Çağlar Bayur 1 Kasım Paylaş 1 Kasım fazla var sa... yardımcı oluruz, başımızdan geçsin Yorum bağlantısı
Önder Özcan 1 Kasım Yazar Paylaş 1 Kasım Mehmet Ozyurek yazdı: Şşşt Öndeeer Plakları saydın mı len.. Eksik var mı? Nasıl yaaaa, saymalı mıyım? Mıydım? Yım mı? Ne- ler aldın çabuk söyle. Saymakla uğraştırma sayması 36 saat sürer. Çağlar Bayur yazdı: fazla var sa... yardımcı oluruz, başımızdan geçsin Kışt kışt. Plaklar zimmetli. Original dönem plakları. Yorum bağlantısı
Çağlar Bayur 1 Kasım Paylaş 1 Kasım Önder Özcan yazdı: dönem plakları. eskiiğğciiğğğğğğ geldi alınır eskiler Yorum bağlantısı
Önder Özcan 1 Kasım Yazar Paylaş 1 Kasım Çağlar Bayur yazdı: eskiiğğciiğğğğğğ geldi alınır eskiler Bu ikisine kaç mandal verirsin? Yorum bağlantısı
İlkay Başaran 1 Kasım Paylaş 1 Kasım Cihazda taocu takılıymış emmi dedi. En son onu dinlemişsin Yorum bağlantısı
Çağlar Bayur 1 Kasım Paylaş 1 Kasım Önder Özcan yazdı: Bu ikisine kaç mandal verirsin? 10 adet yaylı mandal feda olsun Yorum bağlantısı
Mehmet Ozyurek 1 Kasım Paylaş 1 Kasım Önder Özcan yazdı: Bu ikisine kaç mandal verirsin? Ajda neredeydi len. Onu çok aradım bulamadım. Ben de rast gele 7-8 tane çektim 2 2 Yorum bağlantısı
Recommended Posts