Metin Akbal 23 Ekim Paylaş 23 Ekim Bazı renkler bazı arabalar için özel yaratılmış. İşte buda öyle bir renk 😊 Maşallah. 1 Yorum bağlantısı
Önder Başböyük 23 Ekim Paylaş 23 Ekim Hayırlı olsun, kazasız belasız kullanın renk dikkat çekici ama herkesin tercih edeceğim bir renk değil, umarim ileride satarken dezavantaj olmaz. 1 Yorum bağlantısı
Alpay Sumer 23 Ekim Paylaş 23 Ekim uvvvv cookk iyii 🔥 Hicte pişman olmayın mis gibi 🧿 En iyisini yapmışsınız.. Tadını cıkarın 1 Yorum bağlantısı
Sermet Gündoğdu 23 Ekim Paylaş 23 Ekim Hayırlı olsun Abi kazasız belasız inşallah. 1 Yorum bağlantısı
Alpay Sumer 23 Ekim Paylaş 23 Ekim Oğuzkan Erışık yazdı: Astra 1.2 T GS mi geldi yoksa? Sarı renkli? La bi duraydın adam ipucu verseydi tövbe bismillah 1 4 Yorum bağlantısı
Yücel Gezgin 23 Ekim Yazar Paylaş 23 Ekim Mehmet Cihat yazdı: psa tasarımda farklılığa gitti mi bilmiyorum 1.2 motorların trigeri yağ içinde çalıştığı için biraz sorun çıkarıyor parçalar kopup yağ pompasını tıkıyor vs. diye duymuştum. yağda çalışacak ise zincir yapsalardı da herkes rahat etseydi Vallahi zaten dediğim gibi arabadan anlamıyorum,fazlada kullanamıyorum,bundan önceki aracım 2016 jettaydı, sıfır almıştım 8 yılda 20 bin km zor yaptım,o şekilde hatasız,boyasız,sattım.Ama hatun niye sattın bana sormadan dedi ogün bugün (5 aydır )başımın etini yiyor,bende bunu aldım şimdide kart zampara diyor bana :))) yaptığınız yorum için ayrıca teşekkür ederim kardeşim.. 7 Yorum bağlantısı
Mehmet Ozyurek 23 Ekim Paylaş 23 Ekim Oğuzkan Erışık yazdı: Astra 1.2 T GS mi geldi yoksa? Sarı renkli? Harbi yuh ya. 2 4 Yorum bağlantısı
Yücel Gezgin 23 Ekim Yazar Paylaş 23 Ekim Metin Akbal yazdı: Bazı renkler bazı arabalar için özel yaratılmış. İşte buda öyle bir renk 😊 Maşallah. Baştacısın kardeşim,sağol varol. Alpay Sumer yazdı: uvvvv cookk iyii 🔥 Hicte pişman olmayın mis gibi 🧿 En iyisini yapmışsınız.. Tadını cıkarın Eyvallah kardeşim benim,baştacısın... Sermet Gündoğdu yazdı: Hayırlı olsun Abi kazasız belasız inşallah. Eyvallah Allah razı olsun kardeşim... Yorum bağlantısı
İsa Acar 23 Ekim Paylaş 23 Ekim Harika gözüküyor, güzel günlerde kullanılsın, miss 1 Yorum bağlantısı
Yücel Gezgin 23 Ekim Yazar Paylaş 23 Ekim İsa Acar yazdı: Harika gözüküyor, güzel günlerde kullanılsın, miss Eyvallah kardeşim sağol varol... Sani Gerşon yazdı: Güle güle kullanın Teşekkür ederim,daha iyileri sizin olsun... 1 Yorum bağlantısı
Oğuzkan Erışık 23 Ekim Paylaş 23 Ekim Alpay Sumer yazdı: La bi duraydın adam ipucu verseydi tövbe bismillah Mehmet Ozyurek yazdı: Harbi yuh ya. Hocamla beraber gittik notere 2 Yorum bağlantısı
Oğuzkan Erışık 23 Ekim Paylaş 23 Ekim İsa Acar yazdı: Harika gözüküyor, güzel günlerde kullanılsın, miss Sende alsana bunlardan abi Yorum bağlantısı
İsa Acar 23 Ekim Paylaş 23 Ekim Oğuzkan Erışık yazdı: Sende alsana bunlardan abi Nerdeee bizde para 2 Yorum bağlantısı
Yücel Gezgin 23 Ekim Yazar Paylaş 23 Ekim Mehmet Göktürk yazdı: çok şık hayırlı olsun. Teşekkür ederim,mehmet bey sağolun.. 1 Yorum bağlantısı
Doğan Arşiray 23 Ekim Paylaş 23 Ekim Mehmet Ozyurek yazdı: 20 yaş Hayırlı olsun başlık naftalin kokuyor vallahi :P 1 Yorum bağlantısı
Alpay Sumer 23 Ekim Paylaş 23 Ekim Yücel Gezgin yazdı: Vallahi zaten dediğim gibi arabadan anlamıyorum,fazlada kullanamıyorum,bundan önceki aracım 2016 jettaydı, sıfır almıştım 8 yılda 20 bin km zor yaptım,o şekilde hatasız,boyasız,sattım. Tüh kacırdık 😕 1 Yorum bağlantısı
Emre Şimşek 23 Ekim Paylaş 23 Ekim Güle güle kullanılsın çok güzel duruyor maşallah 1 Yorum bağlantısı
Servet Aydın 23 Ekim Paylaş 23 Ekim Bize iyi ki danışmadın Yücel. Manyak araba almışsın 2 3 Yorum bağlantısı
Adnan Çakır 23 Ekim Paylaş 23 Ekim 🧿 Maşallah, hayırlı olsun iyi günlerde kazasız cezasız kullanın. 1 Yorum bağlantısı
Yücel Gezgin 23 Ekim Yazar Paylaş 23 Ekim Servet Aydın yazdı: Bize iyi ki danışmadın Yücel. Manyak araba almışsın Hahaha teşekkürler Yorum bağlantısı
Yücel Gezgin 23 Ekim Yazar Paylaş 23 Ekim Emre Şimşek yazdı: Güle güle kullanılsın çok güzel duruyor maşallah Eyvallah kardeşim teşekkür ederim Adnan Çakır yazdı: 🧿 Maşallah, hayırlı olsun iyi günlerde kazasız cezasız kullanın. Teşekkür ederim kardeşim Yorum bağlantısı
Metin Akbal 23 Ekim Paylaş 23 Ekim Alpay Sumer yazdı: La bi duraydın adam ipucu verseydi tövbe bismillah Sende yani eski Opel degil yazılmış genç işi yazılmış Fransız yazılmış o kadarını da tahmin etsin artık. Simarmasin fazla 2 Yorum bağlantısı
Recommended Posts