Mustafa Tüfekçi 23 Ekim Paylaş 23 Ekim Mehmet Ozyurek yazdı: Sen görüntüde küçülünce başlarım. Bana benziyor 60-200 ve sen diyince gözümüz de canlanan sahne 1 Yorum bağlantısı
Doğan Arşiray 23 Ekim Paylaş 23 Ekim Ali Gök yazdı: Bakarak anlayacak ustada varmı bilemedim şansa biraz bu işler sanki En temizi tanıdık bildik araba açmadan bilemiyorlar mübarekler. sanki açık beyin ameliyatı yapacak pe... Yorum bağlantısı
Servet Aydın 23 Ekim Paylaş 23 Ekim İlkay Başaran yazdı: Ben devrediyorum konuyu @Ali Cihangiroğlu Çipi sedicilemişsin bence. Kaç sedici alır burası? İki kesin üçü zorlar😁 Yorum bağlantısı
Metin Akbal 23 Ekim Paylaş 23 Ekim Mehmet Ozyurek yazdı: Sani ve sana göre sensör bozuk Çağlara göre egr bozuk Bana göre kalibrasyon bozuk. orta yol bulamadık. 😅 Sende konu açsana abi. Sensör hatalarını görelim. Yağ kaçaklarını görelim. Arıza lambasini görelim. LPG kaçaklarını görelim. Motorun teknik detaylarını görelim. Nasıl araba kepirt... satılmış görelim Akl motorun karakteristiği LPG de lambda sensörüdür. Bende sensör diyorum. 3 Yorum bağlantısı
Mustafa Tüfekçi 23 Ekim Paylaş 23 Ekim Desene abi belki usta değildik ama çok arıza ışığı söndürdük. Desene.. Hatta işi abartıp beyinden kapatılan arıza ışığını aktif edip yakıp bı daha söndürdük . Biz LPG işine pazartesi başlamadık :∆ Bunları de şovu yap. Siz tüpte çay demlerken biz tupte top speed yapardık da de. bak bunu da güzel laf jeneriklik 1 Yorum bağlantısı
Mehmet Ozyurek 23 Ekim Paylaş 23 Ekim Metin Akbal yazdı: Akl motorun karakteristiği LPG de lambda sensörüdür. Bende sensör diyorum. Sensörü değişirsem sönecek mi.? Yorum bağlantısı
Metin Akbal 23 Ekim Paylaş 23 Ekim Mehmet Ozyurek yazdı: Sensörü değişirsem sönecek mi.? Arıza kaydı ne diyor? O2 Bank Sensor diye tahmin ediyorum. 1 Yorum bağlantısı
Mehmet Ozyurek 23 Ekim Paylaş 23 Ekim Metin Akbal yazdı: Arıza kaydı ne diyor? O2 Bank Sensor diye tahmin ediyorum. P0135 Söndürüyorum 200-300 km sonra tekrar yanıyor. Yorum bağlantısı
Metin Akbal 23 Ekim Paylaş 23 Ekim Mehmet Ozyurek yazdı: P0135 Söndürüyorum 200-300 km sonra tekrar yanıyor. Öndeki sensör yani. Bora Golf te falan NGK dan başkasını kabul etmiyordu. Ayar bozuk olsa kalibrasyon sorunu olsa system too lean veya rich derdi. 1 depo benzinde binip öyle dene istersen aynı hatayı verir muhtemelen. 1 Yorum bağlantısı
Serkan Maden 24 Ekim Paylaş 24 Ekim Mehmet Ozyurek yazdı: P0135 Söndürüyorum 200-300 km sonra tekrar yanıyor. Aynı motor jettada ne yaptırdıysam yine yandı. 5 sene öyle bindim. Kalemle üstünü boya bence 2 Yorum bağlantısı
Hüseyin Gündoğan 24 Ekim Yazar Paylaş 24 Ekim Mehmet Ozyurek yazdı: Bu aracın bakılacak tek yeri şanzımanı, otomatik alacaksanız DSG'ye baktırmalısınız. Audi Hocam sorun olduğunu nasıl anlarız ? Silkeleme mi yapıyor ? Yorum bağlantısı
Cem Işık 24 Ekim Paylaş 24 Ekim Hüseyin Gündoğan yazdı: Hocam sorun olduğunu nasıl anlarız ? Silkeleme mi yapıyor ? Rölantide titreme ile gösterir genelde kendini. Titreme hissedildiğinde vites n ye alındığında titreme geçiyorsa arıza başlıyor denebilir. Yorum bağlantısı
Öner Kurukuz 24 Ekim Paylaş 24 Ekim Selim Bilgin yazdı: Attraction olur diyorsanız hemen vereyim. https://www.sahibinden.com/ilan/vasita-otomobil-audi-ilk-sahibinden-sifir-gibi-a3-dizel-otomatik-1203224136/detay/ Kronik sorunu yok diyebilriim, klasik 1.6 tdi (dpf, enjektör vs.) ve dsg konuları dışında. Performansı ile ilgili @Çağlar Bayur'un sorduğu gibi önce ne kullandığın önemli. Eminim bir çok insana seri gelecektir, yetersiz diyemem, ama kesinlikle hız arabası değil. Üzer mi? Beklenti çok yüksek değilse üzmez, yakıtı çok iyi bunların, bir de sonuçta Audi, şekli vs. de güzel. Muhtemelen 8 valf olduğu için düşük devirleri canlı oluyor ama devir yükseldikçe o canlılık azalıyor. Yorum bağlantısı
