İçeriğe Yönlendir

Audi Sportback 1.6 TDI 110 HP 8V Nasıl ?

Hüseyin Gündoğan

Recommended Posts

Hüseyin Gündoğan

Bayadır araştırıyorum. Net bir bilgi içeren forum veyahut karşılaştırma siteleri bulamadım. Varsa bile başka başka şeyler yazmışlar. Ondan dolayı dedim net bilen var mı diye abi 😂

Yorum bağlantısı
Mehmet Göktürk

Önce biraz katkıda bulunalım sohbet edelim. Sorunuzun yanıtı internette var ama forumlarda olmayabilir. dokümantasyonda mevcut. Buradaki forum sakinlerine "net cevap verebilir misiniz" şeklinde mesaj yöneltmek beni biraz kırdı sanki. 10 tane mesaj atmışsınız şu ana kadar bizler muğlak mı konuşuyorduk hep?

Burda kimse kimsenin "personeli" değil. Yani. 

• Beğen 2
  • Teşekkür 1
Yorum bağlantısı
Hüseyin Gündoğan
(düzenlendi)

He yok abi estağfirullah olur mu öyle şey. Bu sorduğum soru daha önceki yanıtların haricinde bir soru. Yeni bir konu açma gereksinimi duymadığım için burdan sorayım dedim. Yoksa ‘’Önceki konuşulan bilgiler muğlak geldi. Net bilgi verin‘’ gibisinden birşey söz konusu değil. Yanlış anlaşıldım. Saygılar

tarihinde Hüseyin Gündoğan tarafından düzenlendi
  • Beğen 1
Yorum bağlantısı
Mehmet Ozyurek
Metin Akbal yazdı:

Emmi birilerini kıskanır da konu açar diye bekledim ama olay bu sefer sana patlayacak galiba :D

Açarım yakında. Daha işi bitmedi :)

• Beğen 1
Yorum bağlantısı
Mehmet Ozyurek
Serkan Maden yazdı:

Aynı motor jettada ne yaptırdıysam yine yandı. 5 sene öyle bindim. Kalemle üstünü boya bence :)

Araba uzun süredir sanayideydi 

Oksijen sensörünü de değiş demiştim ustaya ama. Arıza görünmüyordu değiştirmedim dedi. 
O yandıkça ben söndürüyordum ya dedim. :)

Bakalım. Bi ara değişirim ben onu. 

• Beğen 1
Yorum bağlantısı
Çağlar Bayur

nasıl ustaymış o, müşteri değiş demiş hem

Yorum bağlantısı
Mehmet Kazancıoğlu
Çağlar Bayur yazdı:

nasıl ustaymış o, müşteri değiş demiş hem

abi lütfen mesajları düzgün okuyalım

"Araba uzun süredir sanayideydi "

adam motor indirmiş / bindirmiş sensöre gelene kadar zaten ihtiyacını karşılamış o dediğin devede kulan kalmıştır. 

• Mutlu 1
  • Şaşkın 1
Yorum bağlantısı
  • Konuyu Görüntüleyenler   0 kullanıcı

Sayfayı görüntüleyen kayıtlı kullanıcı bulunmuyor.

• Yeni Oluştur...