Tansu Kalafatoğlu 10 Kasım Paylaş 10 Kasım Çağrı Alaf yazdı: Bizim arkadaş Mustang GT’sine başka bir şey doldurmuyor. 5.0 V8 etanolle beraber su da püskürtülüyor galiba. Hakan girginer yayın yapmıştı. Hatta bu sistemi türkiyede üretip ihraç eden birileri var. Bulursam atarım performans için tabi Avustralya birkaç tanıdık var. Hepsinde mustang var. Çadır’da mı dağıtıyorlar nedir Yorum bağlantısı
Çağrı Alaf 10 Kasım Yazar Paylaş 10 Kasım Tansu Kalafatoğlu yazdı: Avustralya birkaç tanıdık var. Hepsinde mustang var. Çadır’da mı dağıtıyorlar nedir E ucuz. Bir de bizim millet aşık Amerikan kasına. Yorum bağlantısı
Tansu Kalafatoğlu 10 Kasım Paylaş 10 Kasım Çağrı Alaf yazdı: E ucuz. Bir de bizim millet aşık Amerikan kasına. bir de mazda ürün yelpazesinin en geniş olduğu ülke orası. Neden acaba. Mazdanın neyi çekiyor onları Yorum bağlantısı
Çağrı Alaf 10 Kasım Yazar Paylaş 10 Kasım Tansu Kalafatoğlu yazdı: bir de mazda ürün yelpazesinin en geniş olduğu ülke orası. Neden acaba. Mazdanın neyi çekiyor onları Doğru abi bir sürü mazda var. Cevap coğrafya ve servis. Japonya şurası, kolay nakliyat ayrıca parçalar çok ucuz ve servis memnuniyeti yüksek. Sadece Mazda da değil tüm uzak doğulu markalar çok başarılı burada. Alman arabası daha nadiratta. En başarılı firma ise senin adamlar, Toyota. Yorum bağlantısı
Tansu Kalafatoğlu 10 Kasım Paylaş 10 Kasım Çağrı Alaf yazdı: Doğru abi bir sürü mazda var. Cevap coğrafya ve servis. Japonya şurası, kolay nakliyat ayrıca parçalar çok ucuz ve servis memnuniyeti yüksek. Sadece Mazda da değil tüm uzak doğulu markalar çok başarılı burada. Alman arabası daha nadiratta. En başarılı firma ise senin adamlar, Toyota. ben toyota’cı değilimki Yorum bağlantısı
Selim Bilgin 10 Kasım Paylaş 10 Kasım Tansu Kalafatoğlu yazdı: ben toyota’cı değilimki Toyota Corolla 1.8 Hybrid’ci misin? Yorum bağlantısı
Tansu Kalafatoğlu 10 Kasım Paylaş 10 Kasım Selim Bilgin yazdı: Toyota Corolla 1.8 Hybrid’ci misin? hiç değilim. japonların bi lafı var bildin mi, kiremiti parlatsan ayna olmaz, supapları yağlasan adam olmaz. bu galiba ali’ye söylenmiş 1 Yorum bağlantısı
Çağrı Alaf 10 Kasım Yazar Paylaş 10 Kasım Tansu Kalafatoğlu yazdı: ben toyota’cı değilimki Valla biz seni Toyota’cı biliyorduk abi 😂 Ama işte velhasıl Toyota çok kuvvetli burada. Hem ekonomi hem lüks sınıf. Her taraf Land Cruiser V8. Bir de modifiyeliler. Yorum bağlantısı
Tansu Kalafatoğlu 11 Kasım Paylaş 11 Kasım Çağrı Alaf yazdı: Valla biz seni Toyota’cı biliyorduk abi 😂 Ama işte velhasıl Toyota çok kuvvetli burada. Hem ekonomi hem lüks sınıf. Her taraf Land Cruiser V8. Bir de modifiyeliler. O’cu bu’cu değilim de yeni kasa mazda 3 türkiyede olsa başka arabaya bakmazdım 1 Yorum bağlantısı
Çağrı Alaf 11 Kasım Yazar Paylaş 11 Kasım Tansu Kalafatoğlu yazdı: O’cu bu’cu değilim de yeni kasa mazda 3 türkiyede olsa başka arabaya bakmazdım O zaman da Mazda’cı derdik 2 Yorum bağlantısı
Tamer Topaç 11 Kasım Paylaş 11 Kasım Tansu Kalafatoğlu yazdı: O’cu bu’cu değilim de yeni kasa mazda 3 türkiyede olsa başka arabaya bakmazdım Öcü ? Yegane karakterli arabalardan biridir. Yorum bağlantısı
Tansu Kalafatoğlu 11 Kasım Paylaş 11 Kasım Tamer Topaç yazdı: Öcü ? Yegane karakterli arabalardan biridir. çok güzel. Direksiyonu da ince. Şu havayı veriyor Yorum bağlantısı
Çağrı Alaf 12 Kasım Yazar Paylaş 12 Kasım Kaput ısı yalıtımlı bölge ve çıplak bölge farkı. Yalıtımlı bölge yağmur damlalarını tutacak kadar soğuk, diğer kısımlarda buharlaşma gerçekleşmiş. Şikayet edemem, belki sıcak taş masajına Tayland’a gidemem ama kaputun kenarına yanını verip beklemesi de ondan kalası değil. Bizim lise dolmuşçusu fikri abi öyle poz verip beklerdi bizi. Herkes gerçekten olmasından korktuğu kişiye dönüşüyor. 1 3 Yorum bağlantısı
