Ali Darbaz 29 Kasım Yazar Paylaş 29 Kasım Selçuk Keleş yazdı: Ev şebeke çekmiyorsa dere de çekmez. Arada sinyali emgelleyecek bir şey yok. Derenin orda sinyalin sürekli stabil ve yeterli hızda olduğunu teyit edin bence önce. Yoksa 10 dk çalışıp 30 dk çalışmayan internetiniz olabilir. (başıma geldi) Havaların iyi olmsını bekliyorum. Memlkete gideceğiz ve babamla bir çalışma yapacaz. Yorum bağlantısı
Selçuk Keleş 29 Kasım Paylaş 29 Kasım Ali Darbaz yazdı: Havaların iyi olmsını bekliyorum. Memlkete gideceğiz ve babamla bir çalışma yapacaz. Çekim kalitesinin ölçümün farklı telefonlarla yapmayın.Yarım saatte bir aynı telefonla speedtest ölçümü fikir verecektir, Varsa farklı operatörleri de ölçün, genel de turkcell daha iyi çıkıyor. Eğer derede düzenli ve hızlı çekiyorsa ben olsam eve cat6 kablo ile götürürdüm. Yorum bağlantısı
Ali Darbaz 29 Kasım Yazar Paylaş 29 Kasım Selçuk Keleş yazdı: Çekim kalitesinin ölçümün farklı telefonlarla yapmayın.Yarım saatte bir aynı telefonla speedtest ölçümü fikir verecektir, Varsa farklı operatörleri de ölçün, genel de turkcell daha iyi çıkıyor. Eğer derede düzenli ve hızlı çekiyorsa ben olsam eve cat6 kablo ile götürürdüm. Çalışma için daha önce ulak haberleşmeye gittim. Orada bizim köyün baz istasyonunun devlet destekli ortak bir baz istasyonu olduğunu öğrendim. Bu ortak baz istasyonlarında hangi hat olursa olsun aynı hızda çalışıyor Turkcell Türk telekom Vodafone hepsini denedim fakat performans hepsinde aynı çıktı 20 GB ve hızında stabil çalışıyor Yorum bağlantısı
Recommended Posts