Sani Gerşon 21 Ekim Paylaş 21 Ekim Videoyu izledim, Cudy'deki ethernet POE için. Oradan veri alamazsınız sanırım. Yorum bağlantısı
Ali Darbaz 21 Ekim Yazar Paylaş 21 Ekim Sani Gerşon yazdı: Videoyu izledim, Cudy'deki ethernet POE için. Oradan veri alamazsınız sanırım. Poe adaptöründe ikinci bir çıkış var. Fortiextender poe adaptöründen data çıkış alabiliyorduk. Buda öyle değilse tüm fikir boşa gider. Yorum bağlantısı
Burak Tokcan 21 Ekim Paylaş 21 Ekim Poe'li cihazlarda hem elektriği hem datayı tek kablo üzerinden verebilirsiniz. Adaptör üzerinde 2 giriş var. Biri cihaza elektrik vermek için diğeri de cihazdan gelen veriyi internete çevirmek için. Cat kabloların 8 telinden 4'ü datayı diğer 4'ü de elektriği aktarır. Yorum bağlantısı
Ali Darbaz 21 Ekim Yazar Paylaş 21 Ekim Burak Tokcan yazdı: Poe'li cihazlarda hem elektriği hem datayı tek kablo üzerinden verebilirsiniz. Adaptör üzerinde 2 giriş var. Biri cihaza elektrik vermek için diğeri de cihazdan gelen veriyi internete çevirmek için. Cat kabloların 8 telinden 4'ü datayı diğer 4'ü de elektriği aktarır. Mi router 4a dağıtım için uygunmu. Evde fazla var. Yorum bağlantısı
Burak Tokcan 21 Ekim Paylaş 21 Ekim Ali Darbaz yazdı: Mi router 4a dağıtım için uygunmu. Evde fazla var. Olması lazım. Ama tek evi çözer bu şekilde. Diğer eve de tekrardan kablosuz alıp veren bir router gerek. O da Mi router'a bağlanacak. Tabi bu senaryoda az kayıpla güçlü bir mobil internet olması lazım ki bu kadar emeğe ve masrafa değsin. 1 Yorum bağlantısı
Ali Darbaz 21 Ekim Yazar Paylaş 21 Ekim Mehmet Göktürk yazdı: 180 liraya vodafon genç var. Çocuğa alabilirsin M2m data hattı 100 gb olanı sadece 220 tl.. https://kurumsal.turktelekom.com.tr/mobil/paketler/100-gb-m2m-paketi Yorum bağlantısı
Ahmet İhsan Akşen 21 Ekim Paylaş 21 Ekim Ali Darbaz yazdı: M2m data hattı 100 gb olanı sadece 220 tl.. https://kurumsal.turktelekom.com.tr/mobil/paketler/100-gb-m2m-paketi 100 GB yeterli ise fiyat uygun bence. Lan çıkışı adaptördeki diğer uç. Mi rauther bağlanır. 1 Yorum bağlantısı
Ali Darbaz 21 Ekim Yazar Paylaş 21 Ekim Bana şimdi ip camera lazım. Mecbur switch hub lazımm galiba. Yorum bağlantısı
Mehmet Göktürk 21 Ekim Paylaş 21 Ekim Ali Darbaz yazdı: M2m data hattı 100 gb olanı sadece 220 tl.. https://kurumsal.turktelekom.com.tr/mobil/paketler/100-gb-m2m-paketi iyiymiş ama bunun için başka bir ana ücret yok mu? ben alırken çok çok yüksekti. 7-8 sene olmuştur. Yorum bağlantısı
Sani Gerşon 21 Ekim Paylaş 21 Ekim Ali Darbaz yazdı: Bana şimdi ip camera lazım. Mecbur switch hub lazımm galiba. TP-Link TAPO'lar şahane. Kusursuz çalışıyor. Wireless hem de. 1 Yorum bağlantısı
Sani Gerşon 21 Ekim Paylaş 21 Ekim Burak Tokcan yazdı: Poe'li cihazlarda hem elektriği hem datayı tek kablo üzerinden verebilirsiniz. Adaptör üzerinde 2 giriş var. Biri cihaza elektrik vermek için diğeri de cihazdan gelen veriyi internete çevirmek için. Cat kabloların 8 telinden 4'ü datayı diğer 4'ü de elektriği aktarır. Eğer ki tecrübem yanıltmıyorsa beni, yanlış olmalısınız. POE adaptörde bir giriş bir çıkış vardır. Bir giriş, switch tarafından (cat6) adaptöre girer, bir çıkış, adaptör tarafından datayı ve elektriği (cat6) cihaza taşır. Cihazdan ethernet alabilmek için, ikinci eth portuna ihtiyacınız vardır. Yorum bağlantısı
Burak Tokcan 22 Ekim Paylaş 22 Ekim Sani Gerşon yazdı: Eğer ki tecrübem yanıltmıyorsa beni, yanlış olmalısınız. POE adaptörde bir giriş bir çıkış vardır. Bir giriş, switch tarafından (cat6) adaptöre girer, bir çıkış, adaptör tarafından datayı ve elektriği (cat6) cihaza taşır. Cihazdan ethernet alabilmek için, ikinci eth portuna ihtiyacınız vardır. Cihazın adaptörü bu. Cihaza giden Cat6 Poe portuna, evdeki router'a gidecek kablo da lan portuna takılacak. Poe portunun 8 pin'inden 4'ü elektrik 4'ü data. Poe'li ip kameralarda da sistem aynı işliyor. Tek kablo çekiyoruz, hem görüntüyü hem elektriği aktarıyoruz. Yorum bağlantısı
