Hüseyin Aydın Cuma 20:04 Paylaş Cuma 20:04 İyi Geceler Dostlar geçen gün uzun yol 500 km yol yaptım yolda rolanti problemleri yaşadım. öncesinde direksiyon basınç sensörü patladığı için değiştirmiştim ve bu esnadaki rolanti problemine eşdeğer bir durum oluştu. hemen aklıma yine basınç sensörü patladı diye geldi. durup kontrol ettiğimde patlama olmadığı hidrolik kaçağının olmadığını fakat HİDROLİK SEVİYESİNİN MAX SEVİYEDEN 1 CM YUKARIDA olduğunu gördüm. morot soğuyunca seviye yine olması gerektiği max seviyesine inmişti. artık birkaçgün kontrol ettim. tüm morot ısınınca seviye yükseliyor ve rolanti sorunu yapıyor motor soğuyunca seviye normale dönüyor. bu durum nası olabilir hidrolik yağı mı bozuktur. yoksa pompa kaynaklı bir sorun vardır. bilgi rica ediyorum. teşekkür ederim. Hüseyin Yorum bağlantısı
Çağlar Bayur Pazar 10:19 Paylaş Pazar 10:19 Hüseyin Aydın yazdı: yolda rolanti problemleri yaşadım yolda rölanti nasıl bir problem çıkardı bunu açarsanız daha iyi olur Yorum bağlantısı
Hüseyin Aydın Pazar 14:27 Yazar Paylaş Pazar 14:27 hocam iyi günler. basıç sensörü delinince görev yapmaz olmuştu ve rolanti tamamen duruncaya kadar devir 3000 3500 aralığında kalıyordu taki tamamen durup 1 - 2 saniye snra 900 devire düşüyordu. bunu nun aynısı oluştu bende yine sensör patladı sandım fakat patlama yok seviye yükselmesi var motor soğuyunca normale dönöyor. durum bu hocam Yorum bağlantısı
Çağlar Bayur Pazar 15:18 Paylaş Pazar 15:18 Hüseyin Aydın yazdı: hocam iyi günler. basıç sensörü delinince görev yapmaz olmuştu ve rolanti tamamen duruncaya kadar devir 3000 3500 aralığında kalıyordu taki tamamen durup 1 - 2 saniye snra 900 devire düşüyordu. bunu nun aynısı oluştu bende yine sensör patladı sandım fakat patlama yok seviye yükselmesi var motor soğuyunca normale dönöyor. durum bu hocam denk gelmiş olabilir, psps sensör arızası rölantide direksiyonu çevirince motorun stop etmesine sebebp olabilir. diğer belirtileri yapmamalı Yorum bağlantısı
Mustafa Tüfekçi Pazar 15:21 Paylaş Pazar 15:21 Focus 1 de Max min bir de cold yazar Soğukken Max min arası çalışınca Max da mi oluyordu emin değilim Yorum bağlantısı
Hüseyin Aydın 6 saat önce Yazar Paylaş 6 saat önce Cevaplarınıza teşekkür ederim bu hidrolik seviyesi yükselmesi hakkında tam bilgi sahibi olamadım takip edeceğeim.herkese iyi günler dilerim hüseyin Yorum bağlantısı
Recommended Posts