Çağlar Bayur 29 Kasım Paylaş 29 Kasım makas yo kkaynak yok kavşağı ele geçiren yok korna yok ışıklarda mendil su muz satan yok, arka rakaya birikip ilk yeşilde fırlayan 10 adet lahmacunsepeti kuryesi yok uykum geldi yahu 1 1 Yorum bağlantısı
Cem Işık 29 Kasım Paylaş 29 Kasım Çok monoton bir hayat, hiç Hindistanbul gibi değil.. Çok fırın ekmek değil, fırını da yesek gene o kıvama gelemeyiz sanırım biz. 1 1 Yorum bağlantısı
Çağrı Alaf 29 Kasım Yazar Paylaş 29 Kasım Cem Işık yazdı: Çok monoton bir hayat, hiç Hindistanbul gibi değil.. Çok fırın ekmek değil, fırını da yesek gene o kıvama gelemeyiz sanırım biz. Hindistanbul 😂 Yorum bağlantısı
Mehmet Yeter 29 Kasım Paylaş 29 Kasım Cem Işık yazdı: Çok monoton bir hayat, hiç Hindistanbul gibi değil.. Çok fırın ekmek değil, fırını da yesek gene o kıvama gelemeyiz sanırım biz. Yeni favorim Bangladeş resmen keşmekeş. 1 Yorum bağlantısı
İlkay Başaran 30 Kasım Paylaş 30 Kasım Çağlar Bayur yazdı: makas yo kkaynak yok kavşağı ele geçiren yok korna yok ışıklarda mendil su muz satan yok, arka rakaya birikip ilk yeşilde fırlayan 10 adet lahmacunsepeti kuryesi yok uykum geldi yahu İyi de herkes tersten gidiyor hiç kimse ona değinmemiş heheyy uyuyun uyuyun. 2 Yorum bağlantısı
Çağrı Alaf 30 Kasım Yazar Paylaş 30 Kasım İlkay Başaran yazdı: İyi de herkes tersten gidiyor hiç kimse ona değinmemiş heheyy uyuyun uyuyun. Sabahtan beri bi yanlış var gibi sanki diyordum içimden. Buymuş. Ulan kim moda yaptı bu tersten gitme işini? Anarşistlik var gibi geldi bana. 1 Yorum bağlantısı
İlkay Başaran 30 Kasım Paylaş 30 Kasım Çağrı Alaf yazdı: Sabahtan beri bi yanlış var gibi sanki diyordum içimden. Buymuş. Ulan kim moda yaptı bu tersten gitme işini? Anarşistlik var gibi geldi bana. cidden zor. Ben baya ceza yerdim. 2 Yorum bağlantısı
Selçuk Bakış 30 Kasım Paylaş 30 Kasım İlkay Başaran yazdı: cidden zor. Ben baya ceza yerdim. Bizim ehtiyarlar sıkıntı yaşamaz aslında, 70le sol şerit kapattıkları için 1 Yorum bağlantısı
Mehmet Yeter 30 Kasım Paylaş 30 Kasım Selçuk Bakış yazdı: Bizim ehtiyarlar sıkıntı yaşamaz aslında, 70le sol şerit kapattıkları için Forumdan bahsediyorsan sana bir reklam bırakıyorum. 1 2 Yorum bağlantısı
Recommended Posts