Mehmet Göktürk 24 Ekim Paylaş 24 Ekim 8v model adı. Valf değil. Öner Kurukuz yazdı: Muhtemelen 8 valf olduğu için düşük devirleri canlı oluyor ama devir yükseldikçe o canlılık azalıyor. 110 hp araç. Dizel. Üst devir olmaz ki dizelde. Bak bizim benzinli satılık. Yorum bağlantısı
Öner Kurukuz 24 Ekim Paylaş 24 Ekim (düzenlendi) Mehmet Göktürk yazdı: 8v model adı. Valf değil. 110 hp araç. Dizel. Üst devir olmaz ki dizelde. Bak bizim benzinli satılık. Evet, 8V modeliymiş. Şimdi baktım detaylarına da araç 16 valf. Model ismini neden böyle farkli anlama gelecek şeyler koyarlar anlamıyorum. 2000 li yillarin araçlarında 8V veya 16V diye valf sayısını yazarlardı arka tarafa. 24 Ekim tarihinde Öner Kurukuz tarafından düzenlendi Yorum bağlantısı
Emin Önal 24 Ekim Paylaş 24 Ekim Metin Akbal yazdı: Nasıl araba kepirt... satılmış görelim Ne kadar ayıp. Yok öyle bir şey Götürdü, bindi, denedi, gösterdi, beğendi ve aldı Ki lamba ve sensörden zaten haberi vardı. Bende değiş diyorum ama dinlemiyor 1 3 Yorum bağlantısı
Emin Önal 24 Ekim Paylaş 24 Ekim (düzenlendi) Hüseyin Gündoğan yazdı: Varsa daha önceden bu aracı kullanmış veyahut kullanmaya devam eden lerin kıymetli yorumlarını bekliyorum. Saygılar… Uzun yıllar sürdüm ama bendeki bir önceki 8P kasa ve 1.6 benzin+lpg idi. Dizelin kronik denilebilecek veya bilindik arızaları var mı bilmiyorum. Tek bildiğim konfor olarak mondeodan sonra iyi gelir, aratmaz. Şansınız km.si düşük bulduğunuz aracın. Bence test sürüşü sonrası size de keyifli gelir ise alınır. 24 Ekim tarihinde Emin Önal tarafından düzenlendi 1 Yorum bağlantısı
Tamer Topaç 24 Ekim Paylaş 24 Ekim Mehmet Ozyurek yazdı: Sensörü değişirsem sönecek mi.? 1 Yorum bağlantısı
Emrah Altun 24 Ekim Paylaş 24 Ekim Mehmet Göktürk yazdı: Depo dolu teslim + kebap Hocam sadece bunu alsak araba kalsa oluyor mu? 3 Yorum bağlantısı
Mehmet Göktürk 24 Ekim Paylaş 24 Ekim Emrah Altun yazdı: Hocam sadece bunu alsak araba kalsa oluyor mu? pahalı gelmez mi o zaman? 1 3 Yorum bağlantısı
Metin Akbal 24 Ekim Paylaş 24 Ekim Emin Önal yazdı: Ne kadar ayıp. Yok öyle bir şey Götürdü, bindi, denedi, gösterdi, beğendi ve aldı Ki lamba ve sensörden zaten haberi vardı. Bende değiş diyorum ama dinlemiyor Emmi birilerini kıskanır da konu açar diye bekledim ama olay bu sefer sana patlayacak galiba 1 Yorum bağlantısı
Çağlar Bayur 24 Ekim Paylaş 24 Ekim Metin Akbal yazdı: Arıza kaydı ne diyor? O2 Bank Sensor diye tahmin ediyorum. bende ne gözüklüo Metin Akbal yazdı: Sende konu açsana abi. torpidoyu açabilse konuyu da açar da 1 Yorum bağlantısı
Hüseyin Gündoğan 29 Ekim Yazar Paylaş 29 Ekim Merhaba tekrardan bir sorum daha olacaktı. A3 ün 2016 modeli 110hp 2017 modeli 116 hp. Arasında ki farklılıklar nedir tam olarak ? Yani 2016 da makyajlı kasa 2017 modeli de makyajlı kasa. Net olarak cevaplandırabilinirse cok memnun olacağım. Saygılar. Yorum bağlantısı
Mehmet Göktürk 29 Ekim Paylaş 29 Ekim Hüseyin Gündoğan yazdı: Merhaba tekrardan bir sorum daha olacaktı. A3 ün 2016 modeli 110hp 2017 modeli 116 hp. Arasında ki farklılıklar nedir tam olarak ? Yani 2016 da makyajlı kasa 2017 modeli de makyajlı kasa. Net olarak cevaplandırabilinirse cok memnun olacağım. Saygılar. Net olarak yanıt vermiyorum. Ücreti mukabil verebilirim 🤣 1 1 Yorum bağlantısı
Recommended Posts