özgür çetinkaya Cuma 15:03 Paylaş Cuma 15:03 2008 model aracım var. Araç sanki eski performans vermiyor siyah duman malum. Partikül temizliği yaptırmalı mı? Performansa katkısı oluyormu veya başka öneriniz var mıdır? Yorum bağlantısı
Ü.Emre Kartal Cuma 15:05 Paylaş Cuma 15:05 2008 modelde dpf var mı? Ben sanmıyorum ama Yorum bağlantısı
özgür çetinkaya Cuma 15:07 Yazar Paylaş Cuma 15:07 Ü.Emre Kartal yazdı: 2008 modelde dpf var mı? Ben sanmıyorum ama O dediğimizde yoktur belkide 😀 Yorum bağlantısı
Çağlar Bayur Cuma 15:11 Paylaş Cuma 15:11 1.4 tdci da dpf yok ki temizlensin vesile ile duman ile dpf in de ilgisi yok zaten Yorum bağlantısı
Tansu Kalafatoğlu Cuma 16:26 Paylaş Cuma 16:26 Siyah duman, sağlıksız yanmaya işarettir. daha doğrusu verimsiz yanma demektir Yorum bağlantısı
özgür çetinkaya Cuma 19:19 Yazar Paylaş Cuma 19:19 Çağlar Bayur yazdı: 1.4 tdci da dpf yok ki temizlensin vesile ile duman ile dpf in de ilgisi yok zaten Tansu Kalafatoğlu yazdı: Siyah duman, sağlıksız yanmaya işarettir. daha doğrusu verimsiz yanma demektir O zaman bakım olarak sadece egr ve boğaz kelebeği temizlik yeterli midir? Yorum bağlantısı
Tansu Kalafatoğlu Cuma 19:57 Paylaş Cuma 19:57 özgür çetinkaya yazdı: O zaman bakım olarak sadece egr ve boğaz kelebeği temizlik yeterli midir? saymayayım tek tek ama yakıt pompası ve turbo’dan başlanır, egzozdan çıkılır. Sorun motor yaptırmaya da gider, basit bi soketin yerine oturtulmasıyla da çözülebilir. Yorum bağlantısı
özgür çetinkaya Cuma 20:04 Yazar Paylaş Cuma 20:04 Tansu Kalafatoğlu yazdı: saymayayım tek tek ama yakıt pompası ve turbo’dan başlanır, egzozdan çıkılır. Sorun motor yaptırmaya da gider, basit bi soketin yerine oturtulmasıyla da çözülebilir. Buna çare bulacak usta daha denk gelmedim. Motor kısmında sanırım subaplar ile alakalı imiş. Yorum bağlantısı
Tansu Kalafatoğlu Cuma 20:09 Paylaş Cuma 20:09 özgür çetinkaya yazdı: Buna çare bulacak usta daha denk gelmedim. Motor kısmında sanırım subaplar ile alakalı imiş. internetten olmaz hocam. Ustaya gidin. Arızaya nasıl yaklaştığını, nasıl çalıştığını biraz gözlemleyin. Aklınıza yatarsa teslim olun. Yorum bağlantısı
Çağlar Bayur Pazar 10:18 Paylaş Pazar 10:18 özgür çetinkaya yazdı: O zaman bakım olarak sadece egr ve boğaz kelebeği temizlik yeterli midir? tdci boğaz kelebeği olmaz? kelebek(klape) olursa da onun işlevi başka idi zaten. Yorum bağlantısı
Recommended Posts