Mustafa Tüfekçi 23 Ekim Paylaş 23 Ekim Mehmet Göktürk yazdı: 9 yaşında ya.. zengin almaz artık onu. otomatik şanzıman arızasından korkan alır. Milyoner arabası sonuçta ama Mehmet Ozyurek yazdı: Sen bana bişey mi ima ettin. 😂 E öyle bir alım amacı yok değil hani, oğlanın kullanması bu gerçeği değiştirir mi 2 Yorum bağlantısı
Mehmet Ozyurek 23 Ekim Paylaş 23 Ekim Mustafa Tüfekçi yazdı: O2 gıdık diye kalibrasyon bozuktur o başka İşte o2 kalibrasyonu mu bozuyor. Yoksa o2 kalibrasyon bozuk mu diyor. Değişeceğim. Eski zengin dönemlerimizde 120 binde falan arıza vermeden değişirsik zaten. Mustafa Tüfekçi yazdı: Milyoner arabası sonuçta ama E öyle bir alım amacı yok değil hani, oğlanın kullanması bu gerçeği değiştirir mi Şu an kızımın daha çok ihtiyacı var. Bu gerçek 😅 1 Yorum bağlantısı
Selim Bilgin 23 Ekim Paylaş 23 Ekim Mehmet Ozyurek yazdı: Sani ve sana göre sensör bozuk Çağlara göre egr bozuk Bana göre kalibrasyon bozuk. orta yol bulamadık. 😅 Usta telefonu vereyim, bunlar bozar o arabayı. 😄 3 Yorum bağlantısı
Mustafa Tüfekçi 23 Ekim Paylaş 23 Ekim Mehmet Ozyurek yazdı: İşte o2 kalibrasyonu mu bozuyor. Yoksa o2 kalibrasyon bozuk mu diyor. Değişeceğim. Eski zengin dönemlerimizde 120 binde falan arıza vermeden değişirsik zaten. Şu an kızımın daha çok ihtiyacı var. Bu gerçek 😅 Oğlana ruhsuz gelecek zaten arabacilik varsa kanında Selim Bilgin yazdı: Usta telefonu vereyim, bunlar bozar o arabayı. 😄 Arif lpgyi sök der ben diim Yorum bağlantısı
Mehmet Ozyurek 23 Ekim Paylaş 23 Ekim Mustafa Tüfekçi yazdı: Oğlana ruhsuz gelecek zaten arabacilik varsa kanında Sen o motoru 3500-6000 arasında bi gör.. Yorum bağlantısı
Tamer Topaç 23 Ekim Paylaş 23 Ekim (düzenlendi) Çağlar Bayur yazdı: tss en var mı senin? TSS20 var Abi olur mu 23 Ekim tarihinde Tamer Topaç tarafından düzenlendi Yorum bağlantısı
Mustafa Tüfekçi 23 Ekim Paylaş 23 Ekim Mehmet Ozyurek yazdı: Sen o motoru 3500-6000 arasında bi gör.. Görüyorum ve artırıyorum :P Ben bir ay dayanabildim. Mertcan Sinop a gitti Ilgaz i tırmanırken eşi bu araba feyk atıyor demişti. Bağırdığı kadar gitmiyor diye 1 Yorum bağlantısı
Mehmet Göktürk 23 Ekim Paylaş 23 Ekim Mehmet Ozyurek yazdı: Sen o motoru 3500-6000 arasında bi gör.. ayyynenn. borada da çok zevkli idi. hele "manuel" Mustafa Tüfekçi yazdı: Görüyorum ve artırıyorum :P Ben bir ay dayanabildim. Mertcan Sinop a gitti Ilgaz i tırmanırken eşi bu araba feyk atıyor demişti. Bağırdığı kadar gitmiyor diye ayarsızmıştır o. Yorum bağlantısı
Mehmet Göktürk 23 Ekim Paylaş 23 Ekim Mustafa Tüfekçi yazdı: 16v kopurtmesi anlayamazsınız.... değişken geometrili manifold var bunda. Yorum bağlantısı
İlkay Başaran 23 Ekim Paylaş 23 Ekim Mehmet Ozyurek yazdı: Sen o motoru 3500-6000 arasında bi gör.. Roll yapalım Yorum bağlantısı
