 Aralık 2024 Recep Yavuz yazdı: Bana nasip olmadı ama eşim ilk defa bir yurtdışı turu yaptı iki günlük Yunanistan'a. Döndüğünde ilk dikkatini çeken yerel halkın burnu tavan yapmış papazların ellerini, eteklerini öpmesi olayını anlattı. İnsan her yerde her inanışta aynı. Yaradandan isteyecekleri için kendi evinde, odanda edeceğin samimi bir dua en kabul görenidir diye düşünüyorum ben. Topluluklar bu örnekte de olduğu gibi mutlaka farklı aracıları, personelleri duada bile araya sokmayı beceriyor ulusu, dini farketmeksizin. Sadece 90+400 burda ama işte. Ve iş başvurusunu etkilemiyor. Yunanistanın bizden farkı yok kültür olarak 2 Yorum bağlantısı
Ali Darbaz 6 Aralık 2024 Paylaş 6 Aralık 2024 Yunanistan laik bir toplum değil. Hatta çok yobazlar. Yorum bağlantısı
Çağlar Bayur 6 Aralık 2024 Paylaş 6 Aralık 2024 Tansu Kalafatoğlu yazdı: 90 VW çalışanı Papaz eşliğinde iş duasına çıkılmış. 400 mercedes çalışanı da online katılmış. https://www.sozcu.com.tr/isi-allah-a-kalan-alman-otomotiv-devleri-toplu-duaya-cikti-p112983 iki gün sonra Fransa da olacak daha büyük katılım: Notre Dam Katedrali yangından sonraki tamiratı bitti yeniden açılıyor , yapımı 300 yıl süren hatta hiç bitmeyen bir yapı... 2 Yorum bağlantısı
Tansu Kalafatoğlu 13 Aralık 2024 Yazar Paylaş 13 Aralık 2024 Ekonomi bakanı robert habeck vw’ye laf çakmış. Adın halk arabası, lüks araba değil, demiş. Ucuz araba üretmesini istemiş. Alman kamusu bizimkini kıskanmış heralde. Bu ne çıkıştır yiğidim Yorum bağlantısı
Mehmet Göktürk 13 Aralık 2024 Paylaş 13 Aralık 2024 Tansu Kalafatoğlu yazdı: Ekonomi bakanı robert habeck vw’ye laf çakmış. Adın halk arabası, lüks araba değil, demiş. Ucuz araba üretmesini istemiş. Alman kamusu bizimkini kıskanmış heralde. Bu ne çıkıştır yiğidim şirketler plaza bebelerine kalınca vaziyet bu oldu. İyi demiş. 16 inç jantlara dönsünler öncelikle. 2 Yorum bağlantısı
Evren Erakçora 13 Aralık 2024 Paylaş 13 Aralık 2024 Vw kaplumbağa gibi bir şey neden üretmedi hakikaten, hep bekledim bu tarz bir şey ama olmadı. 1 Yorum bağlantısı
Çağlar Bayur 13 Aralık 2024 Paylaş 13 Aralık 2024 skoda bile lüks üretime kaydı... halk arabası işi caponlarda, o modellere de biz binmeyiz diye getirmiyorlar 2 Yorum bağlantısı
Metin Akbal 14 Aralık 2024 Paylaş 14 Aralık 2024 Ucuza maletmek için şanzıman bile koymuyorlar o yüzden. Yakında kayışı da çıkaracaklar disliye doneceklermiş. Önceki konuda okudum 1 2 Yorum bağlantısı
Alpay Sumer 14 Aralık 2024 Paylaş 14 Aralık 2024 Metin Akbal yazdı: Ucuza maletmek için şanzıman bile koymuyorlar o yüzden. Yakında kayışı da çıkaracaklar disliye doneceklermiş. Önceki konuda okudum Uykuların mı kactı😀 1 Yorum bağlantısı
Recommended Posts