Hasan Gülseçen 21 Ekim Paylaş 21 Ekim Arkadaşlar selamlar, Auris 2008 dizel aracımın geçenlerde suyunun eksildiğini gördüm. Sonradan fark ettim ki motor yedek su deposunun kapağından suyu tahliye etmiş. Deponun kapağını açarken şiddetli bir şekilde basınçlı havanın boşaldığını gördüm. Videoda görüldüğü üzere tahliye hortumundan depoya gelen su baloncuklu şekilde geliyor. Conta diye düşünecektim ama suya baktım içinde yağ yok, motor yağında da su yok. Sizce bu neden kaynaklanıyor olabilir? Yorum bağlantısı
Çağlar Bayur 21 Ekim Paylaş 21 Ekim (düzenlendi) hortumun girdiği yerin hemen ordan su nasıl çıkıyor? orada damı kapak vardı? yoksa su bidonu mu çatlak? 21 Ekim tarihinde Çağlar Bayur tarafından düzenlendi Yorum bağlantısı
Yücel YILDIZ 21 Ekim Paylaş 21 Ekim (düzenlendi) Bu beyaz köpüğün sebebi ne ola ki , hava mı ? Ben de conta oldugunu düşünmüyorum açıkcası 21 Ekim tarihinde Yücel YILDIZ tarafından düzenlendi Yorum bağlantısı
Emre Şimşek 21 Ekim Paylaş 21 Ekim Eniştemin 2007 Astra'da da var benzer bir basınç, sebebi nedir bilmiyorum ama radyatörü işlevini tam olarak yerine getiremiyor gibi gelmişti geçen Ankara'da sürdüğümde.. Yorum bağlantısı
Recommended Posts