Mustafa Tüfekçi 23 Ekim Paylaş 23 Ekim TSI için ise lafimiz yok da TSI in çift turbosunu severim Kompresör takılmış her motora ilgimiz vardır İlkay Başaran yazdı: Roll yapalım Buralar karışacak vaziyet alın 1.3 tce geldi 1 Yorum bağlantısı
Mehmet Göktürk 23 Ekim Paylaş 23 Ekim Mustafa Tüfekçi yazdı: TSI için ise lafimiz yok da TSI in çift turbosunu severim Kompresör takılmış her motora ilgimiz vardır atmosferiği bağırtmak daha başka. Yorum bağlantısı
Mehmet Ozyurek 23 Ekim Paylaş 23 Ekim Mustafa Tüfekçi yazdı: Mertcan Sinop a gitti Ilgaz i tırmanırken eşi bu araba feyk atıyor demişti. Bağırdığı kadar gitmiyor diye Bozukmuş o.. Araba 100 e kadar hantal ama 100 ün üstünde çok canlı.. İlkay Başaran yazdı: Roll yapalım Qashqai ile gelirim.. Yorum bağlantısı
Mustafa Tüfekçi 23 Ekim Paylaş 23 Ekim Mehmet Ozyurek yazdı: Bozukmuş o.. Araba 100 e kadar hantal ama 100 ün üstünde çok canlı.. Bunu 1.6 ti cvt Mondeo için söylediğimde Süha abi çok alay etti benle @Sami Demirpaz hatırlar belki 1 Yorum bağlantısı
İlkay Başaran 23 Ekim Paylaş 23 Ekim Mehmet Ozyurek yazdı: Bozukmuş o.. Araba 100 e kadar hantal ama 100 ün üstünde çok canlı.. Qashqai ile gelirim.. Olur. 60 - 200 Yorum bağlantısı
Mehmet Ozyurek 23 Ekim Paylaş 23 Ekim İlkay Başaran yazdı: Olur. 60 - 200 Tamam sen 60 tan başla. Yorum bağlantısı
Mustafa Tüfekçi 23 Ekim Paylaş 23 Ekim İlkay Başaran yazdı: Olur. 60 - 200 Silahlar çekildi 200 üstüne çıkınca haber verin 200 altına bakmazdik biz 1 Yorum bağlantısı
İlkay Başaran 23 Ekim Paylaş 23 Ekim Mehmet Ozyurek yazdı: Tamam sen 60 tan başla. Sen 0 dan mı? Mustafa Tüfekçi yazdı: Silahlar çekildi 200 üstüne çıkınca haber verin 200 altına bakmazdik biz 211 de hoop diyor bu, senin film yeni başlarken. Yorum bağlantısı
Mustafa Tüfekçi 23 Ekim Paylaş 23 Ekim İlkay Başaran yazdı: Sen 0 dan mı? 211 de hoop diyor bu, senin film yeni başlarken. Ne diyordu ünlü dayı birakmaaaa birakmaaaa 2 Yorum bağlantısı
Mehmet Ozyurek 23 Ekim Paylaş 23 Ekim Mustafa Tüfekçi yazdı: Ne diyordu ünlü dayı birakmaaaa birakmaaaa youtube da yok ki. video koysak.. 1 Yorum bağlantısı
Mustafa Tüfekçi 23 Ekim Paylaş 23 Ekim Servet Aydın yazdı: Sedici’yi çipliyorum savulun🍆 Aha hava yakıta potansiyometre takıyor kaçın Mehmet Ozyurek yazdı: youtube da yok ki. video koysak.. Niye ya bende var Sesimi duyuyorsa bırakmaz 2 Yorum bağlantısı
Mehmet Ozyurek 23 Ekim Paylaş 23 Ekim İlkay Başaran yazdı: Sen 0 dan mı? Sen görüntüde küçülünce başlarım. Mustafa Tüfekçi yazdı: Bana benziyor Yorum bağlantısı
İlkay Başaran 23 Ekim Paylaş 23 Ekim Mehmet Ozyurek yazdı: Sen görüntüde küçülünce başlarım. Ben devrediyorum konuyu @Ali Cihangiroğlu Ooh hadi al uğraş şimdi Servet Aydın yazdı: Sedici’yi çipliyorum savulun🍆 Çipi sedicilemişsin bence. Kaç sedici alır burası? 1 Yorum bağlantısı
Recommended Posts