Çağlar Bayur 29 Kasım 2024 Paylaş 29 Kasım 2024 makas yo kkaynak yok kavşağı ele geçiren yok korna yok ışıklarda mendil su muz satan yok, arka rakaya birikip ilk yeşilde fırlayan 10 adet lahmacunsepeti kuryesi yok uykum geldi yahu 1 1 Yorum bağlantısı
Cem Işık 29 Kasım 2024 Paylaş 29 Kasım 2024 Çok monoton bir hayat, hiç Hindistanbul gibi değil.. Çok fırın ekmek değil, fırını da yesek gene o kıvama gelemeyiz sanırım biz. 1 1 Yorum bağlantısı
Çağrı Alaf 29 Kasım 2024 Yazar Paylaş 29 Kasım 2024 Cem Işık yazdı: Çok monoton bir hayat, hiç Hindistanbul gibi değil.. Çok fırın ekmek değil, fırını da yesek gene o kıvama gelemeyiz sanırım biz. Hindistanbul 😂 Yorum bağlantısı
Mehmet Yeter 29 Kasım 2024 Paylaş 29 Kasım 2024 Cem Işık yazdı: Çok monoton bir hayat, hiç Hindistanbul gibi değil.. Çok fırın ekmek değil, fırını da yesek gene o kıvama gelemeyiz sanırım biz. Yeni favorim Bangladeş resmen keşmekeş. 1 Yorum bağlantısı
İlkay Başaran 30 Kasım 2024 Paylaş 30 Kasım 2024 Çağlar Bayur yazdı: makas yo kkaynak yok kavşağı ele geçiren yok korna yok ışıklarda mendil su muz satan yok, arka rakaya birikip ilk yeşilde fırlayan 10 adet lahmacunsepeti kuryesi yok uykum geldi yahu İyi de herkes tersten gidiyor hiç kimse ona değinmemiş heheyy uyuyun uyuyun. 2 Yorum bağlantısı
Çağrı Alaf 30 Kasım 2024 Yazar Paylaş 30 Kasım 2024 İlkay Başaran yazdı: İyi de herkes tersten gidiyor hiç kimse ona değinmemiş heheyy uyuyun uyuyun. Sabahtan beri bi yanlış var gibi sanki diyordum içimden. Buymuş. Ulan kim moda yaptı bu tersten gitme işini? Anarşistlik var gibi geldi bana. 1 Yorum bağlantısı
İlkay Başaran 30 Kasım 2024 Paylaş 30 Kasım 2024 Çağrı Alaf yazdı: Sabahtan beri bi yanlış var gibi sanki diyordum içimden. Buymuş. Ulan kim moda yaptı bu tersten gitme işini? Anarşistlik var gibi geldi bana. cidden zor. Ben baya ceza yerdim. 2 Yorum bağlantısı
Selçuk Bakış 30 Kasım 2024 Paylaş 30 Kasım 2024 İlkay Başaran yazdı: cidden zor. Ben baya ceza yerdim. Bizim ehtiyarlar sıkıntı yaşamaz aslında, 70le sol şerit kapattıkları için 1 Yorum bağlantısı
Mehmet Yeter 30 Kasım 2024 Paylaş 30 Kasım 2024 Selçuk Bakış yazdı: Bizim ehtiyarlar sıkıntı yaşamaz aslında, 70le sol şerit kapattıkları için Forumdan bahsediyorsan sana bir reklam bırakıyorum. 1 2 Yorum bağlantısı
Çağrı Alaf 15 Ocak Yazar Paylaş 15 Ocak Kuş pisliğini temizlerken biraz abarttım sanırım böyle oldu. Ele gelmiyor, tırnak takılmıyor. Bunu nasıl düzeltiriz? Kaş yapalım derken göz çıkardık ya. Yorum bağlantısı
Ali Gülmez 15 Ocak Paylaş 15 Ocak Çağrı Alaf yazdı: Kuş pisliğini temizlerken biraz abarttım sanırım böyle oldu. Ele gelmiyor, tırnak takılmıyor. Bunu nasıl düzeltiriz? Kaş yapalım derken göz çıkardık ya. yanında her zaman için kağıt havlu olsun ıslatıp pisliğin üzerine uygula çok kısa sürede söküp atıyor 1 Yorum bağlantısı
Çağrı Alaf 15 Ocak Yazar Paylaş 15 Ocak Ali Gülmez yazdı: yanında her zaman için kağıt havlu olsun ıslatıp pisliğin üzerine uygula çok kısa sürede söküp atıyor Mikrofiber bez çizdi. Yorum bağlantısı
