Çağlar Bayur 25 Ekim Paylaş 25 Ekim çift al yapıştır, yükseklik 30 cm diyelim, 20 cm i en sert üste 10 cm bi yumuşakça 2 Yorum bağlantısı
Ümit Türk 28 Ekim Paylaş 28 Ekim (düzenlendi) İstanbul Tuzla'da koltuk döşeme işi yapan arkadaşım var. Kefilim işçiliği çok iyidir. Malzemede satar. Beraber bir firmada çalıştık. Not: Sadece Ev koltukları yapar. Baza başlık dahil. Ev mobilyası diyelim daha net olur. 28 Ekim tarihinde Ümit Türk tarafından düzenlendi 3 Yorum bağlantısı
Önder Özcan 28 Ekim Yazar Paylaş 28 Ekim Cumartesi döşemeciye gittim ölçüleri söyledim. Tek tabakadan komple takım çıkar dedi. 5000 liraya yaparım dedi. Aslında bunda işçilik yok, minder kılıfı ölçüsünde süngeri kesip fermuarlı minder kılıfına sokacak hepsi bu. (tabi süngerin dışı elyaflanmış olmalı) İnternetten üretici firmadan o tabakayı 2450 liraya alabiliyorum. Sanırım bir tabaka alıp kendim yapacağım. 4 Yorum bağlantısı
Servet Aydın 28 Ekim Paylaş 28 Ekim Koltukları hallet. Mabadım keyfine düşkündür 1 1 Yorum bağlantısı
Önder Özcan 28 Ekim Yazar Paylaş 28 Ekim Servet Aydın yazdı: Koltukları hallet. Mabadım keyfine düşkündür Siparişi bugün vericem ama gelmesi bikaç gün sürer sanırım. Sen yanında yedek minder getir, ya da Emmide vardır iki tane getirsin gelirken. 1 Yorum bağlantısı
İlkay Başaran 28 Ekim Paylaş 28 Ekim Çağlar Bayur yazdı: Bunu susamlayıp safın birine donut diye satacaksın 1 Yorum bağlantısı
Çağlar Bayur 28 Ekim Paylaş 28 Ekim İlkay Başaran yazdı: Bunu susamlayıp safın birine donut diye satacaksın dunot susamlı olmaz ki Yorum bağlantısı
İlkay Başaran 28 Ekim Paylaş 28 Ekim Çağlar Bayur yazdı: dunot susamlı olmaz ki O yüzden saf biri dedim. 1 4 Yorum bağlantısı
Emin Önal 28 Ekim Paylaş 28 Ekim Çağlar Bayur yazdı: pilanidal sinüs operasyonu sonrası çok işe yarıyor 1 Yorum bağlantısı
Çağlar Bayur 28 Ekim Paylaş 28 Ekim İlkay Başaran yazdı: O yüzden saf biri dedim. o derece diosun, satlık köprü var 1 Yorum bağlantısı
Mehmet Ozyurek 28 Ekim Paylaş 28 Ekim Önder Özcan yazdı: Siparişi bugün vericem ama gelmesi bikaç gün sürer sanırım. Sen yanında yedek minder getir, ya da Emmide vardır iki tane getirsin gelirken. Şişme yatak getirelim yerde oturruz Yorum bağlantısı
Servet Aydın 28 Ekim Paylaş 28 Ekim Mehmet Ozyurek yazdı: Şişme yatak getirelim yerde oturruz Sediciyle gidelim konfor zirve 1 1 Yorum bağlantısı
Servet Aydın 28 Ekim Paylaş 28 Ekim İlkay Başaran yazdı: Mabad denmiş vpn açıldı Kapa ört 1 Yorum bağlantısı
Çağlar Bayur 28 Ekim Paylaş 28 Ekim Mehmet Ozyurek yazdı: Şişme yatak getirelim yerde oturruz kendi şişirme pompası içinde olan var, 1 Yorum bağlantısı
Önder Özcan 30 Ekim Yazar Paylaş 30 Ekim Mehmet Ozyurek yazdı: Şişme yatak getirelim yerde oturruz Yatak olsun ama, başka bişey getirmeyin. Servet Aydın yazdı: Sediciyle gidelim konfor zirve Sedici giremez tabelesı koyduk maalleye. Ona göre gel. 2 Yorum bağlantısı
İlkay Başaran 1 Kasım Paylaş 1 Kasım Önder Özcan yazdı: Yatak olsun ama, başka bişey getirmeyin. E başka ne var ki zaten Yorum bağlantısı
Önder Özcan 1 Kasım Yazar Paylaş 1 Kasım İlkay Başaran yazdı: E başka ne var ki zaten Şambrel filan getirirler nemelazım Yorum bağlantısı
İlkay Başaran 1 Kasım Paylaş 1 Kasım Önder Özcan yazdı: Şambrel filan getirirler nemelazım susamlayıp safın birine donut diye satarız 2 Yorum bağlantısı
Önder Özcan 1 Kasım Yazar Paylaş 1 Kasım İlkay Başaran yazdı: susamlayıp safın birine donut diye satarız Donut müşterisi geldi, aşağıda. Servet Aydın yazdı: Selaammm Gel canım gel 2 Yorum bağlantısı
İlkay Başaran 1 Kasım Paylaş 1 Kasım Servet Aydın yazdı: Selaammm Gel gel, donut var Önder Özcan yazdı: Donut müşterisi geldi, aşağıda. Taze tabi. Kokmuştur, buyrun. 2 Yorum bağlantısı
Mehmet Ozyurek 1 Kasım Paylaş 1 Kasım Şşşt Öndeeer Plakları saydın mı len.. Eksik var mı? 1 1 Yorum bağlantısı
Recommended Posts