Murat Öngür 22 Ekim Paylaş 22 Ekim bir eve standart modem kurulumu yapın diğer evin iyi bir köşesine de alttaki cihazı yerleştirin etrafı açık olduğundan çok uzun mesefaye kadar internet alırsınız https://www.hepsiburada.com/tenda-rx2-pro-dual-band-gigabit-wi-fi-6-router-pm-HBC000047VU6Y Yorum bağlantısı
Sani Gerşon 22 Ekim Paylaş 22 Ekim Burak Tokcan yazdı: Cihazın adaptörü bu. Cihaza giden Cat6 Poe portuna, evdeki router'a gidecek kablo da lan portuna takılacak. Poe portunun 8 pin'inden 4'ü elektrik 4'ü data. Poe'li ip kameralarda da sistem aynı işliyor. Tek kablo çekiyoruz, hem görüntüyü hem elektriği aktarıyoruz. Tamam, siz o cihaza network vermiş oluyorsunuz. Ali bey o cihazdan network almak istiyor. Yorum bağlantısı
Selim Kaya 22 Ekim Paylaş 22 Ekim Ali Darbaz yazdı: Ucuz data hattı önerilerine açığım. https://www.netgsm.com.tr/fiyatlar/mobil-internet Yorum bağlantısı
Doğan Arşiray 22 Ekim Paylaş 22 Ekim Burak Tokcan yazdı: Cihazın adaptörü bu. Cihaza giden Cat6 Poe portuna, evdeki router'a gidecek kablo da lan portuna takılacak. Poe portunun 8 pin'inden 4'ü elektrik 4'ü data. Poe'li ip kameralarda da sistem aynı işliyor. Tek kablo çekiyoruz, hem görüntüyü hem elektriği aktarıyoruz. 48 volt mu bunlar? Yorum bağlantısı
Ali Darbaz 22 Ekim Yazar Paylaş 22 Ekim Yaza bana iş cıktı. Ürünleri şimdiden siparişmi edelim yazamı kalsın bozuk çıkarsa iade sıkıntısı olurmu Gerçi istanbulda deneriz. Yorum bağlantısı
Sani Gerşon 22 Ekim Paylaş 22 Ekim Ali Darbaz yazdı: Yaza bana iş cıktı. Ürünleri şimdiden siparişmi edelim yazamı kalsın bozuk çıkarsa iade sıkıntısı olurmu iade edemezsiniz tabii ki. Servis süreci başlatırsınız. Yorum bağlantısı
Ali Darbaz 22 Ekim Yazar Paylaş 22 Ekim (düzenlendi) Tamer Topaç yazdı: Ali klima ne oldu, aldın mı? 13 inç fan aldım ya abi. Klima dediğin şey 30000 tl + elektrik tesisatı lazım. Ama bu maks 5000 tl ve çok önemli öühim bir mesele. 22 Ekim tarihinde Ali Darbaz tarafından düzenlendi Yorum bağlantısı
Alpaslan Göktaş 22 Ekim Paylaş 22 Ekim deneme amaçlı netgsm hat aldım. şehir merkezinde iyi, paket fiyatları da makul diğerlerine göre, üstelik sadece internet paketi de satıyorlar. aklınızda bulunsun. diğer konuda yeterli bilgim yok. Yorum bağlantısı
Ersen Tapan 22 Ekim Paylaş 22 Ekim Bu net gsm her yerde kullanılabiliyormu ? Lte modem alıp yanımızda taşıyabiliyoruz sanırım. Yorum bağlantısı
Mustafa Yenigün 28 Ekim Paylaş 28 Ekim Sani Gerşon yazdı: TP-Link TAPO'lar şahane. Kusursuz çalışıyor. Wireless hem de. Katiliyorum, 360 derece dönebilen ic ve dis modelleri mevcut. Ben de evde kullaniyorum, oldukca memnunum. 1 Yorum bağlantısı
Ali Darbaz 28 Ekim Yazar Paylaş 28 Ekim Mustafa Yenigün yazdı: Katiliyorum, 360 derece dönebilen ic ve dis modelleri mevcut. Ben de evde kullaniyorum, oldukca memnunum. Çok pahalı bir aygıt. İlk hedefimiz, ilk eve internet taşımak. Halen yapacağımız yatırımın istediğimiz verimde internet erişimi sağlayacağı konusunda şüphelerimiz var. Yorum bağlantısı
Selçuk Keleş 29 Kasım Paylaş 29 Kasım Ali Darbaz yazdı: Merhaba Sivas Kırsalındaki evime 4g modem almak istiyoruz. Memleketimde 1 adet devlet destekli baz istasyonu bulunmakta. Türkcell veya Vodafone çekim gücü pek fark etmemekte Telefon hatları koptuğu için iletişim güçlükleri var. Adsl aboneli mümkün görünmüyor. Santralde sorun olduğu söylenmiş. Evin 50 metre aşağısında dere var. Oraya bir adet güçlü 4g bir modem kurmak istiyorum. Ethernet kablosu ile her iki eve accespoint üzerinden internet yayını yapmak istiyorum. *Ethernet kablosunu toprak altından ile Havadan götürmek arasında kararsızım. Sizce mantıklı olan nedir. *Gerçekten çok iyi sinyal çeken bir 4g modem gerekli. Bu konuda tecrubeleriniz paylaşırsanız sevinir. *Ayrıca en uygun ve en büyük tarifeye ihtiyacımız var. Ev şebeke çekmiyorsa dere de çekmez. Arada sinyali engelleyecek bir şey yok. Derenin orda sinyalin sürekli stabil ve yeterli hızda olduğunu teyit edin bence önce. Tek diş çekiyo gözüyle bakmayın. Yoksa 10 dk çalışıp 30 dk çalışmayan internetiniz olabilir. (başıma geldi) Yorum bağlantısı
Recommended Posts