Ali Gülmez 15 Ocak Paylaş 15 Ocak Çağrı Alaf yazdı: Mikrofiber bez çizdi. yok bu işlemde kuvvet uygulamıyorsun suyu pislik üzerinde tuttuğu için kendi kendine akıyor Benim araçta da eski sahibi benzer birşey yapmıştı pasta cilada çıkmıştı Kuş Pisliği Nasıl Temizlenir 🤔#shorts #kuş #araba Yorum bağlantısı
Çağrı Alaf 15 Ocak Yazar Paylaş 15 Ocak Ali Gülmez yazdı: yok bu işlemde kuvvet uygulamıyorsun suyu pislik üzerinde tuttuğu için kendi kendine akıyor Benim araçta da eski sahibi benzer birşey yapmıştı pasta cilada çıkmıştı Kuş Pisliği Nasıl Temizlenir 🤔#shorts #kuş #araba Eyvallah kardeşim bundan gayrı böyle yaparız Yorum bağlantısı
Cem Işık 15 Ocak Paylaş 15 Ocak Kağıt kavlu koyup üzerine de su döküp beklemek lazım, yumuşayınca kendiliğinden çıkıyor. Buna pasta cila yaparsan düzelir Yorum bağlantısı
Çağrı Alaf 15 Ocak Yazar Paylaş 15 Ocak Cem Işık yazdı: Kağıt kavlu koyup üzerine de su döküp beklemek lazım, yumuşayınca kendiliğinden çıkıyor. Buna pasta cila yaparsan düzelir Gitti 50 dolar 💸 Yorum bağlantısı
Cem Işık 15 Ocak Paylaş 15 Ocak Çağrı Alaf yazdı: Gitti 50 dolar 💸 Türkiyeden almayacaksın yahu, sizin oralarda yok mu?:) 1 Yorum bağlantısı
Cem Işık 15 Ocak Paylaş 15 Ocak YTD diyerek, istersen çok az diş macunu ile dene bakalım? Yorum bağlantısı
Çağrı Alaf 15 Ocak Yazar Paylaş 15 Ocak Cem Işık yazdı: YTD diyerek, istersen çok az diş macunu ile dene bakalım? Ya abi aslında aklıma gelmedi değil. Akşam deneyeyim bi. Çünkü çok ufak bir hasar. Yorum bağlantısı
Çağrı Alaf 15 Ocak Yazar Paylaş 15 Ocak (düzenlendi) Bugün Sydney’de acayip bir fırtına koptu. Rüzgar hızı 120 kilometreyi bulmuş. 200.000 kişi elektriksiz kalırken 1 kişi de aracının üzerine ağaç devrilmesi sonucu öldü deniyor. Daha önceden fırtına uyarısı yapılmış ancak haberim yoktu ve tam o sırada mesaideydim. Fırtına şehre ulaştığında kayda girdim. Daha önce böyle bir şey gören var mı? Ben şahsen ilk defa görüyorum. Kısa özet için dakika 3-6 arasını izleyiniz. 15 Ocak tarihinde Çağrı Alaf tarafından düzenlendi 4 Yorum bağlantısı
Çağrı Alaf 15 Ocak Yazar Paylaş 15 Ocak Cem Işık yazdı: YTD diyerek, istersen çok az diş macunu ile dene bakalım? Deneyemedim hava muhalefeti yüzünden. Yorum bağlantısı
Çağlar Bayur 15 Ocak Paylaş 15 Ocak Çağrı Alaf yazdı: ancak haberim yoktu olmayan da çok muş yoldalar... telefonlarda alert sistemi yok mu orada? Yorum bağlantısı
Çağrı Alaf 15 Ocak Yazar Paylaş 15 Ocak Çağlar Bayur yazdı: olmayan da çok muş yoldalar... telefonlarda alert sistemi yok mu orada? Valla benim haberim olmadı bir şekilde ki telefon elimden düşmez iş gereği. Hepsini geçtim keşke Apple ötseydi. Hava durumu uygulamasında fırtınayı gösteriyor ama sadece gösteriyor bildirim vermiyor. Yorum bağlantısı
Metin Uzunoğlu 15 Ocak Paylaş 15 Ocak Sıkıntı yok benim ağaçların hepsi yerinde duruyor. Yorum bağlantısı
Recommended Posts