Çağlar Bayur Cuma 14:49 Paylaş Cuma 14:49 çift al yapıştır, yükseklik 30 cm diyelim, 20 cm i en sert üste 10 cm bi yumuşakça 2 Yorum bağlantısı
Ümit Türk Pazartesi 07:11 Paylaş Pazartesi 07:11 (düzenlendi) İstanbul Tuzla'da koltuk döşeme işi yapan arkadaşım var. Kefilim işçiliği çok iyidir. Malzemede satar. Beraber bir firmada çalıştık. Not: Sadece Ev koltukları yapar. Baza başlık dahil. Ev mobilyası diyelim daha net olur. Pazartesi 07:12 tarihinde Ümit Türk tarafından düzenlendi 3 Yorum bağlantısı
Önder Özcan Pazartesi 09:03 Yazar Paylaş Pazartesi 09:03 Cumartesi döşemeciye gittim ölçüleri söyledim. Tek tabakadan komple takım çıkar dedi. 5000 liraya yaparım dedi. Aslında bunda işçilik yok, minder kılıfı ölçüsünde süngeri kesip fermuarlı minder kılıfına sokacak hepsi bu. (tabi süngerin dışı elyaflanmış olmalı) İnternetten üretici firmadan o tabakayı 2450 liraya alabiliyorum. Sanırım bir tabaka alıp kendim yapacağım. 3 Yorum bağlantısı
Servet Aydın Pazartesi 10:46 Paylaş Pazartesi 10:46 Koltukları hallet. Mabadım keyfine düşkündür 1 1 Yorum bağlantısı
Önder Özcan Pazartesi 10:58 Yazar Paylaş Pazartesi 10:58 Servet Aydın yazdı: Koltukları hallet. Mabadım keyfine düşkündür Siparişi bugün vericem ama gelmesi bikaç gün sürer sanırım. Sen yanında yedek minder getir, ya da Emmide vardır iki tane getirsin gelirken. 1 Yorum bağlantısı
İlkay Başaran Pazartesi 12:16 Paylaş Pazartesi 12:16 Çağlar Bayur yazdı: Bunu susamlayıp safın birine donut diye satacaksın 1 Yorum bağlantısı
Çağlar Bayur Pazartesi 12:57 Paylaş Pazartesi 12:57 İlkay Başaran yazdı: Bunu susamlayıp safın birine donut diye satacaksın dunot susamlı olmaz ki Yorum bağlantısı
İlkay Başaran Pazartesi 13:20 Paylaş Pazartesi 13:20 Çağlar Bayur yazdı: dunot susamlı olmaz ki O yüzden saf biri dedim. 1 3 Yorum bağlantısı
Emin Önal Pazartesi 14:47 Paylaş Pazartesi 14:47 Çağlar Bayur yazdı: pilanidal sinüs operasyonu sonrası çok işe yarıyor 1 Yorum bağlantısı
Çağlar Bayur Pazartesi 16:57 Paylaş Pazartesi 16:57 İlkay Başaran yazdı: O yüzden saf biri dedim. o derece diosun, satlık köprü var 1 Yorum bağlantısı
Mehmet Ozyurek Pazartesi 18:02 Paylaş Pazartesi 18:02 Önder Özcan yazdı: Siparişi bugün vericem ama gelmesi bikaç gün sürer sanırım. Sen yanında yedek minder getir, ya da Emmide vardır iki tane getirsin gelirken. Şişme yatak getirelim yerde oturruz Yorum bağlantısı
Servet Aydın Pazartesi 20:27 Paylaş Pazartesi 20:27 Mehmet Ozyurek yazdı: Şişme yatak getirelim yerde oturruz Sediciyle gidelim konfor zirve 1 1 Yorum bağlantısı
Servet Aydın Pazartesi 20:28 Paylaş Pazartesi 20:28 İlkay Başaran yazdı: Mabad denmiş vpn açıldı Kapa ört 1 Yorum bağlantısı
Çağlar Bayur Pazartesi 21:29 Paylaş Pazartesi 21:29 Mehmet Ozyurek yazdı: Şişme yatak getirelim yerde oturruz kendi şişirme pompası içinde olan var, 1 Yorum bağlantısı
Recommended Posts