Fatih Karaa 25 Ekim Paylaş 25 Ekim (düzenlendi) Merhaba arkadaşlar normal radyo dinlerken cızırtı yok ama farı açınca yada çakmaklığa birşey takınca hemen cızırtı oluyor. Orjinal antenin üstü soyulmuş kırık gibiydi başka anten aldım ama sorun devam ediyor hala. Sorun radyoda mı yoksa birşey kısa devre yada şase mı yapıyordur nereye bakmam lazım? 25 Ekim tarihinde Fatih Karaa tarafından düzenlendi Yorum bağlantısı
Doğan Arşiray 25 Ekim Paylaş 25 Ekim led yada xenon ampul varmı? onlar yapar. birde radyo orijinal değilse yada kablolaması kötü ise o da yapar. 1 Yorum bağlantısı
Mehmet Ozyurek 25 Ekim Paylaş 25 Ekim Anten sorunu değildir.. Ona odaklanayın.. Araçta led var yada xenon var mı ? Onlara odaklanın. Yorum bağlantısı
Fatih Karaa 25 Ekim Yazar Paylaş 25 Ekim Doğan Arşiray yazdı: led yada xenon ampul varmı? onlar yapar. birde radyo orijinal değilse yada kablolaması kötü ise o da yapar. Mehmet Ozyurek yazdı: Anten sorunu değildir.. Ona odaklanayın.. Araçta led var yada xenon var mı ? Onlara odaklanın. Xenon ampul kullanıyorum ama gündüz farlar kapalı çakmaklığa telefonu takıyorum yine cızırtı çok oluyor çıkartıyorum düzeliyor yine mi xenonda problem olabilir. Yorum bağlantısı
Ali Gök 25 Ekim Paylaş 25 Ekim radya ile led ampülün ne ilgisi var yahu . ne değişik kafası var bu mondeonun Yorum bağlantısı
Ersen Tapan 25 Ekim Paylaş 25 Ekim Benim araç kamerasının adaptörü bozulunca değiştirdiğimde ne kadar radyoya cızırtı yaptırdığını farketmiştim. Yenisinde hiç sorun olmuyor artık. Yorum bağlantısı
Servet Aydın 25 Ekim Paylaş 25 Ekim Ali Gök yazdı: radya ile led ampülün ne ilgisi var yahu . ne değişik kafası var bu mondeonun Dandik bi led ampül sürücüsünün yaydığı harmoniği gözler görse mum takarlar arabaya. Çakmak şarj cihazı ile ledin içindeki sürücüler iyi değil. Araç ses sisteminde oynama vs varsa toprak hattı zayıflığı ile harmonikler duluyabilir Yorum bağlantısı
Doğan Arşiray 25 Ekim Paylaş 25 Ekim Fatih Karaa yazdı: Xenon ampul kullanıyorum ama gündüz farlar kapalı çakmaklığa telefonu takıyorum yine cızırtı çok oluyor çıkartıyorum düzeliyor yine mi xenonda problem olabilir. olamaz tamamen kapalıysa. hid ballastlarının enerji soketlerini çıkartırsanız etkisini görebilirsiniz. ama araçta bir tür arıza teşhisi sistemi varsa olabilir. Yorum bağlantısı
Tansu Kalafatoğlu 25 Ekim Paylaş 25 Ekim Araçta orijinal olmayan her şey yapabilir bunu. Bagajdaki ilave bir tel bile olabilir. ben kamera için 5v düşürücü almıştım. Lastik sensörü hata vermeye başladı. 1 yıl sonra tam uykuya dalarken aklıma gelmişti de çözümlemiştim. 1 1 Yorum bağlantısı
Mehmet Göktürk 25 Ekim Paylaş 25 Ekim telefon şarj cihazında da osilatör var. başka şarj takın. Yorum bağlantısı
Selçuk Bakış 25 Ekim Paylaş 25 Ekim Tansu Kalafatoğlu yazdı: Araçta orijinal olmayan her şey yapabilir bunu. Bagajdaki ilave bir tel bile olabilir. ben kamera için 5v düşürücü almıştım. Lastik sensörü hata vermeye başladı. 1 yıl sonra tam uykuya dalarken aklıma gelmişti de çözümlemiştim. https://www.instagram.com/reel/DAQxjsvtOuQ/?igsh=Y2dqZnNjYmpjdHQw 1 Yorum bağlantısı
Adnan Çakır 25 Ekim Paylaş 25 Ekim Eskiden parazit giderici meksefe (kondansatör) ler vardı hala var mı? Yorum bağlantısı
Tansu Kalafatoğlu 25 Ekim Paylaş 25 Ekim Selçuk Bakış yazdı: https://www.instagram.com/reel/DAQxjsvtOuQ/?igsh=Y2dqZnNjYmpjdHQw Haha bi yer daha var, böyle aniden aydınlanma geliyor orada da 1 Yorum bağlantısı
Servet Aydın 25 Ekim Paylaş 25 Ekim Adnan Çakır yazdı: Eskiden parazit giderici meksefe (kondansatör) ler vardı hala var mı? Düşük frekans yüksek pik voltajda işe yarıyor. Şimdiki sürücüler 400-500khz. İşe çok yaramıyor 1 Yorum bağlantısı
Fatih Karaa 26 Ekim Yazar Paylaş 26 Ekim Murat Kırçal yazdı: Araç çalışırkenmi cızırtı yapıyor. Sürüş sırasında diyeyim normal stop edip sadece radyo dinlemedim Yorum bağlantısı
Murat Kırçal 30 Ekim Paylaş 30 Ekim Fatih Karaa yazdı: Sürüş sırasında diyeyim normal stop edip sadece radyo dinlemedim Aracın elektirik tesisatını kontrol ettirin. Akü düzenli şarj oluyormu, şarj dinamosunun kömürleri vs. Bunlar teybin ara frekansında cızırtı yapıyor olabilir. Yorum bağlantısı
Mustafa Yanar 30 Ekim Paylaş 30 Ekim İç havalandırma fan motoru da parazit yapabiliyormuş. Yorum bağlantısı
Fatih Karaa 1 Kasım Yazar Paylaş 1 Kasım Elektrik tesisatı normal dedi elektrikçi. Mesela slow Türk dinlenmeyecek kadar cızırtılı fenomen hafif virgin Radio'da parazit nadir oluyor. Radyonun arkasında mı bir temassızlık var onu düşünüyorum artık hafta sonu söküp bakacağım. Yorum bağlantısı
Recommended Posts