Çağrı Alaf 12 Kasım Yazar Paylaş 12 Kasım (düzenlendi) Ek olarak arkasında bir devre kartı cenneti buldum. Üretici bilgilerini bir şekilde internette aratarak buldum. Arabalar 2016 senesinde Amerika’da modifiye edilmişler. Faal olmayan bir çok özelliği var. Onları tekrardan devreye almak için devre kartlarını zamanında basan adama yazdım, şanslıyım ki hemen döndü be yardımcı olmayı kabul etti. Yakında kendisinden yardım alarak devre kartlarını devreye alacağız. Dediğine göre elemanlardan birisi bilgisayar ve içinde Windows XP yüklü. 12 Kasım tarihinde Çağrı Alaf tarafından düzenlendi 6 1 Yorum bağlantısı
Cem Işık 12 Kasım Paylaş 12 Kasım Servet abi gördüyse eğer yola çıkmıştır kurcalamak için 😋 2 Yorum bağlantısı
Çağrı Alaf 12 Kasım Yazar Paylaş 12 Kasım Cem Işık yazdı: Servet abi gördüyse eğer yola çıkmıştır kurcalamak için 😋 Eğer adamla işi çözemezsek Servet Abiye topu atacağım. Para almaz dimi? Yorum bağlantısı
Ali Darbaz 12 Kasım Paylaş 12 Kasım Tansu Kalafatoğlu yazdı: Etanol kullanım amacı performans değildi öyle hatırlıyorum. Çevre muhabbeti vardı. Çevre muhabbeti nedenli doğrudur. Yorum bağlantısı
Ali Gülmez 12 Kasım Paylaş 12 Kasım Cem Işık yazdı: Servet abi gördüyse eğer yola çıkmıştır kurcalamak için 😋 yaşlı artık o kadar yolu gidemez Yorum bağlantısı
Cem Işık 12 Kasım Paylaş 12 Kasım Çağrı Alaf yazdı: Eğer adamla işi çözemezsek Servet Abiye topu atacağım. Para almaz dimi? Saat ücreti 199.99 Euro, senden euro yerine dolar olarak alabilir, hiç dert etme.. Ali Gülmez yazdı: yaşlı artık o kadar yolu gidemez Sadece çay içmeye yarım saat için İstanbul'dan kalkıp sivas'a gitmiş birinden bahsediyoruz hatırlatırım.. Yorum bağlantısı
Çağrı Alaf 12 Kasım Yazar Paylaş 12 Kasım Cem Işık yazdı: Saat ücreti 199.99 Euro, senden euro yerine dolar olarak alabilir, hiç dert etme.. Kardeş kardeşe böyle kıyak yapmaz. İyi ki varsın Servet abi. Kendi gibi gönlü de zengin. 🤑 1 Yorum bağlantısı
Mehmet Ozyurek 12 Kasım Paylaş 12 Kasım Bu kdar modül ekleyecek ne varmış o arabada acaba. 1 Yorum bağlantısı
Çağlar Bayur 12 Kasım Paylaş 12 Kasım multimedya cenneti var bunda? ekran falan var mı ses sisteminde? tavanda orda burda 1 Yorum bağlantısı
Çağrı Alaf 12 Kasım Yazar Paylaş 12 Kasım Çağlar Bayur yazdı: multimedya cenneti var bunda? ekran falan var mı ses sisteminde? tavanda orda burda 2 televizyon, 2 adet mini ekran yan duvarlarda ve 1 adet şoför televizyonu var abi. 1 Yorum bağlantısı
Çağrı Alaf 13 Kasım Yazar Paylaş 13 Kasım Türkiye’de kendi şehrimde çok boş yolda ışık bekledim ve beklemenin hep israf olduğunu düşünmüşümdür. Duruyorsun frenin eskiyor, bekliyorsun zamanın gidiyor kalkışta benzinin gidiyor derken bu otomatik döngülü ışık sistemleri epey canımı sıkıyordu. Burada buna bir önlem almışlar çok hoşuma gitti büyük şehirlerde Türkiye’de vardır belki. Yolun altına basınçölçer koymuşlar. Işıkta beklerken sizi algılıyor ve tali yoldaysanız ışığı videoda göründüğü gibi size veriyor. Yoksa anayol hep yeşil yanıyor. Aynı sensörden az geride de var. Eğer hem yolun sonunda hem ışığın başındaki sensörler devreye girerse sistem trafik algılıyor ve o yol için yeşil ışığın süresini arttırıyor. Eğer tekeri sensöre denk getirmezseniz yanmaz onda da dikkatli olmak lazım. Mesela videoda ben ışığa gelir gelmez anayol sarıya düşüyor. 5 saniyelik bana yeşil veriyor geri anayol yeşile dönüyor. 3 Yorum bağlantısı
Recommended Posts