Çağlar Bayur 5 Kasım Paylaş 5 Kasım Tansu Kalafatoğlu yazdı: dw türkçe yayın yapan mı Yorum bağlantısı
Tansu Kalafatoğlu 5 Kasım Yazar Paylaş 5 Kasım Çağlar Bayur yazdı: türkçe yayın yapan mı onu hatırlamıyorum. Twitterda görmüştüm Yorum bağlantısı
Çağlar Bayur 5 Kasım Paylaş 5 Kasım Tansu Kalafatoğlu yazdı: financal time da yazmış waoww o zaman tamamdır , yatırım notu da yükselmiş mi Tansu Kalafatoğlu yazdı: onu hatırlamıyorum. Twitterda görmüştüm türkçe yayın yapan o , ecnebi X lerini biz göremiyoruz, görsek te ayrı bir gezegendeler onlar Yorum bağlantısı
Tansu Kalafatoğlu 5 Kasım Yazar Paylaş 5 Kasım Çağlar Bayur yazdı: waoww o zaman tamamdır , yatırım notu da yükselmiş mi türkçe yayın yapan o , ecnebi X lerini biz göremiyoruz, görsek te ayrı bir gezegendeler onlar tofaş 4 marka ile anlaşmış diye taban yapmış Yorum bağlantısı
Çağlar Bayur 5 Kasım Paylaş 5 Kasım Tansu Kalafatoğlu yazdı: tofaş 4 marka ile anlaşmış diye taban yapmış bence öğle yemeğinde çıkan tabldotta salata lezzetsizdi ondandır , sebep listesi geniş coğrafya.... Yorum bağlantısı
Mahmut Yıldız 7 Kasım Paylaş 7 Kasım Nissan da 9 bin kişiyi işten çıkarıp üretim kapasitesini % 20 azaltmayı planlıyor link Yorum bağlantısı
Mert Yeldan 7 Kasım Paylaş 7 Kasım Tansu Kalafatoğlu yazdı: Fsi vardı bizde. Sıkıntılı bir durumdan dolayı satmak durumunda kalmıştık. Çok sağlam hissettirdi. Ağır hissettirdi. O dönemin japonlarına göre kaliteli algısını çok kolay kazanmıştı. Sürüşü en zevkli kasa 5 idi bence. 4,5,6 ve 7 kasa kullanmış biri olarak. 1 Yorum bağlantısı
Recommended Posts